Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

14.562 keer bekeken

Top 10 beste sextoys & speeltjes – 2016 editie!

20 oktober 2016,

geschreven door

Het einde van 2016 nadert. Een goed moment om de balans op te maken. Welke speeltjes werden het meest gekocht het afgelopen jaar? Wat is de absolute topper van 2016? Wat kunnen we zeggen over de huidige trends? Lees de top 10 populaire seksspeeltjes op EasyToys!

10. De Womanizer Pro – wit

womanizer-pro-wit-2016Op nummer 10 staat de favoriet van iedere vrouw. De witte Womanizer Pro. Deze revolutionaire toy is sinds een jaar op de markt en maakt gebruik van een techniek die nog nooit eerder is gebruikt. Door middel van luchtdruktechnologie wordt een zuigend gevoel gecreëerd. Dit speeltje garandeert een orgasme!

En wist je dat dit door iedere vrouw wordt beaamd? De Womanizer werd getest door 13 vrouwen en er waren dames die binnen 1 minuut een hoogtepunt bereikten. Geen wonder dat hij de top 10 heeft gehaald, toch?

9. Ben Wa ballen

ben-wa-ballen-vaginaballetjesOp nummer 9 staan de klassieke grijze Ben Wa ballen met een koordje. Deze ballen zijn ontworpen om je bekkenbodemspieren te trainen. Door het trainen van deze spieren kun je ervoor zorgen dat orgasmes heftiger worden en je partner tijdens penetratie profiteert van een strakker gevoel.

Dit model is vooral populair vanwege het gebruiksgemak. Dankzij het koordje kun je de ballen namelijk op een simpele manier weer verwijderen als dat nodig is. Ze vibreren ook nog eens waardoor je dit seksspeeltje niet alleen op een praktische manier gebruikt maar er ook van geniet.

8. De Tarzan Vibrator

untitled-11Deze klassieker is een all time favourite! De tarzan vibrator is een model dat bij iedere vrouw in de smaak valt. Al jaren is dit seksspeeltje een van de best verkochte toys! Het is dan ook niet gek dat hij op nummer 8 is beland in deze lijst.

Het favoriete model van de dames? Dat is de klassieke tarzan vibrator met clitoris stimulator en dan het liefst in een paars of roze kleurtje, lekker vrouwelijk!

7. Paarse mini buttplug

bttplugOp nummer 7 vinden we een standaard, klassieke mini buttplug. Het populairste model heeft een paarse kleur en kost slechts €2,95. Waren anale seksspeeltjes een aantal jaren geleden nog taboe. Tegenwoordig proberen steeds meer mensen deze vorm van seks.

Dankzij het formaat is dit paars juweeltje volgens klanten DE buttplug voor beginners. De meeste klanten vinden hem namelijk makkelijk in te brengen, hij blijft goed zitten en voor de prijs hoef je het niet te laten. Vind je anale seks toch niets? Dan is er voor nog geen 3 euro geen man overboord!

6. Rabbit Cockring

bunny-cockringEen cockring is een populair seksspeeltje voor koppels. Het is makkelijk in gebruik, stimuleert beide partners en ze zijn vaak ook nog eens mooi om te zien. Daarnaast is het vanwege de toegankelijkheid de perfecte toy voor stelletjes die willen experimenteren maar niet goed weten waar ze moeten beginnen.

De man schuift de cockring om zijn half slappe penis, vervolgens verwent hij haar tijdens penetratie doordat de rabbit haar clitoris kietelt. Daarnaast blijft de erectie langer door de ring. De meest verkochte cockring uit ons assortiment is deze grijze vibrerende cockring met rabbit stimulator. Een goed beginnersspeeltje!

satisfyerpro

5. De G-spot vibrator

g-spot-vibratorAanvoerder van de top 5 is de G-spot vibrator. Er bestaan oneindig veel discussies over of dit genotsknobbeltje nou wel of niet bestaat. Maar of hij er nou wel of niet zit, stimulatie met deze vibrator is altijd fijn! Dat moeten meer dames (en heren) hebben gedacht, want de G-spot vibrator is nog steeds immens populair.

