Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

2.028 keer bekeken

Toy Tuesday: Satisfyer Pro 3 Vibration

7 mei 2019,

geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen we de Satisfyer Pro 3 Vibration met jullie delen. De Satisfyer Pro 3 Vibration is de nieuwste clitorisstimulator van Satisfyer. In tegenstelling tot de Satisfyer Pro 2 beschikt de Pro 3 naast luchtdrukstimulatie ook over krachtige vibraties.

 • Multifunctionele clitorisstimulator
 • Eenvoudig in gebruik
 • Zachte siliconen kap
 • Waterproof
 • Oplaadbaar met USB

Deze Satisfyer Pro 3 Vibration clitorisstimulator is een elegante en krachtige luchtdruk vibrator. De clitoris wordt aan alle kanten gestimuleerd door middel van pulserende luchtdrukgolven en vibraties.

De welbekende pulsaties van de Satisfyer zijn vanaf nu te combineren met geweldige vibraties. De koppeling van beide functies brengt je met gemak in hogere sferen.

Van deze krachtige clitorisstimulator mag je ook wel wat verwachten. De motor van de Satisfyer Pro 3 Vibration biedt maar liefst 11 verschillende drukgolf vibraties en 10 vibratiestanden. Het ontwerp zorgt voor een realistisch gevoel van orale seks.

Wat zeggen de experts

Yvonne: “Ik kan wel zeggen dat de Satisfyer serie bij mij favoriet is! Dit is de derde uit de serie en ook deze scoort absoluut een negen. Hij werkt simpel, hij is makkelijk schoon te maken en op te laden en hij brengt me tot een heerlijk orgasme”

https://www.youtube.com/watch?v=nb8ozthLymA

Win een Satisfyer Pro 3 Vibration!

Wil jij graag de allernieuwste sensatie op het gebied van luchtdrukstimulatie winnen? Dan ben je beland op het juiste stukje van het internet! Wij geven de aankomende week* namelijk de Satisfyer Pro 3 Vibration weg. Je maakt kans op deze geweldige Satisfyer door te reageren** op deze blog. Kopieer de onderstaande zin en maak deze af om deel te nemen aan deze winactie. It’s that simple!

Je kunt inmiddels niet meer meedoen met deze winactie.

Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat..

*= Je kunt meedoen tot en met dinsdag 14-05-19 12:00. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.
**= We maken de winnaar niet bekend in dit artikel, maar we benaderen hem of haar via e-mail. Vul daarom een juist e-mail adres in tijdens het reageren.
De EasyToys Magazine actievoorwaarden zijn van toepassing op deze winactie.

Ben jij nieuwsgierig naar de Satisfyer Pro 3 Vibration?

96 reacties

 1. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat ik eigenlijk nooit dit soort speeltjes gebruik bij mijzelf. Ik durfde dit nooit, vond het maar raar. Maar daar ben ik nu eindelijk overheen. Alleen met de hand doet het me niks helaas. Dus misschien helpt dit!

 2. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat … ik met m’n nieuwe drukke baan veel minder tijd heb voor me-time. Dan kan ik dat kleine stukje tijd maar beter zo goed mogelijk maken ;)!

 3. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat.. Ik me afvraag of hij echt zo goed is als wordt gezegd en beloofd

 4. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat..ik nieuwsgierig ben of ie echt wel doet wat ie beloofd te doen

 5. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat ik tot op de dag van vandaag nog nooit klaar ben gekomen met een vibrator.

 6. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat.. ik de voorganger heb mogen gebruiken.
  this is a hot toy.
  ik vind het een toppertje, leuk voor onderweg en lekker makkelijk in gebruik.
  weer een nieuw speeltje om lekker eens voor te gaan liggen, geil toch !!
  Ik hou van uitdagingen en heerlijk klaarkomen en overheerlijk door de satisfyer gestimuleerd worden, daarom verdien ik die.

 7. Ik zou kans willen maken op deze statifyer, omdat ik een rug probleem heb en moeilijk klaarkom , door druk op zenuwen eetc.
  Ik heb de eerste twee ook maar net niet stimulatie genoeg, misschien, deze wel.
  Ik hoop zo.

