Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

951 keer bekeken

Kinderachtige dingen die je doet wanneer je boos bent op je partner

12 mei 2021,

geschreven door

Als we boos zijn, zijn we even niet meer onszelf. Soms doen we dingen waar we achteraf niet zo trots op zijn. Maar goed, dat hoort er wel een beetje bij he? En waarom zijn ruzies met onze partner altijd het meest extreem? They really bring out the best ánd worst in you. Wij hebben 7 kinderachtige dingen die je doet als je ruzie hebt met je partner.

#1 Negeren

De meest bekende én kinderachtige tactiek: Negeren. Oh wat is het vervelend voor de ander maar heerlijk voor jou! Soms zie je ook gewoon geen andere uitweg. Als je partner zo irritant is of je bent zo boos, dan is het ook gewoon beter om even afstand te nemen.

#2 Huilen

Als je partner boos is of gewoon gelijk heeft en jij weet even niet meer hoe je je moet gedragen, dan kan je altijd nog gaan huilen. Want ja, wie blijft er nou boos op iemand die huilt. Erlijk is eerlijk, je had je tranen best wel kunnen bedwingen, maar huilen was nu gewoon makkelijker.

#3 “Is goed joh”

“Nee geen probleem joh, moet je lekker doen”. Soms heeft je partner iets gedaan wat je vervelend vindt, maar je hebt geen zin in een ruzie dus je doet alsof er niks aan de hand is. Maar de dingen die je dan zegt, zeg je wel met een hele duidelijke ondertoon. En juist dat toontje kan jouw partner weer triggeren om helemaal gek te worden!

#4 Seks straf

Expres geen seks hebben terwijl je eigenlijk best wel zin hebt. Héél kinderachtig en wie heb je hier nou eigenlijk mee?

#5 “Nou dan ga je toch bij me weg?!”

Soms loopt een ruzie zo hoog op dat het lijkt of de relatie nooit meer goed komt. In plaats van dan rustig praten over hoe jullie verder moeten roep je: “Dan ga je toch bij me weg?!” We weten allemaal wel dat je het niet echt meent en achteraf heb je waarschijnlijk spijt van deze uitspraak.

#6 Oude koeien

We hebben ons er allemaal wel eens vuil aan gemaakt: Oude koeien uit de sloot halen! Ja niet letterlijk he? Maar als jouw partner in het verleden misschien is vreemd gegaan is het zó makkelijk om tijdens een ruzie te roepen: “Ach! Je mag blij zijn dat ik nog bij je ben nadat je vreemd ging!” Of is je partner een keer je verjaardag vergeten? “Geef je eigenlijk wel echt om mij? Je weet mijn verjaardag niet eens!” Oei… het terughalen van (soms hele oude) fouten is heel kinderachtig en oneerlijk. Maar tijdens een verhitte ruzie gaat het zo makkelijk…

“Oei… het terughalen van (soms hele oude) fouten is heel kinderachtig en oneerlijk”

#7 Foto straf

Dit is een hele sneaky manier van ruzie voeren. Als jij je partner echt wil stangen kan je dingen doen waarvan je weet dat hij/zij er echt een hekel aan heeft. Zoals bijvoorbeeld foto’s op social media plaatsen waarvan je weet dat je partner ze eigenlijk niet goedkeurt. Die ene vakantiefoto met je open blouse en gespierde torso misschien? Die ene waar je toen zoveel reacties op kreeg van vrijgezelle dames. Of die ene foto in dat jurkje waar je lichaam én decolleté onweerstaanbaar zijn. Wedden dat er dan mannen in je DM sliden.

Hoe veel van deze kinderachtige dingen heb jij wel eens gedaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

22.668 keer bekeken

Geschreven door

Het mag voor zich spreken dat we allemaal wel een dingetje hebben die we niet prettig vinden tijdens de seks. Hoewel mannen soms overkomen als door seks geobsedeerde beren, vinden ze echt niet alles leuk wat je met hun piemel doet! In deze blog benoe…
22.668 keer bekeken