Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

2.224 keer bekeken

De coolste toys om hete nachten mee te overleven

11 augustus 2022,

geschreven door

Hoe goed je ook je best doet, als het in je slaapkamer broeierig warm is, heeft dat toch invloed op jouw seksuele prestaties. Natuurlijk kun je een ventilator of airco kopen, maar je kunt ook simpelweg je seksspeeltjes erop aanpassen! Er zijn namelijk genoeg verkoelende toys voor een frisse, maar toch opwindende sessie tussen de lakens.

De beste verkoelende toys en accessoires

De onderstaande sextoys en accessoires zijn ideaal om voor wat verkoeling te zorgen tijdens jouw heetste momenten. Er is voor ieder wat wils, van seksspeeltjes en glijmiddel tot cooling gel en ijsklontjes.

Glazen dildo

De beste manier om af te koelen tussen de lakens? Temperature Play natuurlijk! Een glazen dildo kun je heel eenvoudig afkoelen door hem een paar minuten in de koelkast of in een kom koud water te leggen. Een beetje verkoelend glijmiddel erop en je hebt het perfecte speeltje voor hete nachten. De intense prikkels die het koude speeltje in en op je warme lichaam veroorzaakt, zorgt voor een unieke, opwindende ervaring. Glazen sextoys hebben als bijkomend voordeel dat ze heel makkelijk schoon te maken zijn voor hygiënisch gebruik. En er zijn heel veel verschillende soorten glazen dildo’s, dus er is altijd een geschikte keus voor jou. Bekijk de hele collectie hier.

Metalen buttplug

Nu we het toch over Temperature Play hebben, mag een metalen buttplug natuurlijk niet ontbreken in deze lijst. Naast glas is metaal namelijk het beste materiaal om af te koelen. Als je van anale stimulatie houdt, kun je ook een buttplug van glas gebruiken voor Temperature Play, maar metalen buttplugs nemen nog sneller de temperatuur van hun omgeving op. Ook zijn ze vaak mooi versierd met een glimmende steen die ook zichtbaar is tijdens het dragen. Niet alleen functioneel, maar ook een mooie look dus. Metalen buttplugs zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, verschillende designs en verschillende kleuren.

Massageolie en glijmiddel – Cool mint

Als je van massages houdt, dan is BodyGliss Cool Mint zeker een aanrader voor jou. Dit is namelijk niet alleen een massageolie, maar ook een siliconen glijmiddel. In tegenstelling tot reguliere massageoliën kun met deze 2-in-1 olie het hele lichaam verkennen, inclusief de intieme zone, zowel uitwendig als inwendig. De olie voelt comfortabel aan en blijft lang glad, waardoor het soepel over de huid glijdt. Het is voorzien van een heerlijke cool mint geur, wat een koele en frisse ambiance creëert.

Let op! Dit product kan niet gebruikt worden in combinatie met seksspeeltjes en/of condooms.

Verkoelend waterbasis glijmiddel

Waar je ook van houdt, er is altijd een geschikt glijmiddel om jouw seksueel genot nog beter te maken. Dit EasyToys glijmiddel heeft een verkoelend effect en voelt dus fris aan op de huid. Ook zorgt het voor een tintelend gevoel en maakt het de huid gevoeliger, waardoor elke aanraking intenser aanvoelt voor optimale stimulatie. Het glijmiddel voelt zacht aan, vlekt niet en is makkelijk af te spoelen met water. Doordat het op waterbasis is, kan het veilig gebruikt worden in combinatie met condooms en seksspeeltjes.

Verkoelende condooms

Een condoom gebruiken terwijl het heel warm is, is niet zo’n fijn gevoel, maar ook daar weten we wel wat op! Met deze verkoelende condooms van Pasante heb je daar namelijk geen last van. De condooms zijn voorzien van verkoelend glijmiddel, waardoor het een stuk prettiger aanvoelt tijdens warme avonden. Ook zijn ze voorzien van ribbels voor extra stimulatie. Deze grootverpakking bevat 144 stuks, dus dan heb je meteen genoeg voorraad om elke hittegolf aan te kunnen 😉

Stimulerende gel voor hem en haar

Vibration! Ice is een stimulerende gel voor mannen en vrouwen met een verkoelend en tintelend effect voor extra stimulatie. Dit effect houdt wel ongeveer 30 minuten aan! De gel is geen glijmiddel, maar is wel geschikt als masturbatiegel en is zelfs veilig om af te likken, waardoor het ook gebruikt kan worden om orale seks nog fijner te maken. Voor het beste resultaat breng je 3 druppels aan op de clitoris of 1 druppel op de penis.

IJsklontjesvorm

In de warme zomermaanden is een ijsklontjesvorm essentieel. Je kan natuurlijk voor de standaard blokjes gaan, maar waarom zou je dat doen als je ook voor een leukere vorm kan kiezen? Met deze grappige penisvorm maak je in een handomdraai ijsklontjes in de vorm van penissen! Leuk voor een feestje of een barbecue, of gewoon tussendoor als je even wil afkoelen met een koud drankje. Ook kun je de ijsklontjes gebruiken tijdens het voorspel door ze over je warme lichaam te laten gaan om de huid te prikkelen en gevoeliger te maken. Ga al je erogene zones bij langs voor een intense ervaring.

Tip: Maak je drankje nog sexyer met de EasyToys penisrietjes!

Penis ijssculptuur voor drankjes

Deze grappige gadget is ideaal voor een tuinfeestje! Vul de mal met water, zet hem minimaal 24 uur in de vriezer en verwijder de mal. Zo krijg je een ijssculptuur in de vorm van een penis die je via het rietje kunt vullen met een drankje naar keuze. Vervolgens kunnen je gasten door het rietje uit de eikel van de penis drinken. Hilariteit verzekert! Het is ook leuk om een gekleurde LED-lamp achter het ijsscupltuur te zetten voor een mooi effect. Kijk het filmpje hieronder voor een uitgebreide uitleg over hoe je de ijssculptuur kunt maken, hoe je hem vult en hoe je eruit kunt drinken.


Welke van deze verkoelende speeltjes en accessoires wil jij deze zomer proberen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

11.025 keer bekeken

Geschreven door

De gehele maand mei staat in het teken van masturberen! Speciaal voor jou hebben we daarom 31 masturbatie challenges bedacht. Voor elke opdracht die jij afvinkt, kan je één punt verdienen. Daarnaast zijn er ook een aantal bonuspunten te verdienen! …
11.025 keer bekeken