NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

3.318 keer bekeken

Back to… bed! Déze toy past bij jouw slaapstijl

15 september 2022,

geschreven door

Naar bed, naar bed, zei Duimelot… Eerst nog wat spelen, zei Likkepot! Oké, misschien gaat de tekst niet helemaal zo, maar ‘spelen’ in bed is natuurlijk wel één van de leukere dingen die er is. Voor het slapen gaan een orgasme krijgen draagt ook nog eens bij aan een goede nachtrust. Maar welke toy moet jij gebruiken? Wij hebben de perfecte toy voor jou uitgezocht op basis van jouw slaapstijl. 

Back to bed met een orgasme: hét recept voor een goede nachtrust!

Back to bed… met EasyToys! Inmiddels zijn we alweer back to school en back to the gym geweest, dus het is tijd om terug te gaan naar bed! Bijkomen van alle drukte is heel belangrijk. Maar niet voor iedereen is rust nemen – en dus slapen – even makkelijk. Heb jij last van slaapproblemen? Word jij vaak wakker of kom jij überhaupt moeilijk in slaap? Er zijn natuurlijk vele manieren om dat op te lossen, maar wij hebben de leukste oplossing. Uit onderzoek blijkt namelijk dat 95% van de personen beter slaapt wanneer ze een orgasme hebben gehad voordat zij dromenland opzoeken. Als dat geen leuk slaapmiddel is, weten wij het ook niet meer.

Wist je dat…95% van de mensen beter slaapt na het hebben van een orgasme?

Verschillende slaaphoudingen

Iedereen heeft andere voorkeuren. De één drinkt graag een cappuccino en de ander heeft zijn koffie liever zwart. Jij gaat misschien wel helemaal los op techno en jouw beste vriendin doet het liever wat rustiger aan met Suzan & Freek. Smaken en voorkeuren verschillen en ze zeggen allemaal iets over jou. Ook jouw voorkeur voor slaappositie zegt iets over jou. Benieuwd wat? Lees maar snel verder.

Als je op je buik slaapt

Wanneer jij op je buik slaapt, ben je waarschijnlijk meer een introvert dan een extravert. Je bent misschien zelfs wel een beetje gesloten. Mensen die op hun buik slapen voelen zich door deze positie bedekt en beschermd, zoals een schildpad door zijn schild. Je keert liever wat naar binnen, en daarom is een vibratie-eitje dé toy voor jou. Dit speeltje is er voor zowel anale- als vaginale stimulatie en niemand heeft door dat jij gebruik maakt van een toy. Je houdt alles liever privé en dat kan perfect met dit discrete speeltje.

Als je op je rug slaapt

Rugslapers staan meer open voor bepaalde dingen. Je voelt je veilig en bent waarschijnlijk een extravert en openminded persoon. Deze slaappositie straalt zelfverzekerdheid uit, helemaal wanneer je iemand bent die weinig tot geen kleding in bed draagt. Omdat jij open staat voor nieuwe dingen, is een Secret Pleasure Chest dé doos vol magie voor jou. In deze set zitten maar liefst 10 verschillende BDSM- en bondagepeeltjes die jouw seksleven naar een hoger niveau kunnen brengen.

Als je slaapt in de foetushouding

Zo. Even wat liefde voor jou, want dat kan jij wel gebruiken. Als jij slaapt in de foetushouding voel jij je waarschijnlijk wat onzeker en heb jij behoefte aan bescherming. Dit is jouw manier om jezelf te troosten. Een wand vibrator is daarom dé toy voor jou. Dit speeltje gebruik je niet alleen om tot een fijn hoogtepunt te komen, hij is ook nog eens perfect om alle opgespaarde spanning in jouw spieren weg te vibreren. Geniet van een heerlijke massage tot aan de meest intieme plekjes en laat je zorgen maar los…

“Dit speeltje gebruik je niet alleen om tot een fijn hoogtepunt te komen, hij is ook nog eens perfect om alle opgespaarde spanning in jouw spieren weg te vibreren.”

Als je op je zij slaapt

Alles draait om balans bij jou. Omdat deze slaaphouding een combinatie is van de rug- en foetushouding, brengt het jou in evenwicht. Het is een heel comfortabele houding en de meeste mensen slapen dan ook op hun zij. Voor alle zijslapers is een Gildo de perfecte toy. Dit is een glazen dildo en is perfect om Temperature Play te ontdekken. Spelen met warme en koude sensaties houdt jouw temperatuur namelijk ook lekker in balans!

Welke toy is volgens dit artikel jou op het lijf geschreven? Laat het weten in de comments!

2 Responses

    1. Dank voor de feedback, Siem, dat klopt inderdaad. We zullen later nog een artikel hierover schrijven dat meer op mannen is gericht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

9.327 keer bekeken

Geschreven door

Elke man en vrouw heeft wel eens een dipje in zijn of haar seksleven. Vrouwen en mannen kunnen te maken krijgen met een gebrek aan opwinding en lust. Mannen kunnen daarnaast problemen krijgen met het vasthouden van hun erectie. Je kunt natuurlijk oes…
9.327 keer bekeken