Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

2.045 keer bekeken

5 erotische boeken die je deze zomer moet lezen!

28 december 2015,

geschreven door

Ga je binnenkort op vakantie en heb je nog ruimte over in je handtas of koffer? Je maakt je strandvakantie en dat momentje aan het zwembad net iets spannender met een erotisch boek! Onderstaande erotische boeken mag je deze zomer zeker niet missen. Hieronder zie je de 5 erotische boeken die je deze zomer moet lezen!

Grey- EL. James

We kennen natuurlijk allemaal de eerste drie delen van deze schrijfster. Vijftig Tinten is over de hele wereld ongekend populair. Sinds kort kun je genieten van het nieuwste boek van deze Amerikaanse schrijfster: Grey. Grey vertelt het verhaal van Anastasia Steele en Mister Grey himself, maar dan vanuit zijn perspectief. Vanaf het moment dat zij zijn kantoor binnen valt tot…

Bezeten van jou -Sylvia Day

Sylvia Day is naast EL James misschien wel een van de meest andere bekendste schrijfster van vrouwelijke erotische boeken. Als je van nog minder verhaal houdt en meer seks dan is Bezeten van jou perfect om te lezen. Dit boek is het vierde deel uit een serie, en is perfect om bijvoorbeeld voor te lezen aan je partner voor een spannend voorspel. Ook als je kennis wilt maken met bondage is dit boek een prima idee. Bezeten van jou is een continue aaneenschakeling van vrijpartijen waarbij de hoofdrolspelers langzaamaan BDSM ontdekken.

Vervul mij – J. Kenner

De titel van dit boek klinkt alleen al heel spannend. Vervul mij vertelt het verhaal van twee mensen die een ongelofelijke aantrekkingskracht hebben maar ook duistere geheimen voor elkaar. Een prima boek als je houdt van een klassiek romantisch verhaal maar waarbij ook risico’s worden genomen. Vervul mij is onderdeel van een trilogie. Ga je langer op reis? Dan is deze trilogie perfect voor jou!

Zoete verleiding – Maya Banks

Zoete verleiding is het tweede deel uit de Verleidings-serie van schrijfster Maya Banks. In dit boek is de rode lijn ongeveer gelijk aan de rode lijn in de Vijftig Tinten reeks. Als je genoten hebt van deze serie, mag je de Verleidings serie van Banks ook zeker niet missen. In dit boek staat wederom een vrouw centraal die valt voor een rijke, charismatische heer met bijzondere voorkeuren op het gebied van seks. Zal de hoofdrolspeelster ook hier zich laten boeien?

Speel met mij – Indigo Bloome

De omslag van dit boek doet wel een beetje denken aan Vijftig Tinten. Het mag dan ook duidelijk zijn dat ook dit weer een erotisch verhaal is dat geïnspireerd is op de bestseller. Speel met mij vertelt namelijk het verhaal van een jonge vrouw die een oude minnaar tegenkomt die haar vraagt deel te nemen aan een spannend, erotisch en psychologisch spel. Natuurlijk heeft ze net te veel champagne gedronken op dat moment. Zal ze zich overgeven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

714 keer bekeken

Geschreven door

Glijmiddel waar je high van wordt? Niet helemaal! Het cannabis glijmiddel van Floria staat garant voor een “blije vagina”. Ook voor een onvergetelijk hoogtepunt. Het glijmiddel met cannabisolie geeft een lustopwekkend effect voor vrouwen. Het extra …
714 keer bekeken