Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

50.778 keer bekeken

De beste lesbian toys die je samen kunt gebruiken!

5 oktober 2021,

geschreven door

Er zijn genoeg seksspeeltjes voor soloplezier op de markt. En ook heterostellen komen vandaag de dag niets te kort. Maar hoe zit het dan eigenlijk met lesbian toys? Hoewel er wel degelijk leuke sextoys bestaan die ook voor lesbische vrouwen geschikt zijn, zijn ze misschien niet altijd even makkelijk te vinden. Daarom zetten wij de meest geschikte  speeltjes voor je op een rij!

1. Strapless strap on – Fun Factory Sharevibe

Bij de Sharevibe koppel vibrator van Fun Factory komen geen broekjes of riempjes kijken. En als jij de ‘gever’ bent, heb je zelf ook nog wat aan dit speeltje! Het korte gedeelte van de vibrator breng jij zelf in waarna jij je vriendin of vrouw kunt penetreren met het langere gedeelte van de toy.

De oplaadbare vibrerende bullet – die aan de onderkant verstopt zit – is waterproof waardoor jullie ook in de badkamer kunnen genieten van elkaar. Het Duitse merk Fun Factory laat geen steekjes vallen als het om kwaliteit gaat. Hierdoor kunnen wij met een gerust hart zeggen dat jullie nog heel wat jaren plezier kunnen beleven van deze siliconen strapless strap on!

2. Dubbele dildo – EasyToys Dildo Collection

Het zal misschien niet ieders favoriet zijn, maar wanneer jullie beiden behoefte hebben aan penetratie biedt de dubbele dildo uitkomst. De dubbele dildo uit de EasyToys Dildo Collection is gemaakt van het zachte – en het goed schoon te maken materiaal – siliconen. Met een grootte van 33 centimeter is er genoeg lengte om allebei optimaal gebruik te maken van dit lesbienne speeltje.

Er zijn veel standjes mogelijk met een dubbele dildo. Geschikte posities zijn bijvoorbeeld doggystyle of een houding waarbij jullie beiden op je rug liggen. Met deze – en andere – manieren is er nog de mogelijkheid om de clitoris bij jezelf of je partner te stimuleren.

3. Vinger vibrator – Naughty Nubbies

Voorspel is belangrijk en zo nu en dan mag dat best een beetje opgeleukt worden. Wanneer jij je vingers over het lichaam en de intieme plekjes van je vrouw laat gaan, kunnen vibraties het allemaal net wat interessanter maken! Een vinger vibrator is super geschikt. Door het kleine formaat van een dergelijke toy is er veel bewegingsruimte.

Bovendien kan een goed vinger speeltje evenveel teweeg brengen als een vibrator. Dee Naughty Nubbies Vinger Vibrator kan zowel bij het voorspel als tijdens de seks gebruikt worden. Het vingerspeeltje heeft heerlijke zachte nopjes waarmee je al jouw favoriete plekjes – of die van je partner – eenvoudig kunt bereiken!

4. Clitoris vibrator – The Tulip

The Tulip is een prachtige clitorisvibator uit de van het merk Bloom. De vibrator maakt gebruik van een unieke swipe technologie, waarmee je met een simpele veeg over de blaadjes op het handvat de snelheid van de vibraties aanpast. Het zachte siliconen materiaal voelt zeer prettig aan op de huid en is tevens spatwaterdicht. Dat betekent dat je hem veilig mee kunt nemen onder de douche. The Tulip wordt geleverd met leuke extra’s, zoals een oogmasker en een toybag.

5. Anaal kralen – Pretty Love Anaalkralen

Naast vaginale penetratie en clitoris stimulatie kan ook anale stimulatie verrassend fijn aanvoelen. Er komen talloze zenuwuiteinden samen in de anus, waardoor deze vorm van stimulatie zeker het proberen waard is! De anaal kralen van Pretty Love beginnen klein en worden geleidelijk steeds ietsjes groter. Het siliconen materiaal voelt erg prettig aan.

Door het speeltje langzaam en met voldoende glijmiddel (op waterbasis) te gebruiken, kan er een heftig orgasme bereikt worden. Terwijl je met één hand de anaal kralen manoeuvreert, heb jij je andere hand vrij om haar ook nog ergens anders te strelen.

6. Strap on harnas – RealRock Harnas Deluxe

Menig lesbienne zal beamen dat het nog zo makkelijk niet is om een geschikt strap on harnas te vinden. Veel broekjes zijn oncomfortabel of lastig in gebruik – volgens enkele lesbische vrouwen. Gelukkig zijn er wel degelijk goede voorbind harnassen. Het voorbind harnas van RealRock bijvoorbeeld! Het broekje is comfortabel door een zachte binnenvoering en is gemaakt van duurzaam leer.

De grote ring maakt het mogelijk om zelfs grote dildo’s en vibrators te kunnen dragen. Een voorbinddildo die er goed bij past is The Tru Touch Dildo van Doc Johnson. Wanneer je dildo’s of vibrators bestelt, is het raadzaam even op de maat van de voet te letten, zodat je speeltje er niet uit kan vallen.

7. G-spot vibrator – Lelo Mona

Niet bij elke vrouw is de G-spot even gevoelig, maar als dat bij jouw vrouw of jezelf wel het geval is, is een G-spot vibrator onmisbaar. Een goede G-spot vibrator heeft een duidelijke verdikking of kromming die dit plekje krachtig kan masseren. Onze favoriet is de LELO Mona, die trouwens ook weer favoriet is van heel veel andere lesbische vrouwen.

De Mona heeft diepe trillingen die de klus zeker kunnen klaren. Bespeel je vriendin of elkaar door met de Mona te experimenteren. Mocht je de Mona overigens te duur vinden, dan is ook de Lily van EasyToys Online Only een aanrader.

Heb jij lesbian toys in huis die geschikt zijn voor lesbische stellen? Laat het ons weten in een reactie hieronder. Dan kunnen wij dit bovenstaande lijstje aanvullen! 😉

4 reacties

  1. Ik mis in dit rijtje wel echt de JimmyJane Ascend 4, die mag met stip op nummer 1! Dat is nou echt een toy waar je met z’n tweeën echt tegelijkertijd heel veel plezier aan beleefd.

  2. Wat zit steviger op zijn plek? Een strap-on of zo’n strapless ding? Ik overweeg eentje aan te schaffen.

    1. Beste Engeltje,

      Een strapless strap-on blijft op zijn plek zitten omdat een deel in je vagina zit, een strap-on met gordel zit vaak om je heupen, billen en/of bovenbenen. Daarom zal een strap-on gordel in de meeste gevallen wel iets geschikter zijn voor ruigere seks bijvoorbeeld. Maar wil jij ook iets voelen wanneer jij je partner penetreert en is jullie vrijpartij niet zo heftig? Dan kun je heel goed gaan voor een strapless strap-on.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.038 keer bekeken

Geschreven door

Man of vrouw, we zijn het er allemaal over eens: er is weinig zo sexy als een lekker strak kontje! Maar wist je dat je billen trainen ook allerlei seksuele gezondheidsvoordelen heeft?…
1.038 keer bekeken