Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

9.124 keer bekeken

Libido verhogende middelen – wat is er verkrijgbaar?

12 mei 2019,

geschreven door

Elke man en vrouw heeft wel eens een dipje in zijn of haar seksleven. Vrouwen en mannen kunnen te maken krijgen met een gebrek aan opwinding en lust. Mannen kunnen daarnaast problemen krijgen met het vasthouden van hun erectie. Je kunt natuurlijk oesters en chocolade gaan eten tot je een ons weegt, maar wist je dat er ook libido verhogende middelen op de markt zijn? Een aantal van deze middelen lichten wij uit in deze blog!

Libido verhogende middelen – het overzicht

Crèmes

Wanneer je wat meer pit in je seksleven wilt brengen, zijn er diverse stimulerende crèmes die je kunt proberen. Deze stimulerende crèmes en gels dragen bij aan een actief en passievol seksleven. Bij de stimulerende crème breng je een  kleine hoeveelheid aan op de penis en schaamlippen. De crèmes zorgen voor een betere doorbloeding en geven doorgaans een aangenaam tintelt effect waardoor de bloedtoevoer richting de geslachtsdelen wordt bevorderd. De crèmes hebben even tijd nodig om in te trekken maar geven snel resultaat!

Druppels

Naast de stimulerende crèmes zijn er ook libidoverhogers in druppel vorm verkrijgbaar. Spaanse vlieg is misschien wel het bekendste middeltje om de lust mee te verhogen. Deze libidoverhoger komt meestal in de vorm van een flesje waarbij je een tweemaal daags een aantal druppels met je drinken moet mengen. De stimulerende werking geeft je meer energie en zorgt ervoor dat je eventuele remmingen en stress makkelijker loslaat. De druppels dien je met je drinken te mengen en moeten vaak tweemaal daags worden ingenomen.

Clitoris gel voor vrouwen

Een laag libido bij vrouwen kan allerlei oorzaken hebben, zoals stress, medicijngebruik of vaginale droogte. Een clitoris gel kan in dat geval uitkomst bieden. De gels geven een tintelt en stimulerend effect aan de clitoris waardoor de zin in seks weer zal toenemen. Vrouwen die moeite hebben met klaarkomen, hebben met een clitoris gel tevens een hogere kans op een orgasme!

Erectiepillen

Voor het behouden van je erectie zijn verschillende erectiemiddelen verkrijgen. Je hoeft dus niet gelijk met je erectieprobleem naar de huisarts. De erectiepillen stimuleren de bloedsomloop richting de penis, waardoor je als man van een langdurige erectie geniet. Verder bevorderen de pillen je uithoudingsvermogen en geven ze extra kracht en energie. Zo kan je als man weer vlammen in de slaapkamer!

Libido verhogende pillen voor haar

Ook voor vrouwen zijn er libidoverhogers in pilvorm verkrijgbaar. De libido verhogende pillen kun je innemen met een glas water 1 a 2 uur voordat je intiem wordt met je partner. De werkzame stofjes zorgen voor een betere doorbloeding naar de vagina, waardoor je zin in seks zal toenemen. De seks wordt met deze capsules intenser beleeft en ook het hoogtepunt zal krachtiger aanvoelen.

Let op!

De werking van onderstaande middelen is niet wetenschappelijk bewezen. Wat voor de één werkt hoeft daarnaast voor de ander niet te werken. Heb je serieuze problemen met je libido en hebben onderstaande middelen geen effect? Neem dan contact op met je huisarts.

Wat doe jij om je libido te verhogen wanneer deze even een dipje heeft? Deel het met ons in een reactie hieronder!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.892 keer bekeken

Geschreven door

Heb jij al ervaring met een verwarmend seksspeeltje? De speeltjes zijn veel meer dan een warme kruik in de koude wintermaanden en bieden een aantal voordelen ten opzichte van je standaard vibrator. Er zijn dan ook steeds meer sextoys die gebruik make…
1.892 keer bekeken