It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

1.785 keer bekeken

Geslaagde eerste date? De 8 beste ideeën voor je vervolg date!

17 november 2019,

geschreven door

Yes! Het is je gelukt, een geslaagde eerste date. Je hebt je zenuwen onder bedwang kunnen houden, indruk gemaakt en het belangrijkste; het klikte. Gefeliciteerd! Nu komt het nóg moeilijkere gedeelte: je vindt deze persoon leuk en wil hem of haar nog een keer zien. Wat betekent dat je een goede vervolg date moet plannen. Geen paniek! Wij helpen je op weg met de 8 beste ideeën voor een vervolg date. 

Game night

Ga terug in de tijd naar toen je een kind was. Beleef een ouderwetse spelletjes-avond met je date. Speel alle bordspellen die je als kind gewend was of pak zelfs een puzzel erbij. Werk daar samen aan onder het genot van een goed gesprek en een glas wijn.

Minigolf


Speel een rondje minigolf op je tweede date. Het maakt niet uit hoe goed of slecht je ook bent, het blijft een leuke activiteit waarbij jij je competitieve kant kan laten zien.

Golfbaan

…. of ga voor het echte werk. Geloof ons, je hoeft geen Tiger Woods te zijn om plezier te hebben op de golfbaan. Wanneer je echt héél slecht bent, zul je nog steeds lachen. Bovendien is het een goede gelegenheid voor je partner om achter je te komen staan en je een hands-on tutorial te geven, of omgekeerd.

Brunch


Spreek in plaats van ’s avonds een keer overdag af. Maak een reservering bij je restaurant of café en bestel een overheerlijke brunch vergezeld door een glaasje bubbels. Maak na de brunch een fijne (aangeschoten) wandeling door het park samen.

Openlucht bioscoop

Veel steden tonen films in het park tijdens de warmere maanden. Een film in het park is een geweldige tweede date omdat je dit kan combineren met een picknick. Kan het nog romantischer? Daarnaast hoef je niet helemaal stil te zijn zoals in de bioscoop en kun je ondertussen een goed gesprek met elkaar hebben.

Picknick


Je hebt geen film in het park nodig om te picknicken. Ga naar de markt om lekkere broodjes, fruit en sapjes uit te kiezen en neem het mee naar het park. Voor bonuspunten pak je een frisbee in, zodat je iets leuks kunt doen als je klaar bent met eten.

Fitness groepsles

Opmerking: plan deze date alleen als je zeker weet dat je date van sporten houdt. Wanneer ze er niet van houden, zullen ze je echt haten wanneer je ze meeneemt naar de sportschool. Zijn ze net zo fanatiek als jij? Ga dan kickboksen, roeien, yoga-en of welke les je ook het leukst vindt!

Pub-quiz


Heel veel bars organiseren een pub-quiz om meer mensen te trekken op de minder drukke avonden. De vragen zijn goede gespreksonderwerpen en jullie zullen dichter tot elkaar komen wanneer jullie de strijd aan gaan met andere teams.
Heb jij nog een leuk idee voor de vervolgdate? Deel het met ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Beste Talitha, wij zijn al jaren samen, werken beiden en hebben daarnaast nog een kleintje van 1 jaar in ons midden. Sporten, tijd voor vrienden en familie etc. We merken dat dit drukke leven ons seksleven niet ten goede komt. We hebben haast geen se…
3.564 keer bekeken