 8. Ik verdien de satisfyer pro 3 vibration omdat ik erg benieuwd ben naar de combinatie van luchtdruk en vibratie dat moet toch wel het ultieme hoogtepunt van orgasme zijn ! Zo kan ik dan mijn oudere satsfyer met (nieuwe opzet stukje) geven aan mijn vriendin !

 9. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat mijn vriendin haar satisfyer pro 2 graag wilt upgraden naar een satisfyer pro 3.

 10. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat ik de satisfyer 2 al heb liggen, en deze al naar meerdere hemels heeft gebracht, ik kan niet wachten om de satisfyer Pro 3 aan het werk te zetten! 😁

 11. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat…
  Ik bezig ben een arsenaal aan speeltjes op en uit te bouwen waar de Satisfyer Pro 3 de basis van moet vormen. Ik ben bijna 50 en heb pas recentelijk mijn eigen sexualiteit omarmt. Nu wil ik graag ongegeneerd klaarkomen. Mijn man kijkt dan verlekkerd toe en komt ook. Twee voor de prijs van een dus

 12. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat.. Ik graag seksspeeltjes met mn vriend gebruik en we graag weer iets nieuws willen proberen.

 13. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat..ik een enorm liefhebster ben van clitorale orgasmes (het liefst een paar keer per dag!) en nu toch wel heel nieuwsgierig ben geworden of al die drukte over de luchtdrukstimulatoren echt waar is! Lijkt me heerlijk om uit te proberen!

 14. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat..ik vind dat ik ook eens iets mag winnen en ook eens één keer de onderburen kan overstemmen met mijn gekreun

 15. Ik verdien het om mezelf eens lekker te verwennen omdat ik al heel wat jaren zonder man sta en het verdien om het nu eens door een apparaatje te laten doen hoef ik het nu eens niet met de hand te doen.

 16. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat..mijn vrouw de Satisfyer pro 2 al helemaal versleten heeft en we toe zijn aan iets nieuws haha.

 17. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat..ik sinds het ontdekken van de Satisfyer Pro wel kan klaarkomen en erg benieuwd ben naar meer! Ik heb de Satisfyer pro 2 zelfs aan meerdere vriendinnen aangeraden die ook niet konden klaar komen en ineens weten we allemaal hoe lekker een orgasme is en is de seks nóg leuker! 😀

 18. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat..ik een vrouw ben die wil genieten van fantastische orgasmes! Meer hoef ik er niet bij te verzinnen want is er een betere reden?

 19. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat.. ik mijn vriendin wil laten kennis maken met lucht stimulatie zelf bestellen we veel op gebied van kleding en speeltjes maar he een keer wat anders

 20. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat..Ik nu eindelijk eens een partner heb die mij zodanig weet te bevredigen dat ik zonder hem ook net even dat extra nodig heb om tot een hoogtepunt te komen. Beter verwend dan…

 21. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat ik mezelf het beste kan verwennen met toys. En af en toe mag dat ook 😉

 22. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration omdat, ik sinds eeuwen geen échte lieve,eerlijke en betrouwbare man heb gehad ! Dus doe ik het liever zelf met deze speciale product tot het vinden van mijn ideale man is gelukt !

 23. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat ik ook zo graag een keer een multiple orgasm wil ervaren.

 24. Ik verdien de satisfyer pro 3 omdat ik dan niet terug ga naar mijn ex waarmee ik geweldige seks had. Hij heeft het op 1 januari uitgemaakt na dat we nog seks hadden omdat hij zich naar eigen zeggen “genaaid” voelde omdat ik naast mijn autisme een angststoornis erbij kreeg. Dit speeltje helpt mij mijn ex te vergeten!

