door NaughtyNick

Vajankle – voetenliefhebbers opgelet!

2 februari 2018 door NaughtyNick

Je moet er een liefhebber voor zijn, maar wanneer je een voetfetisj hebt mag de Vajankle eigenlijk niet in je collectie ontbreken. We hebben het hier over een levensechte voet, die niet zou misstaan op een set van een slechte horrorfilm. Wat de voet echter speciaal maakt, is dat je hem kunt penetreren! Wat? Jup, een voet met een vagina. Lekker toch?

Waar het begon..

Het bedrijf achter de Vajankle is het in Californië gevestigde. Sinthethics begon oorspronkelijk met het leveren van super realistische en met de handgemaakte love dolls. “Het idee voor de Vajankle ontstond in 2013, toen een goede klant contact opnam met het bedrijf en vroeg of ze ook een vagina op een voet kon zetten. “De klant gaf aan de voet te willen masseren, terwijl hij er seks mee had”, zegt Bronwen Keller, beeldhouwer bij Sinthethics. Omdat het bedrijf al hun producten op maat maakt, was het een koud kunstje om ook losse voeten te leveren. De Vajankle was born. Door mond-op-mond reclame kwam de toy in de loop der jaren bij steeds meer voetenliefhebbers op de radar. Sinthetics verklaart dat er Inmiddels al meer dan honderd over de toonbank zijn gegaan.

Keller: “De klant gaf aan de voet te willen masseren, terwijl hij er seks mee had.”

vajankleNet echt

De Vajankle ziet er – los van het feit dat er een vagina op zit – levensecht uit. De voeten worden met de hand gemaakt uit platina siliconen van de hoogste kwaliteit. De mallen waar de voeten uit worden gegoten, worden door Sinthetics zelf gemaakt. Elke Vajankle bestaat uit twee verschillende onderdelen die vervolgens met de hand worden getrimd, geverfd, geseald en afgewerkt. Het resultaat: een prachtige en niet van echt te onderscheiden voet. Compleet met teennagels en al. Owja, en een vagina natuurlijk!

vajankle

Bestellen?

Wil jij ook zo’n prachtige voet in huis hebben? Op de site van Sinthethics kan je hem helemaal naar wens laten vormgeven. De prijs kan dus verschillen. Gemiddeld betaal je ongeveer $50 voor eentje. Omgerekend zo’n €40,-. Mannen met een voorliefde voor voeten mogen dit seksspeeltje eigenlijk niet laten liggen!

Heb jij iets met voeten? Laat het ons weten in een reactie!

Reageer

Gerelateerde berichten

5 reacties op Vajankle - voetenliefhebbers opgelet!

 • Heb sinds mijn kindertijd al iets met vrouwenvoeten, vindt ogen, borsten, benen en voeten aantrekkelijk aan een vrouw, maar praat nooit over voeten, bang voor rare reacties of uitgescholden worden. Ben 3x keer naar een besloten Footlove meeting geweest, waar ik (vrouwen) voeten gestreeld, gemasseerd, teennagels laken en knuffelen en likken.

 • Heb zelf een voetfetisj, heb niet zozeer iets met afstreken, al zullen er wel voetlovers wezen, die hier wel iets mee hebben, zullen vindt ik aanraken, masseren, ruiken, knuffelen en likken aan voeten opwindend.

 • Help !!
  Ik heb een voetenfetish maar ik weet hier helemaal geen raad mee.
  Ik heb heel het internet af zitten struinen, maar er wordt nergens hulp aangeboden.
  Ik word er enorm geil van, maar ik wil dit niet.
  Heeft iemand ervaring hiermee en kan diegene mij helpen?

  • Hoi Wouter,
   Veel mensen vinden het lastig om hun fetish te accepteren vanwege de taboes die er helaas nog steeds omheen hangen in onze maatschappij. Toch is het hebben van een fetish zeker niks om je voor te schamen. Er zijn veel meer mensen die jouw seksuele voorkeuren delen dan je wellicht denkt. Sterker nog, een voetfetish is een van de meest voorkomende fetishes die er bestaat. Het accepteren van je voorkeuren en het bespreekbaar maken met een eventuele partner kan een enorme opgave zijn, maar er zijn mensen die je hiermee kunnen helpen. Ik raad je aan om contact op te nemen met een seksuoloog. Hij of zij kan je namelijk heel goed helpen om een weg te vinden in jouw fetish. Is dit op dit moment een te grote stap? Dan kun je ook het contactformulier van onze seksuoloog Talitha invullen. Zij kan je ook op weg helpen. Wil je nog wat meer informatie over voetfetishes of weten hoe anderen met hun voetfetish omgaan? Lees dan eens dit interview met een voetfetisjist.
   Heel veel succes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid