Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

4.672 keer bekeken

5 dingen die jongens met een micropenis willen dat JIJ weet!

18 april 2019,

geschreven door

In het leven moet je het doen met wat je gegeven is, ook als het aankomt op de lengte van je penis. We spreken over een micropenis wanneer de penis kleiner is dan 3,8 centimeter. Dit geldt voor een penis in slappe toestand, gemeten vanaf het schaambeen tot aan het topje van de penis. Maar wat weten jullie van micropenissen en de mannen die er mee te maken hebben? Nee, laten we het omdraaien: wat willen mannen dat JIJ weet over een micropenis?

1. Hij doet het gewoon

De meerderheid van alle micropenissen functioneert gewoon naar behoren. De meest voorkomende problemen van micropenissen zijn psychologisch van aard of gebaseerd op angst voor slechte seksuele prestaties. Het gereedschap mag misschien klein zijn, maar het doet over het algemeen naar behoren!

2. Het is moeilijk om het te vertellen

Mannen met een micropenis bevinden zich een spagaat wanneer ze potentiële partners willen informeren over hun grootte. Jij zou je misschien bedrogen voelen als je tijd in een man hebt geïnvesteerd om op het laatste moment erachter te komen dat hij een micropenis heeft. Maar bedenk je dat er meerdere redenen kunnen zijn waarom iemand het misschien niet ter sprake brengt. Veel jongens met een micropenis geven aan dat vrouwen vaak slecht reageren wanneer zij hen op de hoogte stellen.

“Bedenk je dat er redenen zijn waarom iemand het misschien niet ter sprake brengt.”

Sommigen mannen zeggen dat vrouwen zich beledigd voelen wanneer hij het ter sprake brengt, omdat het dan net lijkt alsof de vrouw vanzelfsprekend seks wilde hebben. Daarnaast is het ook het risico voor mannen om een vrouw te verliezen die ze echt leuk vinden, voordat ze de kans hebben gehad om te zien of er ook chemie in bed is. Dit maakt het lastig voor mannen om het aan iemand te vertellen.

3. Wees gewoon eerlijk

Mannen met een micropenis weten zelf ook dat ze minder bedeeld zijn met de grootte van hun penis. Veel mannen met een micropenis hebben weleens meegemaakt dat een vrouw, met de beste bedoelingen, zegt dat hun penis normaal of zelfs groot is. Dit voelt voor mannen met een micropenis als een vorm van medelijden en versterkt het idee dat er iets mis met hen is. Ook al is dat vaak helemaal niet de intentie van de vrouw, het is beter om het niet te zeggen. Wat je natuurlijk wel kunt zeggen, is dat je geen probleem met zijn grootte hebt (mocht dit voor jou het geval zijn). Wees altijd eerlijk!

“Dit voelt voor mannen met een micropenis als een vorm van medelijden en versterkt het idee dat er iets mis met hen is.”

4. Houd het voor je!

Het is vervelend als je erachter komt dat een vrouw met wie je seks hebt gehad, heeft doorverteld aan haar vriendinnen dat je een micropenis hebt. Voor mannen met een micropenis is dat echt een deuk in het zelfvertrouwen. Stel je voor dat jij een probleem zou hebben met je vagina en iedereen in je omgeving er van zou weten. Dat zou je ook niet fijn vinden toch? Bijna iedere man met een micropenis is er wel eens om gepest en dat zou in deze moderne tijd niet meer het geval mogen zijn!

5. De seks kan nog steeds goed zijn

De meeste mannen met micropenissen hebben seksuele problemen, hetzij vanwege de manier waarop mensen reageren op de grootte, of omdat ze niet genoeg ervaring hebben opgedaan om de manier waarop ze presteren te verbeteren. Maar als je op het internet kijkt zijn er ook genoeg jongens die een geweldig seksleven hebben met een micropenis. Als een man echt om de vrouw geeft waar hij bij is en als ze ruimdenkend is, zal hij andere manieren vinden om haar seksueel gelukkig te maken.

Heb jij in wat voor vorm dan ook ervaring met een micropenis? Deel het met ons in een reactie!

2 reacties

  1. Nou ook als je geen Klinefelter hebt kan je een micropenis hebben.
    Mannen met een hypospadie hebben ook een kleinere penis.
    Ik ben gediagnosticeerd met: geen Klinefelter maar een hele hoge oestradiol niveau. Ik heb dan ook een penis die slap 4 cm is en stijf 6 cm. De omvang heb ik nooit gemeten maar de getallen die ik lees haal ik zeker niet.
    En weet je wat: ik heb altijd hele fijne seks gehad en fijne reacties van mijn bedpartners. Het lukt mij niet om meer dan een paar standjes uit de Kamasutra te doen, want daar is die echt te klein voor. Zoals bv staande seks hebben, en zo.

  2. Een andere oorzaak van een micropenis is, dan wat jullie schrijven door chromosoomproblemen. Zelfs niet iedere huisarts weet ervan. Maar het is bekend onder de naam Klinefelter syndroom. Dan heb je als man teveel X chromosomen. In mijn geval is mijn chromosomenpatroon 46XXY. Dan ben je ook onvruchtbaar. Voor dit syndroom is veel te weinig aandacht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

882 keer bekeken

Geschreven door

Je kent ongetwijfeld iemand die kort na het krijgen van liefdesrelatie plots verandert. Hij of zij krijgt nieuwe interesses, is minder vaak bij de vriendengroep en gedraagt zich anders. Puur toeval of is er meer aan de hand? Dat laatste. De wetenscha…
882 keer bekeken