 25. Ik verdien de satisfyer 3 Pro zodat ik niet terug ga naar mijn ex waarmee ik fantastische seks had. Mijn ex heeft het uitgemaakt op 1 januari omdat hij zich naar eigen zeggen “genaaid” voelde dat ik naast mijn autisme een angststoornis erbij kreeg. Ik heb dus wel wat behoefte aan weer goede orgasmes zodat ik hem kan vergeten

 26. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat.. een orgasme voor mij niet alleen gewoon voor de lekkerheid is, het is voor mij mijn ontspanningsmomentje. Ik hoef niet eens persé klaar te komen ! ( hoewel dat wel lekker is natuurlijk en met deze satisfyer zal het zeker lukken..). Ik ga elke avond douchen om mezelf te verwennen. Ik heb wel speeltjes, die ik soms wel gebruik.. maar ik zou graag iets nieuws willen. Iets waar ik echt intens van kan genieten en dan lekker kan slapen daarna! Of lekker in het weekend met jezelf spelen als je wakker word vind ik ook erg leuk om te doen….

 27. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat ik deze manier van stimulatie nog niet ken. Enorm benieuwd of deze mijn orgasmes naar een hoger niveau kan brengen

 28. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat mijn vriendin heel veel moeite heeft met klaarkomen en heb vaak gehoord dat een satisfyer erg helpt en daarom wil ik deze aan haar geven als cadeau.

 29. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat ik deze kado wil doen aan mijn vrouw op 27 juli 2019 (dan zijn wij 1 jaar getrouwd) en haar eens spannend ermee te verrassen

 30. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat ik een bindweefsel aandoening heb die mijn gewrichten gemakkelijk uit de kom doen gaan en ik kan daardoor oa mijn handen slechter gebruiken. En ik denk dat ik het wel verdien om gemakkelijk tot een geweldig hoogtepunt te komen =)

 31. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat ik mijn vriendin hiermee naar nog meer hoogte punten kan helpen, helaas nu haar oude Satisfyer stuk is.

 32. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration omdat ik momenteel zwanger ben en het niet altijd gemakkelijk is om ons seksleven nog even spannend te houden als voorheen (iets beperkter in flexibiliteit). Met onze speeltjes kunnen we altijd wat meer pit geven aan ons seksleven, maar deze hebben we nog niet en het klinkt helemaal fantastisch om klaar te komen op deze manier! Laten we hopen dat deze onze collectie komt vervoegen in onze onderste lade van mijn man zijn nachtkastje 🙂

  1. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat..
   Het een geweldig cadeau zou zijn voor mijn vrouw, die het verdient om verwent te worden. Satisfyer zit nog niet in onze collectie en zou eigenlijk niet mogen ontbreken.

 33. Heeey !

  Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat ik veel ontspanning nodig heb voor mijn examens!!!! 😱😍

  Liefs Amber

 34. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration omdat ik en mijn ex uit elkaar zijn en hij mij al mijn spullen heeft terug gegeven behalve al mijn sex speeltjes waaronder 2 satisfyer pro.
  Echt heel laag en triest!!

 35. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat ik pas een ingreep heb gehad aan het voorste gedeelte van mijn baarmoederhals. Hierdoor kan ik voorlopig niet van mijn vriend genieten en moet ik het helaas oppervlakkig doen. Deze toy zou echt dé uitkomst zijn !

 36. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat….. ik al vele jaren (onvrijwillig) manloos door het leven ga. (Ik wil wel eens kijken of er “vanonder” nog iets leeft, haha.)

 37. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat.. tijd kostbaar is en met 2 jonge kinderen een beetje vernieuwing en hulp in de slaapkamer helemáál geen kwaad kan 😉

  1. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat..Ik graag een keer een echt heftige orgasme wil meemaken.

  2. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat..ik mijn vriendin er mee wil verrassen,
   Zodat we afwisseling hebben, of de tijd hebben om de andere toys te wassen.
   Ik zie het wel als een verrijking voor ons intieme seksleven,
   En kan ik haar (nog meer) onvergetelijke momenten laten beleven.
   Mogelijk ben ik daar beter in dan dit dichten…
   En zullen jullie daarom door bovenstaand gedicht zwichten…
   Zodat ik het straks uit kan gillen..
   En kan testen, of mijn vriendin dit speeltje echt zal willen.

 38. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat mijn relatie uit is en hij de door hem gekochte Womanizer terug wilde hebben.

