Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

2.599 keer bekeken

Verdubbel je genot met de double fist dildo!

14 juni 2019,

geschreven door

Inmiddels hebben we bij EasyToys Magazine het nodige aan gekke seksspeeltjes gezien. Een fisting dildo schrikken we dan ook niet meer van. De dubbele fisting dildo die we onlangs op het internet tegenkwamen is echter andere koek en vonden we prima in deze rubriek passen!

Double fisting dildo

Wanneer je alle ‘basic’ seksspeeltjes hebt uitgespeeld, is er gelukkig altijd nog wel een toy die aan jouw onstilbare honger naar alsmaar meer stimulatie kan voldoen. Deze dubbele fisting dildo is niet voor beginners op het gebied van seksspeeltje. Met een invoerdiepte van maar liefst 30,5 cm is het zaak dat je genoeg fisting gel in huis haalt en dat de ontvanger voldoende opgewonden en ontspannen is.

double fist dildo
De vuisten zijn bijna niet van een echte hand te onderscheiden door alle details. Het uiteinde van de fisting dildo kan daarnaast als suction cup worden gebruikt, wat betekent dat je het seksspeeltje op elk glad en vlak oppervlak kunt bevestigen. Hierdoor kan je ook in je eentje van dit speeltje genieten!

Ervaren fister, zou jij dit speeltje durven uit te proberen? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

4.337 keer bekeken

Geschreven door

Rimmen – het oraal bevredigen van iemand zijn of haar anus – is een lekkernij voor de liefhebbers. En speciaal voor deze enthousiastelingen is er een handig hulpstuk verschenen: de bangin bench seksstoel! Daarnaast is mogelijk om een dildo onder de s…
4.337 keer bekeken