Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

11.937 keer bekeken

How to… een penis sleeve gebruiken

10 november 2020,

geschreven door

Veel mannen voelen zich onzeker over hun penislengte. Om die onzekerheid tijdelijk weg te nemen, biedt een cock sleeve een uitkomst van jewelste. Dit sexy mannengereedschap staat niet voor niets beter bekend als penisverlenger. Je schuift ‘m de sleeve binnen en voilà: een centimeters langere en dikkere penis. Een waardig alternatief voor een dure medische ingreep. Verras jezelf én partner met een grotere penis!

Wat is een penis sleeve?

Penis sleeves en dildo’s lijken qua uiterlijk sterk op elkaar. Anders dan bij dildo’s glij je met je penis een sleeve binnen. De toy zorgt voor centimeters extra penisvolume. Op die manier penetreer jij je partner met fors groter gereedschap dan je van nature hebt. Een extra portie pleasure voor zowel mannen als vrouwen.

“Met een penis sleeve ervaar je hoe het is om groot geschapen te zijn.”

De meeste sleeves zijn gemaakt van siliconenmateriaal of zacht rubber. Toch is lang niet iedere penis sleeve het zelfde. Sterker nog, ze zijn er in tientallen vormen en maten: geribbeld, vibrerend, met ballstretcher, met clitorisstimulator en in combinatie met een slip. Voldoende keuze om jouw penisplezier te vergroten!

De voordelen van een penis sleeve

Wie denkt dat een penis sleeve slechts een eenvoudige penisvergroter is, heeft het mis. Er zitten allerlei toeters en bellen aan dat de sekssensatie intiem en leuk maakt. De toy werkt namelijk uitstekend tegen vroegtijdig klaarkomen en erectieverlies. Daardoor stimuleer jij je partner langer, met meer volume en ben jijzelf ook langer van de partij! Win-win.

Oplossing erectieproblemen

Ervaar jij moeite met het behouden van een erectie tijdens de seks? Dan biedt een cock sleeve originele uitkomst: ookal wordt je penis slap, met behulp van een sleeve kan het penetreren gewoon doorgaan. Veel mannen moeten aan de toy wennen, maar eenmaal ‘geïntegreerd’ in de slaapkamer is die niet meer weg te denken.  De sleeves knellen licht, waardoor de speeltjes ook als een soort cockring kunnen fungeren. Het bloed stroomt dan minder snel terug uit de zwellichamen, waardoor de erectie langer aanhoudt.

Minder snel klaarkomen

Te snel klaarkomen is naast onzekerheid over penislengte de grootste zelffrustratie van mannen. Ook daar helpt de penis sleeve bij. Je ervaart simpelweg minder stimulans waardoor je langer door kan. Ook sleeves met balbandjes werken vertragend. Vlak voor het klaarkomen trekken je ballen richting je lichaam. Het bandje houdt dat proces tegen, waardoor je minder snel klaarkomt. Wees vooral niet bang dat je erectie eerder stopt omdat je minder voelt, door de lichtknellende werking blijft de erectie intact.

Extra stimulans

Wellicht denk je dat een penis sleeve stug aanvoelt, maar niets is minder waar. De interne structuur van de sleeve is met aandacht ontworpen om het gebruiksgemak en de sensatie te maximaliseren. Het materiaal is soepel en voelt voor zowel man als vrouw natuurlijk aan. Wil je extra stimulans? Kies van voor een penis sleeve met vibratie of clitorisstimulatie.

“Een penis sleeve voelt net als een echte penis stevig maar zacht aan.”

Wat voor penis sleeves zijn er?

De wereld van penis sleeves is divers: van simpele realistische exemplaren tot ingenieuze cock cages. Vooral de sleeves met nopjes, ribbels en vibratiefunctie vallen in de smaak. Ben je bang dat je weinig voelt van de penetratie? Kies dan voor een open penis sleeve waarbij je eikel vrij is.

Realistische penis sleeves

Cock sleeves met huidskleur en realistisch ogende aders worden het meest verkocht. Deze sleeves worden gebruikt voor wat extra penisgrootte. Het realistische uiterlijk in combinatie met een comfortabele buigbare vorm maakt het ideaal voor een unieke sekssensatie!

Ondersteunende penis sleeves

Als je niet van speeltjes met al te veel poespas houdt is de ondersteunende penis sleeve ideaal. Deze is doorzichtig, heeft ribbels aan de binnenkant en is gemaakt van zacht materiaal. Door de doorzichtigheid blijft het voor je gevoel jouw penis, maar dan een stuk groter.

Penis sleeves met clitorissimulator

Een sleeve met een spannend extraatje is de sleeve met clitorissimulator. Tijdens het penetreren met je extra grote penis stimuleer jij je bedpartner ook nog eens door haar clitoris de nodige aandacht te geven.

Vibrerende penissleeve

Toe aan meer penetratiesensatie? Maak kennis met de vibrerende penis sleeves. Probeer verschillende vibreerlevels uit en ontdek wat jou gek maakt! Als je het nog bonter wil maken bestaan er ook vibrerende cock sleeves met clitorissimulator.

  • Geen producten gevonden

Penis sleeve met open uiteinde

Niet alle sleeves bedekken je gehele penis. Verschillende modellen bevatten een open uiteinde waardoor het gevoel in de eikel net als normaal voelt. Het ietwat naar achter drukken van de balzak en het zacht klemmen van de penis zorgt voor uitstel van ejaculatie

Open penis sleeves

Open penis sleeves zijn- de naam zegt het al- niet-bedekkende sleeves met vaak een vibrerende werking. Op die manier geef je een ‘special effect’ aan de penetratie voor jezelf en je bedpartner. Een leuk extraatje voor in je nachtkast.

Hier moet je op letten bij de aanschaf van een penis sleeve

Voor je op de bestelknop drukt is het raadzaam de productspecificaties goed door te nemen. Aangezien elke penis compleet anders is, passen niet alle penissen in alle sleeves. Bij het betreffende product staat vaak de invoerdiepte vermeld. Op die manier weet jij precies of deze past of niet.

“Het is belangrijk om je penis sleeve goed schoon te houden.”

Wanneer er niets bijstaat is het materiaal dusdanig flexibel dat het bij iedereen past. Kijk daarnaast goed of de toy waterproof is of niet. Nu je de weet wat een penis sleeve is, welke er zijn en waar je op moet letten bij de aanschaf ben je klaar om deze wondertoy te testen.

Welke penis sleeve spreekt jou het meest aan? Laat het weten in de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.928 keer bekeken

Geschreven door

Je hebt een nieuw liefje aan de haak geslagen en jullie staan op het punt om elkaar van top tot teen te ontdekken en te verwennen. Hij (of zij) komt aan bij jouw holy grail: je vulva! ‘Zou hij/zij het wel mooi en lekker vinden?’ ‘Wat als het…
2.928 keer bekeken