 39. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat ik graag naar ongekende hoogtes gebracht word met behulp van deze fantastische toys

 40. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat.. ut vrouwtje er lekker mee verwend kan worden voor heerlijke avonden en nachten

 41. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat mijn pro 2 versleten is en ik toe ben aan Pro 3! Hahaha!

 42. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat…
  Ik pas onlangs mijn eigen geile sexualiteit heb ontdekt en begonnen ben een goed arsenaal van toys op te bouwen. De Satisfyer Pro 3 Vibration gaat de basis vormen.

 43. Ik zou deze zo graag willen proberen. Zelf heb ik zoiets nog nooit geprobeerd maar deze ziet er al zo zacht en klein uit dat het niet anders kan zijn dan dat deze je ongelofelijke heerlijke momenten zal geven.
  Kom maar op met die momenten 😉

 44. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat..Ik net vrijgezel ben na 7 jaar en deze dus hard kan gebruiken.

 45. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat tijdens mijn zwangerschap mijn libido enorm omhoog is gegaan en ik hierdoor (langleve Google) een fascinatie heb gekregen voor luchtdrukstimulators. Inmiddels loopt de zwangerschap op z’n eind en kan ik niet wachten tot die onhandige buik weg is zodat we ons seksleven ook hierna naar een hoger niveau kunnen tillen en dit hoge libido hopelijk kunnen vasthouden. De satisfyer pro 3 zou een mooi startpunt zijn!

 46. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat.. Ik nogsteeds geen speeltjes heb. M’n seksleven wat meer wil uitbreiden en mezelf wat meer wil verwennen. Ik ben op ontdekkingstocht en daarom zou de satisfyer er heel goed tussen passen!!

 47. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat mijn vrouwtje zwanger is en gewone seks dan niet altijd evident is..
  Van speeltjes zijn we allebei wel fan en een luchtdrukstimulatie vibrator ontbreekt nog in ons nachtkastje.. 😊

 48. Ik wil hem wel winnen dan kan ik mijn vrouwtje daar eens lekker verwennen zou zij lekker vinden en ik ook hihi groetjes sebastiaan en van mijn vrouwtje

 49. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat ik een alleenstaande moeder ben en ook behoeftes heb, en deze mooie vibrator mij heerlijk zou verwennen.

 50. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat ik dan mijn vrouw “weer” op een andere manier een hoogtepunt kan geven.

 51. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat ik het als een leuk extra cadeau wil geven aan me vrouw zodat ze nog meer intens kan genieten

 52. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat…
  De 2 maar saai is en in mijn kast stof ligt te tellen. Hopelijk zorgt de 3 voor meer actie!

 53. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat.. ik al te lang single ben en mezelf wel weer wat nieuws mag geven maar dat financieel nu niet lukt 😇

 54. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat ik mijn vrouwtje eens tot hogere sferen wil brengen en samen iets nieuws wil proberen.

  1. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat… ik als single vrouw mij graag zelf verwen en dat meestal met clitspeeltjes. Clitoraal klaarkomen is zalig en bij deze waag ik mijn kans op deze prijs 😋

 55. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vribation, omdat ik (19 jaar) nog nooit ben klaargekomen en daar graag wat hulp bij wil en omdat ik heel veel plezier aan dit speeltje kan beleven😊

 56. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat.. ik heel moeilijk tot een orgasme kan komen, met me vriend of alleen en ik heb goede recencies gelezen over de satisfyer met luchtdruk dat mensen die moeilijk tot een orgasme kunnen komen het hiermee wel kunnen dus ik hoop dat dit voor mij DE uitkomst is

 57. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat ik met haar wil gaan voor The Ultimate Sensation! Zij alleen, of met z’n twee. Die satisfyer houdt haar wel tevree!

 58. Ik verdien de satifyer pro 3 omdat… ik een drukke periode heb gehad met verhuizen en wel toe ben aan wat ontspanning.

 59. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat.. Ik mezelf wil leren ontdekken vanwege moeite met orgasmes krijgen, en denk dat dit de perfectie kans is! Hiermee kan ik meer zelfvertrouwen krijgen in de slaapkamer

 60. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat 3 keer per dag soms te veel is voor mij als man, dus lijkt het me heerlijk om mijn vrouw hier te zien genieten!

