Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

4.005 keer bekeken

Ondeugend daten from home. Spannende date én flirt ideeën

9 maart 2021,

geschreven door

Nu we zo veel thuis zitten en niet naar de club of het terras kunnen, kan het zijn dat je een paar dingen mist. Namelijk, flirten en spannende dates. Maar daar hebben wij een paar leuke oplossingen voor bedacht. Met deze tips kan je jouw flirt game naar het volgende sexy level brengen of spannend daten vanuit huis!

Ondeugend daten vanuit huis

#1 Dance night

It’s getting hot in here.. so take off all your clothes Nelly zong het niet voor niks. Want op de dansvloer kan het er heet aan toe gaan. Waarom zou je eigenlijk alleen in de club lekker dansen? Juist thuis kan het heerlijk zijn! Niemand die jullie bekijkt en oordeelt of je wel in de maat danst en of je heupen wel soepeltjes genoeg bewegen. Dim de lichten, maak een afspeellijst met jullie favoriete nummers, schenk een lekker drankje in, en hup; voetjes van de vloer! Lekker ongegeneerd schuifelen, schuren of daggeren; alles mag en alles kan in jullie eigen privé club.

“Lekker ongegeneerd schuifelen, schuren of daggeren; alles mag en alles kan in jullie eigen privé club.”

#2 Sexy story time

Vertel elkaar jullie sexy fantasieën. Soms kan het best lastig zijn om je partner duidelijk te maken wat jij wel of niet lekker vindt in de slaapkamer, of wat je nog zou willen proberen. Op deze manier maak je het heel sexy en juist niet ongemakkelijk, want deze avond draait om jullie fantasieën! Ga tegenover elkaar zitten, op de bank, op bed, of misschien wel lekker in bad. En vertel elkaar om en om een sexy fantasie. Bespreek van te voren dat alles gezegd mag worden en dat jullie elkaar respecteren en niet uit zullen lachen. Als je er open ingaat zal het je verbazen hoe sexy dit kan zijn. Misschien leer jij wel een hele andere kant van je partner kennen.

#3 Sexy photoshoot

Een sexy selfie versturen is leuk, maar het is toch nog veel leuker als jij foto’s maakt van je partner of andersom?! Hier heb je echt geen professionele camera voor nodig (ook al wordt het resultaat dan wel nóg mooier). Een smartphone will also do the trick. De foto’s kunnen zo sexy zijn als jullie zelf willen, het hoeft natuurlijk niet naakt he?! Kies als vrouw voor een mooi jurkje of juist een grote blouse waar je verder niks onder draagt, of mooie lingerie. Een man in een goede pantalon is ook al erg sexy. Wissel na een aantal foto’s van outfit én locatie. En willen jullie het echt spannend maken? Zet de camera dan op timer en ga beiden voor de lens staan! Knuffel en of zoen elkaar op een mooie locatie en vergeet de camera even. Wedden dat er héle, héle hete foto’s uitkomen?

“Zet de camera dan op timer en ga beiden voor de lens staan!.”

#4 Rode oortjes

Luister samen naar een erotisch verhaal. Er zijn ontzettend veel erotische verhalen te vinden op Spotify en YouTube. Ben je al bekend met de erotische verhalen van EasyToys? Samen porno kijken is ook erg sexy, maar voor sommige koppels gaat dit net een stapje te ver. Het luisteren van een erotisch verhaal is een stuk subtieler, maar ook ontzettend sexy. Jullie kunnen zelf kiezen voor een verhaal met een mannelijke of vrouwelijke stem en tijdens het luisteren kunnen jullie lekker chillen óf het spannender maken door elkaar of jezelf te verwennen.

