Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

44.642 keer bekeken

10 briljante homemade sextoys voor vrouwen!

21 maart 2021,

geschreven door

Een seksspeeltje hoeft vandaag de dag niet duur te zijn. Wie zijn fantasie gebruikt, hoeft er zelfs geen cent meer aan uit te geven, want in je huis vind je een schat aan homemade sextoys! Zo zijn er enkele apparaten die jou tot een waanzinnig heftig orgasme kunnen brengen. In onze blog beantwoorden we de grote vraag: wat kun je gebruiken als dildo, vibrator of ander seksspeeltje?

#1. Mobiel als vibrator

Je mobiel is een vibrator die jij altijd binnen handbereik hebt. Zet je mobiel op trilstand door je wekker op bijvoorbeeld trilmodus af te laten gaan. Maar beter is nog om een app te installeren die hier speciaal voor gemaakt is! Deze vibrator apps bevatten verschillende vibratiestanden en trilpatronen en zijn meestal gratis te downloaden. Vind je het niet zo fris om in direct contact te staan met je mobiel? Houd dan je onderbroek aan of doe je telefoon in een washandje.

“Zet je mobiel op trilstand door je wekker op bijvoorbeeld trilmodus af te laten gaan.”

#2. Komkommer als dildo

Deze groente is de meest geschikte dildo die je maar kunt bedenken. De komkommer komt namelijk is veel verschillende formaten. Er zijn komkommers die zelfs aan het ene uiteinde dunner zijn dan aan het andere uiteinde, zodat je van formaat kunt wisselen. Neem wel een verse en harde komkommer. Jij wilt immers niet dat je komkommer ‘onderweg’ tot moes vergaat. Was de komkommer goed van tevoren om geen pesticiden en bacteriën binnen te krijgen. Gebruik ook een condoom!

#3. Kussen als clitoris massager

Neem een kussen en plaats die op de grond, de bank of je bed. Voor extra stimulatie kun je er iets hards onder plaatsen zoals een deegroller bijvoorbeeld. Ga nu op het kussen zitten of ga op je buik liggen met het kussen op de gewenste plek. Wanneer jij vervolgens je heupen op en neer beweegt, zal je merken dat de wrijving onwijs lekker aanvoelt. Een kussen kan trouwens ook heel goed van pas komen tijdens de seks met je partner: plaats het kussen onder je billen zodat je heupen worden gelift. Dit zal ervoor zorgen dat hij dieper komt en meer je g-spot stimuleert.

“Wanneer jij met je heupen op en neer beweegt, zal je merken dat de wrijving onwijs lekker aanvoelt.”

#4. Elektrische tandenborstel als vibrator

Hij is oplaadbaar, krachtig en niemand zal ooit weten hoeveel plezier jij er mee hebt: je elektrische tandenborstel! Koop een apart (goedkoop) opzetstukje om te gebruiken tijdens intieme momentjes met jezelf en vervang deze regelmatig om ervoor te zorgen dat je ‘vibrator’ hygiënisch blijft. Wanneer het borsteltje te heftig aanvoelt, kun je het beste je onderbroek aanhouden of met je tandenborstel om je clitoris heen masseren. Let wel op: een elektrische tandenborstel kun je beter niet inbrengen. Daar zal je tandenborstel waarschijnlijk toch iets te heftig voor zijn.

#5. Haarborstel als dildo

Je haarborstel is perfect om te gebruiken als dildo. En dan heb ik het niet over het deel waar jij je haar mee kamt, maar het handvat! Het kamgedeelte is juist weer heel geschikt om hem mee vast te houden. Er zijn een heleboel verschillende soorten haarborstels met ook verschillende handvatten. Van dik tot dun, van geribbeld tot glad. Doe er eventueel een condoom omheen wanneer jij naderhand je borstel niet nog eens wilt schoonmaken.

#6. Wasmachine als vibrator

De wasmachine is misschien wel één van de bekendere manieren om jezelf te plezieren. Alleen op de wasmachine zitten moet al voldoende zijn om tot een genotsvol hoogtepunt te komen, want de trillingen zijn zo sterk dat ze makkelijk je clitoris bereiken. Houd er wel rekening mee dat de wasmachine alleen op bepaalde momenten in het wasprogramma trilt, bijvoorbeeld op de momenten dat hij centrifugeert. Maar hé, je kunt altijd proberen of het wat voor je is.

“Alleen op de wasmachine zitten moet al voldoende zijn om tot een genotsvol hoogtepunt te komen.”

