NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

1.406 keer bekeken

Deze boeken over seks móét je gelezen hebben

7 januari 2018,

geschreven door

Het is nuttig om af en toe iets bij te leren over seks, bijvoorbeeld door deze blog te lezen. Of door er eens een boek bij te pakken. Wij zetten een aantal non-fictie boeken die de moeite waard zijn voor je op een rijtje. Wie weet zit er nog een pareltje voor je tussen 😉

het wonder daaronder
Het wonder daaronder

Nina Brochmann & Ellen Stokken Dahl

Hoeveel weet jij eigenlijk over de vrouwelijke geslachtsorganen? Of je er nu eentje hebt of niet: de veelzijdigheid van de vagina zal je verbazen. Na het lezen van Het wonder daaronder, heeft de vagina geen geheimen meer voor jou. Dit boek is écht niet alleen voor vrouwen bedoeld. Ook mannen kunnen het een en ander opsteken van dit boek.
Het wonder daaronder is hier verkrijgbaar.


Zin in seks!

Ingeborg Timmerman & Carlie van Tongeren

Je hebt niet áltijd zin in seks. Maar wat nou als je (bijna) nooit zin hebt? Wanneer seks een taakje is geworden wat je op je maandelijkse to-to lijst zet? Dan is het tijd dat je Zin in seks! leest. Ingeborg Timmerman is een seksuologe, die in haar praktijk veel vrouwen spreekt die geen zin (meer) hebben in seks. Ingeborg ontwikkelde een persoonlijkheidsmodel wat jou kan helpen om wél weer zin te krijgen in seks. Het boek is hier te koop.

vijftig tinten thuis
Vijftig tinten thuis

Ellie N. Flynn

Heb jij genoten van 50 shades of Grey? Dan ben je zeker niet de enige. De boekenreeks is zó populair dat Ellie N. Flynn er een DIY boek over schreef. In Vijftig tinten thuis vind je praktische tips om zelf mee aan de slag te gaan. De tips zijn gericht op beginners, het boek is een toegankelijke introductie tot de BDSM wereld. Sta jij te trappelen om thuis aan de slag te gaan met 50 shades? Scoor het boek dan hier.

goedele liekens
Superseks in 10 stappen

Goedele Liekens

Misschien ken je Goedele Liekens al van een van de vele televisieprogramma’s waar ze deel van uit heeft gemaakt. Goedele is psychologe en seksuologe. In Superseks vind je 10 stappen om je seksleven te verbeteren. Verwacht geen halsbrekende stunts en standjes in dit boek. Wat je wél kan verwachten zijn verrassende en toegankelijke tips die jouw seksleven een boost zullen geven. Of je seksleven nu in een dipje zit of niet, er is altijd ruimte voor verbetering. Superseks in 10 stappen is hier verkrijgbaar.

Heb jij nog aanraders voor op ons leestlijstje? Laat het weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

8.251 keer bekeken

Geschreven door

Seks is spannend, opwindend en lekker. Althans, voor de meeste van ons. Helaas geldt dat niet voor iedereen, blijkt uit onderzoek van kenniscentrum Rutgers. Bijna 1 op de 5 mannen en 3 op de 10 vrouwen raakt moeilijk opgewonden en/of geniet in minder…
8.251 keer bekeken