Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

hoe moet je vingeren
4.396 keer bekeken

Tip van de redactie: Top 10 dildo’s!

19 maart 2021,

geschreven door

De allereerste dildo is naar alle waarschijnlijkheid zo’n 28.000 jaar oud. Je kan je voorstellen dat er in die jaren allerlei vormen, maten en kleuren op de markt zijn gekomen. Wellicht zie je door de bomen het bos niet meer en kan je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van de perfecte dildo. Daarom hebben wij een Top 10 voor jou gemaakt. Happy Dildo Shopping! 😀

#1 Realistische Dildo Met Balzak

realistische dildoMet stip op 1 staat de realistische dildo mét balzak van de EasyToys Dildo Collectie. De nummer één dildo is met zijn 22,5 centimeter, ronde eikel, geaderde schacht en zachte ballen bijna niet van een echte penis te onderscheiden. Ook voor de beginnende dildo gebruiker is dit een prima toy omdat hij eenvoudig is in te brengen. Daarnaast is de dildo heerlijk zacht en door de realistische aders is hij ideaal om jouw genotsplekjes te stimuleren.

“De zuignapdildo is met zijn 22,5 centimeter, ronde eikel, geaderde schacht en zachte ballen bijna niet van een echte penis te onderscheiden.”

#2 Realistische Zwarte Dildo

zwarte dildoEen goede tweede plaats is voor de zwarte dildo met balzak van 15 centimeter. Ook deze dildo schittert in het assortiment van de EasyToys Dildo Collection. De dildo is licht gebogen, wat het makkelijker maakt om de G-Spot te vinden en stimuleren. Hij is gemaakt van zijdezachte siliconen wat flexibel maar toch stevig aanvoelt.

“De dildo is licht gebogen, wat het makkelijker maakt om de G-Spot te vinden en stimuleren.”

#3 Paarse Siliconen Dildo met zuignap

paarse dildoDeze paarse siliconen dildo van de Anal Collection is een echte toevoeging voor jouw dildo collectie. De kleur en vorm geven de dildo een echte classy uitstraling. De dildo is geschikt voor zowel anaal als vaginaal gebruik. De geribbelde schacht zorgt voor ultiem genot en de ronde bovenkant maakt het eenvoudig om de toy in te brengen.

“De dildo is geschikt voor zowel anaal als vaginaal gebruik.”

#4 Realistische Glynn van 18 centimeter

echte dildoGlynn is perfect voor iedereen die verlangt naar meer. De grote eikel en balzak zorgen voor een indrukwekkende look. Maar niet alleen de look zal jou verwennen. De geaderde schacht buigt mee met elk standje en voelt lekker zacht aan. Daarnaast bevestig je de dildo van Real Fantasy moeiteloos aan de muur of spiegel met zijn sterke zuignap. De perfecte man bestaat niet, de perfecte dildo gelukkig wel 😉

“De geaderde schacht buigt mee met elk standje en voelt lekker zacht aan.”

#5 Cliff met balzak

echte dildoEen plek in het midden van deze lijst is voor Cliff. Deze sexy superheld prikkelt al jouw sexy fantasieën. De dildo van Real Fantasy lijkt niet alleen levensecht, hij voelt ook zo! Het zachte, flexibele materiaal warmt snel op tijdens gebruik en voelt aangenaam aan. De sterke zuignap brengt jou en Cliff verder dan de slaapkamer. Wat dacht je van bijvoorbeeld de badkamer?

“De dildo van Real Fantasy lijkt niet alleen levensecht, hij voelt ook zo!”

#6 Dildo met harnas

dildo met harnasDeze sextoy heeft een multifunctioneel design. Gebruik hem als dildo om jezelf te verwennen of bevestig hem op een strap-on harnas om je partner te penetreren. Hierdoor is ‘ie perfect voor lesbische koppels of voor vrouwen die hun man anaal willen verwennen. Bij de toy van You2Toys moet je wel genoeg glijmiddel gebruiken, want de eikel is vrij groot 😉

“Hij is perfect voor lesbische koppels of voor vrouwen die hun man anaal willen verwennen”

#7 Glazen dildo

glazen dildo Deze mooie glazen dildo van het merk Gildo is gemaakt van transparant glas en is versierd met gekleurde strepen die rond de schacht lopen. Deze strepen geven tegelijkertijd textuur aan de dildo voor extra stimulatie bij elke stoot. De gildo is ook enorm geschikt voor Temperature Play. Leg de dildo voor gebruik in warm of koud water en het glas zal snel de temperatuur van het water overnemen. Hierdoor zul je tijdens het gebruik van extra sensatie kunnen genieten.

“De gildo is ook enorm geschikt voor Temperature Play.”

#8 Eenhorny Dildo

dikke dildoAlweer een in het lijstje van de EasyToys Dildo Collectie. Door de lengte van 20 centimeter, ronde eikel en geaderde schacht is ook dit een winnaar. De dildo is door de vorm ook geschikt voor anaal gebruik. Zorg er wel voor dat je voldoende glijmiddel gebruikt!

“Door de lengte van 20 centimeter, ronde eikel en geaderde schacht is ook dit een winnaar.”

#9 Realistische en Erotische zwarte dildo

zwarte dildo zuignapDeze dildo is zoals de naam het al zegt: realistisch! Erg aantrekkelijk en aan te bevelen voor beginners die graag een toevoeging in de slaapkamer willen. Als je met deze dildo in aanraking bent geweest wil je eigenlijk geen andere dildo meer, het lijkt realistisch maar het gevoel is ook erg realistisch. De dildo is door de grote en stevige zuignap te gebruiken op bijna elke vlakke ondergrond of op betegelde muren zoals in de douche bijvoorbeeld.

“Als je met deze dildo in aanraking bent geweest wil je geen andere dildo meer, het lijkt realistisch maar het gevoel is ook erg realistisch.”

 

#10 Lexon Dildo

XL dildoWe sluiten dit lijstje af met de Lexon van Real Fantasy. Deze dildo is maar liefst 26.5 centimeter. De XL dildo is geschikt voor de gevorderde gebruiker en heeft een sterke zuignap. Hierdoor is de toy ook veilig voor anaal gebruik. Breng wat glijmiddel aan en laat zijn grote, ronde eikel naar de fijnste plekken glijden.

“De XL dildo is geschikt voor de gevorderde gebruiker en heeft een sterke zuignap.”

Welke dildo is jouw favoriet? Laat het ons weten in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

12.886 keer bekeken

Geschreven door

In ons nieuwste rubriek ‘Het nachtkastje van…’ nemen we een kijkje in het seksleven van onze lezers. Vorige week kwam Heleen van Royen naar buiten met haar nieuwste pronkjuweel: Sexdagboek. Hierin beschrijft ze uitvoerig haar seksleven, inclusi…
12.886 keer bekeken