Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

800 keer bekeken

Internationale Mannendag. Dit is waarom!

19 november 2021,

geschreven door

Vandaag is het Internationale Mannendag. Internationale Mannendag? Is het niet élke dag mannendag?! Voordat we allemaal boze berichten in de mailbox krijgen; wij als maatschappij zijn soms veel te streng voor de mannen. Want we doen vaak of zij niks te klagen hebben, maar in dit artikel staan wij stil bij de problemen die mannen kunnen ervaren in het dagelijks leven.

Internationale Mannendag

Internationale Mannendag is in 1999 in het leven geroepen door Dr. Jerome Teelucksingh. Bijna 100 jaar na de eerste Vrouwendag. Want ja, misschien hebben vrouwen het in veel situaties zwaarder dan mannen, dat betekent niet dat mannen het nooit zwaar kunnen hebben. Zij verdienen dus ook hun eigen dag. Op deze dag staat men stil bij speciale ziektes, kwalen en problemen waar mannen last van kunnen hebben, zoals prostaatkanker en erectieproblemen, maar ook het beeld waar mannen aan moeten voldoen volgens de maatschappij.

De man volgens de maatschappij

Emoties. Die mag een man wel hebben, maar liever niet te veel. Huilen bij de Lion King? Onaantrekkelijk. Jaloers zijn als zijn partner aandacht krijgt? Dan gedraagt hij zich als een ‘zeikwijf’. Ja, we staan er niet vaak bij stil, maar ook mannen krijgen te maken met een norm waar zij volgens de maatschappij aan moeten voldoen. De man is sterk, stoer en goed in seks. Erectieproblemen of vroegtijdige ejaculatie? Pfff, dan is hij geen echte man, maar een jongetje. Maar, waarom?! Als vrouwen mogen zijn wie zij zijn zonder een label te krijgen, willen en moeten mannen dat ook kunnen!

“Ook mannen krijgen te maken met een norm waar zij volgens de maatschappij aan moeten voldoen.”

Een vrouw in een oversized mannenjasje? Stoer. Een man in een strakke vrouwentop? Onacceptabel! Tenminste, voor een groot deel van de mensen dan. Zij kijken nog steeds raar op als een man vrouwenkleding draagt of make-up gebruikt. Maar kunnen we daar mee ophouden en zowel mannen als vrouwen lekker in hun waarde laten?

Seksueel geweld

Er zijn een aantal mannen die zich onaanvaardbaar gedragen en seksueel geweld gebruiken tegen vrouwen. Maar wat veel mensen vergeten is dat er een véél grotere groep mannen is die hier niks mee te maken heeft en er juist ontzettend tegen is. Maar die wél te maken krijgt met problemen. Mannen die door vrouwen direct keihard worden afgewezen of vies worden aangekeken, als ze alleen maar de weg willen vragen of willen helpen! Mannen die ’s nachts niet weten of ze achter een vrouw aan kunnen lopen als ze dezelfde kant op gaan of haar juist voorbij moeten. Mannen die een vrouwelijke collega een welgemeend compliment geven en weg worden gezet als de kantoor creep. Ze moeten er maar mee dealen, want eigenlijk is het nooit goed!

“Als een man zijn vrouwelijke collega’s welgemeende complimentjes geeft kan hij maar zo worden neergezet als de office pervert.”

Mannen, verwen jezelf!

Mannen, heren, jongen, kerels, knakkers…Wij beseffen dat ook jullie het soms zwaar kunnen hebben. Dus jullie verdienen het om een dag in het zonnetje te staan! Laat jezelf dus lekker verwennen door je partner, of ga zelf aan de slag. Wij hebben drie toys uitgelicht waarmee jij jezelf extra kan verwennen vandaag!

Teazers Orale Masturbator

Hueman – Asteroid Rimmende Anaal Plug

De Asteroid buttplug is speciaal ontwikkeld voor liefhebbers van rimmen. De buttplug is voorzien van roterende kralen in de stam, die het gevoel van rimming nabootsen. De bovenkant van de schacht is gebogen voor een heerlijke stimulatie van de prostaat. De plug is voorzien van maar liefst 4 snelheden en 6 patronen, die eenvoudig in te stellen zijn met de draadloze afstandsbediening. De buttplug is gemaakt van zacht siliconen voor comfortabel gebruik. Maak de buttplug na gebruik altijd grondig schoon met toycleaner en lauwwarm water.

Boners Cockring Set 3-delig

Verwen jezelf en je partner met een keiharde erectie. Deze driedelige cockringset is perfect voor de man die weet wat hij wil. Geen overbodige functies of opties, gewoon een goede cockring in 3 verschillende maten. De siliconen penisringen voelen heerlijk zacht aan en zijn rekbaar waardoor jij altijd de juiste pasvorm krijgt tijdens het dragen. Door het brede, platte design rollen de ringen niet af tijdens het dragen zodat jij je alleen nog hoeft te focussen op genot.

Wat vind jij van Internationale Mannendag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

32.221 keer bekeken

Geschreven door

Pijn is fijn, toch? Sommige mensen vinden het gevoel enorm opwindend, terwijl anderen er niks van willen weten. Misschien zijn de spanning, de pijn en de attributen wel een fijne toevoeging aan je seksleven. In dit blog lees je alle tips over spanken…
32.221 keer bekeken