Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

“Hoe vertel ik mijn vriendin dat ik wil beginnen met seksspeeltjes?”

27 april 2019,

geschreven door

Beste Talitha, mijn vriendin en ik hebben een geweldig seksleven. We hebben al twee jaar een relatie en regelmatig seks, maar ik zou ook weleens wat seksspeeltjes willen uitproberen. Zij denkt hier echter anders over en lijkt er niet voor open te staan. Hoe kan het gesprek met haar aangaan en ervoor zorgen dat we beginnen met seksspeeltjes? 

– Dennis 

Beste Dennis,

Hoe geweldig jullie seksleven momenteel is, het is absoluut niet gek om te willen experimenteren met iets nieuws, zoals seksspeeltjes. Seksspeeltjes lijken steeds normaler te worden in de slaapkamer, al is die stap voor sommigen nog best groot.

Het is daarom begrijpelijk dat jij je afvraagt hoe je het beginnen met seksspeeltjes aankaart bij je vriendin. Zeker omdat ze er nu nog niet voor open lijkt te staan. Seks moet voor jullie beiden leuk zijn en blijven.

Seksspeeltjes bespreekbaar maken

Voordat je een seksspeeltje aanschaft, is het van essentieel belang om hier met je vriendin over te praten. Iets kopen zonder overleg, kan een verkeerde indruk maken en haar het gevoel geven dat jij haar wensen en grenzen niet respecteert. Nogmaals: seks hoort voor jullie allebei leuk te zijn!

Je kan haar uitleggen dat veel mensen seksspeeltjes gebruiken. Het is dus helemaal niet raar, gênant of vies om ze te gebruiken. Sommigen mensen denken direct aan penis-vormige dildo’s, maar er zijn talloze elegante, stijlvolle en discrete speeltjes verkrijgbaar, die prima op het nachtkastje kunnen blijven liggen.

Tip! Bekijk samen met je vriendin het diverse aanbod van speeltjes, en laat haar kiezen welk speeltje haar aanspreekt.

Een seksspeeltje toevoegen in de slaapkamer kan trouwen leiden tot (nog) meer seksueel plezier! Veel vrouwen hebben moeite met klaarkomen. Een seksspeeltje gebruiken kan juist de weg naar het orgasme makkelijker maken voor haar. Dit zorgt uiteindelijk voor meer seksueel plezier.

Als ze er niet voor open staat

Indien zij er echt niet voor open staat, zul je haar grenzen moeten accepteren. Eventueel stel je voor om te kijken hoe het gebruik van glijmiddel met smaak, bodypaint of massage olie bevalt. Als dit een succes lijkt te zijn, kan de drempel naar het beginnen met seksspeeltjes lager worden. Houd altijd rekening met elkaars wensen en grenzen.

Begin met een klein seksspeeltje

Het is in alle gevallen verstandig klein te beginnen. De kans is groot dat je haar afschrikt als je speeltjes als een buttplug, grote dildo of zweepjes voorstelt. Laat haar dus wennen aan het idee door middel van iets kleins. Denk aan een vibrerende cockring of een klein speeltje zoals een mini vibrator of clitoris stimulator. Deze speeltjes zijn klein van stuk en zien er ook niet zo angstaanjagend uit.

Extra tip! Laat haar eerst alleen experimenteren met een seksspeeltje, zodat ze zich comfortabeler voelt als jullie het samen gebruiken.

Heb jij ook een vraag over seksualiteit? Vul dan mijn contactformulier in of laat hieronder een reactie achter. Ik beantwoord hem dan zo spoedig mogelijk.

Wegens privacyredenen is de naam in dit artikel aangepast.

2 reacties

  1. Mijn vriendin wil graag een speeltje met mij uitproberen. Ik zit te denken aan een cockring, maar voel ik daar zelf ook iets van? MVG Niek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.245 keer bekeken

Geschreven door

Misschien vliegen de vonken er vanaf in de slaapkamer van je ex. Precies zoals je het je herinnerde. Of misschien was het de grootste blunder ooit. De grote vraag hangt in de lucht: Is seks met je ex wel een goed idee? We hebben een lijst van nadelen…
1.245 keer bekeken