#7. Sjaal als clitoris massager

Niet alle vrouwen vinden vibraties prettig om een orgasme mee te krijgen. Er zijn ook vrouwen die de klus klaren met wrijving. Een sjaal is daar perfect voor je! Ga met je benen wijd staan of neem plaats op je bed terwijl je op je knieën rust. Haal de sjaal tussen je benen door. Met je ene hand houd je de ene kant van de sjaal vast en met je andere hand aan de achterkant het uiteinde van de sjaal. Beweeg de sjaal zo, dat de stof langs je clitoris wrijft. Je kunt zoveel snelheid en kracht zetten als je wilt. Om irritaties te voorkomen, raden we je aan je slipje aan te houden.

#8. Douchekop als stimulator

Ook de douchekop is bij veel vrouwen wel bekend als seks speeltje. En dat is heel begrijpelijk, want de warme straal voelt comfortabel aan en is makkelijk harder of zachter te zetten. Om te voorkomen dat je bovenlichaam afkoelt, kun je in bad gaan liggen of gewoon je bovenlichaam niet nat maken. Speel een beetje met de kracht van de straal en ondervind wat voor jou lekker aanvoelt.

#9. Stofzuiger als clitoris massager

Met een stofzuiger is het mogelijk het fijne zuigeffect van orale seks na te bootsen. Maar let op: zet nooit zomaar de slang direct op je vulva. De sterke zuigkracht zal niet fijn aanvoelen en misschien zelfs een ongewenste zuigzoen achterlaten! Ook is de slang niet echt hygiënisch. Verwijder daarom het uiteinde en schuif een washandje over de slang, om de zuigkracht te verminderen en schoon te werk te gaan.

Tip: wil je graag een luchtdrukvibrator gebruiken? Probeer dan eens de luchtdrukvibrator van Satisfyer.

#10. Massage apparaat als vibrator

Welk massage-apparaat je ook in huis hebt, de kans is groot dat hij geschikt zal zijn om jou te bevredigen. Van een massage-apparaat zijn de trillingen vaak heel diep waardoor hij heel wat teweeg zal brengen ‘down there’. En hey, jouw massage-apparaat is niet de eerste die een andere functie erbij krijgt. De wereldberoemde wand massager was in eerste instantie gemaakt om de nek mee te masseren. Na een aflevering van Sex And The City waarin het apparaat gebruikt werd als vibrator, kreeg de wand massager voorgoed een ander imago.

“Van een massage-apparaat zijn de trillingen vaak heel diep waardoor hij heel wat teweeg zal brengen ‘down there’.

Toch liever een sextoy?

Wees te allen tijde voorzichtig met het gebruiken van spulletjes die eigenlijk niet gemaakt zijn om jezelf mee te bevredigen, want het blijft altijd je eigen verantwoordelijkheid! Wanneer jij je huis-, tuin- en keukenspulletjes toch liever niet tot seksspeeltjes wilt omdopen, kun je natuurlijk ook gewoon speeltjes kopen die ervoor gemaakt zijn! Een vibrator of dildo hoeft niet duur te zijn!

Heb jij één of meerdere van de bovenstaande dingen geprobeerd?

5 reacties

  1. Zonder condoom wordt het niet aangeraden, doordat de wax van de kaars schadelijk kan zijn voor je vaginale milieu. Als je het graag wil proberen, doe er dan zeker een condoom om!

  1. Hoi Anonimusje,

   Eigenlijk kun je elk opzetstuk gebruiken dat je fijn lijkt. Er is heel veel keuze! Om je een idee te geven: Oral-B heeft een verpakking met 5 verschillende borsteltjes in haar assortiment, misschien kun je dat proberen. Houd wel rekening met de prijs, Oral-B is niet goedkoop in tegenstelling tot andere merken. Succes met het vinden van jouw ideale borsteltje! Mocht je toch een echte sextoy willen proberen, kun je onze blog over goedkope seksspeeltjes lezen.

   1. Je kan ook een speciaal opzetstukje kopen.
    Als je zoekt op celebrater vibrerend opzetstukje dan vindt je het vanzelf.
    Ik vind het de beste uitvinding ever! Komt er heel gemakkelijk en heftig mee klaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

In de slaapkamer tijdelijk even in de rol van een ander kruipen. Even niet zijn wie je bent, maar een compleet ander persoon spelen. We hebben het over een rollenspel. Voor veel mensen bekend terrein, voor anderen een spannende fantasie en voor weer …
1.512 keer bekeken