#5 Sex on the beach… en andere cocktails

Van alcohol krijg je het nou eenmaal wat warmer. En je remmingen verdwijnen, dus een avondje cocktails drinken met je lover staat garant voor veel plezier en een sexy nacht! (tenzij je te veel drinkt dan… maar dan kan je dit artikel lezen over dronken seks). Haal alles in huis voor jullie favoriete cocktails en trek een outfit aan die je anders naar de club aan zou trekken. Maak om en om cocktails voor elkaar en speel ondertussen een leuk (erotisch) spelletje.

ondeugend daten

Ondeugend flirten

First things first, voor we je wat inspiratie geven, delen we graag eerst deze twee belangrijke tips met je.

Wil je een vrouw versieren? Geef haar het gevoel dat ze super bijzonder én belangrijk voor je is. “Lekkere tieten” is geen compliment! True, veel vrouwen vallen op badboys, maar een nonchalante en onverschillige houding is niet aantrekkelijk.

Wil je een man versieren? Maak het hem niet te makkelijk. Het zit nou eenmaal in het oerinstinct van de man dat hij moet jagen. Dus laat hem lekker zijn best doen voor je. Ook als je al weet dat je met hem op date wil, laat hem nog even in spanning.

Up close & personal

Oké, deze tips zijn niet echt voor thuis. Maar sommigen zijn wél coronaproof of je kan ze uitvoeren bij je vaste scharrel of partner. Probeer deze tips om face-to-face te flirten.

 1. Raak zijn/haar hand aan als je iets in zijn oor fluistert. Zijn jullie bijvoorbeeld aan het wandelen en kan je niet wachten om je date thuis uit te kleden? Fluister het in het oor van je date en raak ondertussen de hand aan.
 2. Voor vrouwen: Buk voorover om je veters te strikken en geef de ander de tijd om even schaamteloos naar je billen te gluren.
 3. Voor mannen: Strek je uit met je handen achter je hoofd zodat je je arm én borstspieren aanspant. Wedden dat je date niks anders kan dan naar je spieren staren?
 4. We weten niet waarom, maar aan iemands nek ruiken is gewoon heel erg sexy. Vraag je date wat hij of zij van je parfum vindt. Uiteraard moet dit in je nek geroken worden… Als jij de warmte van zijn ademhaling in je nek voelt en hij ziet jouw nek vlak voor zijn lippen, is het lastig om elkaar niet aan te raken.
 5. Vertel iets over een intiem plekje, maar maak het niet sexy. Vertel bijvoorbeeld over je pigmentplek in de vorm van een hartje die je in je lies hebt, over het litteken op je borst of over de kleine tattoo naast je bikinilijn. Zo zorg jij ervoor dat de ander aan dat intieme plekje op jouw lichaam denkt, en daar krijgt hij/zij het sowieso warm van.

Online flirten

Gebruik deze tips als inspiratie voor het het online flirten. Stuur het naar je nieuwe lover, je scharrel of je vaste partner!

 1. Weet je wat ik nu aan het doen ben? Ik zit op je bed en ik draag niks behalve jouw overhemd. Ik heb de fles wijn al open getrokken en zelfs al een glas gehad, kom je snel thuis lieverd?
 2. Ik moet spontaan lachen als ik een appje van je krijg, ik hoop jij ook nu je dit leest.
 3.  Ik keek even naar de tijd, en volgens mij is het tijd dat jij mij op een date vraagt / Ik keek naar de tijd, en volgens mij is het tijd voor een bootycall!
 4. Dit nummer doet me aan jouw denken… (uiteraard stuur je dan een héél sexy nummer. Inspiratie nodig? bekijk even onze EasyToys Bedroom Tunes playlist)
 5. Een simpel appje met: “Ik verveel me” werkt ook áltijd.
 6. Een simpel appje met: “Weet je waar ik zin in heb?” trouwens ook.

Laat vooral jouw ideeën voor ondeugende avondjes achter in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.469 keer bekeken

Geschreven door

Of je nu in een relatie zit of solo door het leven gaat, Valentijnsdag is het perfecte excuus om het er even lekker van te nemen. Maar tegelijkertijd mag het best binnen het budget passen, toch? Daarom tippen wij 10 geweldige én betaalbare sextoys, …
1.469 keer bekeken