Het model dat het meest verkocht wordt op EasyToys? De G-spot vibrator uit de EasyToys Online Only collectie. Deze vibrator heeft een schattig uiterlijk, een ergonomisch design en een schappelijke prijs. Of je nu wel of niet gelooft in de G-spot, hij is het proberen waard.

4. De Kunstvagina

pocket-pussy-kunstvaginaOp nummer 4 in de lijst vinden we het eerste seksspeeltje dat echt voor mannen is bedoeld. Van alle sextoys voor mannen wordt de kunstvagina, oftewel pocket pussy, het meest verkocht. Het meest verkochte model op EasyToys is een ‘simpel’ model dat volgens klanten makkelijk mee te nemen is, lekker in de hand ligt, flexibel is en over een natuurgetrouwe vaginale opening beschikt.

De pocket pussy Aggie kost slechts een tientje is van goede kwaliteit en hij is makkelijk in gebruik. Wil je als man eens een masturbator proberen? Dan kun je met de kunstvagina op nummer 4 prima uit de voeten.

3. Europe Magic Wand

wand-vibrator-europe-magic-wandMet recht staat op de derde plek de Europe Magic Wand. Dit seksspeeltje is al jaren populair onder zowel mannen als vrouwen. Het is een veelzijdig speeltje waar je van alles mee kunt doen. Zo kun je je partner masseren en intieme plekjes stimuleren of met behulp van opzetstukken zelfs penetreren.

Europe Magic Wand is een goed en betrouwbaar merk. Je betaalt misschien meer dan voor een andere vibrator, maar dit speeltje is dan ook heel veelzijdig. Na aanschaf kun je variëren met opzetstukken. De Magic Wand is volgens klanten een toevoeging op je seksleven, of je nu een partner hebt of alleen wilt genieten.

2. De buigzame dildo

dildo‘Hij is flexibel, glijdt makkelijk naar binnen en heeft een goede prijs.’ Het speeltje dat op nummer 2 van meest populaire seksspeeltjes staat, is een transparante buigzame dildo met zuignap. Een dildo is een goede basic voor ieders nachtkastje, man of vrouw. Hij kan zowel anaal als vaginaal worden gebruikt en dankzij een zuignap kun je er op allerlei manieren mee spelen.

Het meest verkochte model is zo ontzettend populair omdat hij geen groot formaat heeft, goed te betalen is en dankzij aders op de schacht realistisch voelt. Een ware musthave voor iedereen!

1. De Satisfyer Pro

satisfyer-luchtdrukvibratorHet kon niet anders dan dat de Satisfyer Pro op nummer 1 van populaire seksspeeltjes staat. Dit speeltje is ontzettend populair onder vrouwen vanwege de luchtdruktechniek waarmee er een zuigend gevoel ontstaat.

Ok, toegegeven dit is natuurlijk afgekeken van de Womanizer maar dit model heeft als voordeel dat hij smal is daardoor lekker in de hand ligt en hij is betaalbaar. Veel vrouwen prijzen hem dan ook niet voor niets! Dit speeltje garandeert dat je klaarkomt, hij is stil in gebruik en volgens veel vrouwen een echte aanrader. De Satisfyer is letterlijk goud!

We zien dit jaar vooral dat mensen eigenlijk graag van alles proberen. Van anale seksspeeltjes tot tarzan vibrators en sextoys die gebruik maken van een bijzondere technologie zoals de Satisfyer en Womanizer. Mannen en vrouwen staan er steeds meer voor open om te experimenteren en proberen, maar ze beginnen het liefst wel voorzichtig. De meeste mensen kopen het liefst een verzameling van verschillende, goedkopere seksspeeltjes. Wil je weten wat we het jaar erop kunnen verwachten? Lees dan onze blog met beste speeltjes 2017!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.039 keer bekeken

Geschreven door

1.039 keer bekeken