Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

3.795 keer bekeken

Dit zijn de beste erotische verhalen

28 december 2015,

geschreven door

In 2011 zette de Britse schrijfster E.L. James honderdduizenden vrouwen in vuur en vlam met haar Vijftig Tinten-trilogie. Maar wanneer je deze drie spannende boeken eenmaal gelezen hebt, is het logisch dat je ook wel eens andere opwindende verhalen wilt verslinden. Gelukkig zijn er veel meer erotische verhalen waar je oren van zullen gloeien en die je seksleven een boost zullen geven!

Erotische boeken

Sylvia Day – Crossfire trilogie

De Crossfire-trilogie van Sylvia Day mag echt niet ontbreken in de boekenkast van de erotische lezer. Deze trilogie is intelligent geschreven en de seksscènes zijn niet te lezen zonder opgewonden te raken! Je kunt de Crossfire boeken bestellen op Bol.com.

Jessica Clare – Miljonairsclub

Miljonairsclub is niet één boek, maar zes! Alle 6 de boeken gaan over knappe en stinkend rijke mannen die een geweldige carrière hebben opgebouwd, maar ongelukkig zijn in de liefde. De boeken lezen heerlijk weg. Bestel Miljonairsclub 1 – Gestrand met een miljonair, of ga voor één van de andere 5 delen.

erotische-verhalen-erotisch-verhaal

Christina Lauren – Stouter

Het verhaal gaat over een hete kantooraffaire. Wat ons betreft is dat al heel ondeugend! Maar de verhalen zijn behalve ondeugend ook opwindend en passievol. Lezers beweren dat het boek de stijl van Vijftig Tinten Grijs heeft. Mocht dit sexy boek je wel aanspreken, Christina Lauren schreef hierna meer Stouter-edities! Bij Bol.com kun je het boek Stouter bestellen.

Korte erotische verhalen

Geen tijd om een heel boek door te spitten maar wel zin in een beetje erotisch leesvermaak? Probeer dan eens een erotisch verhaal! Online seksverhalen zijn er in overvloed. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij LotteLust.nl of beetjeondeugend.nl. En heb je er wel eens over nagedacht om zelf een erotisch verhaal te schrijven? Dit kan namelijk ook erg opwindend zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

37.100 keer bekeken

Geschreven door

Het is een behoorlijk veelgestelde vraag binnen vriendschappelijke kringen: “Ben jij een borstenmens of een billenmens?”. Voor iedereen die al rode oortjes krijgt bij de gedachte aan een mooi paar borsten, hebben wij een lijstje samengesteld met de b…
37.100 keer bekeken