 61. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat… Ik hem graag zou willen winnen voor een vriendin die nog nooit een orgasme heeft gehad. Ik hoop dat ze het dan zo wel kan gaan meemaken, want het is zo fijn. Dat gun ik iedereen.

 62. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat …
  Ik ben een “do it yourself lady” perfect om dit speeltje te testen en te beoordelen.
  En EasyToys zal bedanken om mij met dit speeltje hogere levels van genot te bezorgen! 🤞🍀

 63. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat..het mijn eerste speeltje wordt.
  Ik kom uit het jaar stillekes 1966 maar heb voor mezelf besloten het leven te leren.
  Spannend maar nooit te laat toch ?

 64. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat … het speeltje lijkt mij enorm lekker ! Het gaat mij enorm veel plezier geven en ik hoop stiekem op een squirtend orgasme
  Ook wil ik al heel erg lang iets winnen en dit zou wel echt een hoogtepunt zijn 😉

 65. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat ik al ruim een jaar single ben en laaang niet altijd zin heb om een seks afspraakje te plannen om aan mn trekken te komen.

 66. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat.. ik ontzettend blij word van de satisfyer penguin pro, maar ik soms wel wat extra stimulatie kan gebruiken. Omdat ik geen man in mijn leven heb of ooit gehad, vind ik dat ik deze wel verdiend heb 🙂

 67. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat.. het me een geweldig speeltje lijkt om te proberen! Van orale seks kom ik niet altijd klaar, dus wellicht met deze aanwinst erbij wel. Dan wordt het allemaal nog een stuk leuker😊 girls just wanna have fun

 68. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat…ik al lang heel graag een luchtdrukvibrator wil en ik als (single) studente wel wat hulpmiddelen kan gebruiken 😉

 69. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat….ik nu bijna 58 ben en steeds meer durf te genieten van alle mooie speeltjes die jullie voor mij hebben.
  Heerlijk en dank voor jullie mooie site.

 70. Ik verdien hem.. omdat, ik moeilijk kan klaarkomen en ik toch op deze manier mijn hoogtepunt wat gemakkelijker hoop te bereiken. Help a girl out!😇

 71. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat ik mijn vriendin graag een heerlijke orgasme wil bezorgen.

 72. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat… Ik de Satisfyer Pro 2 ook heb en het tot nu toe het beste pruduct vindt, kan er niet meer zonder!

 73. Ik verdien te Satisfyer Pro 3, omdat ik het enorm leuk vind nieuwe speeltjes te ontdekken! Dit lijkt mij een enorm mooie kans zelf te ervaren hoe een luchtdrukspeeltje werkt. Ik ben iemand die erg lastig klaarkomt en van wat ik heb gelezen zijn luchtdrukspeeltjes ook een mooie uitkomst. Dus wie weet 😊 Ik wil hem wel! Lieve groetjes!

 74. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat ik graag naar een nieuw niveau van genot gebracht wil worden door middel van een toy.

  1. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat mijn vrouw tot nu toe nog geen enkele toy heeft maar dit wel graag wil! 😁

 75. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat.. je niet genoeg met jezelf kan spelen! Het is deze maand natuurlijk masturbatie maand en daarvoor kan ik deze toy wel gebruiken <3

 76. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat.. ik moeilijk tot een orgasme kan komen, en misschien dat deze toy mij kan helpen. En daarnaast zijn speeltjes toch erg leuk 😉

 77. Ik verdien de Satisfyer Pro 3 Vibration, omdat ik eindelijk een einde maak aan mijn relatie van 9 jaar bestaande uit GEEN wijderzijds respect( van zijn kant) op alle vlakken. Nu verdien ik eindelijk me-time en een GEWELDIG orgamse, of uberhaupt een orgamse (orale seks kwam ook alleen van mijn kant en de enige orgamses die ik had kwam door masturberen…)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.728 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen wij je kennis laten maken met de LUV EGG. Dit vibrerende eitje is klein van formaat, maar heeft een behoorlijk vermogen. Misschien nog wel het leukste van LUV EGG is d…
1.728 keer bekeken