Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

6.020 keer bekeken

4 seksstandjes waarbij je de Teazers koppel vibrator héél goed kan gebruiken

22 augustus 2022,

geschreven door

Sekstoys zijn een geweldige toevoeging aan jullie sekleven. Maar soms kan het best lastig zijn om de juiste positie voor de juiste toy te vinden. Daarom helpen wij jou met het vinden van de ideale postie voor optimaal genot. Vandaag bespreken we de Teazers Pair Vibrator en delen standjes die uitermate geschikt zijn voor deze toy.

Wat is de Teazers koppel vibrator?

De Teazers Pair Vibrator? Je vraagt je af wat dat is? Kijk, lees en huiver, want wij leggen je graag alles uit over deze toy!

Met deze unieke vibrator voor koppels kunnen jullie beiden genieten van een heel spannend speeltje. Dit multifunctionele seksspeeltje kan aan beide uiteinden worden gebruikt. De ronde kant kan worden gebruikt als masturbator door de ring om de penis te schuiven (de binnenkant van de ring is genopt voor extra stimulatie). Ook kunnen de twee puntjes van de ring worden gebruikt voor een gerichte stimulatie van bijvoorbeeld de tepels of de clitoris.

“Dit multifunctionele seksspeeltje kan door iedereen gebruikt worden!”

De andere kant van de toy is vooral geschikt voor anale en vaginale penetratie. De schacht is voorzien van ribbels en de Teazers Pair Vibrator heeft een gebogen design, waardoor hij ook de G-spot of prostaat goed kan verwennen. Beide uiteinden hebben een aparte motor die apart van elkaar te bedienen zijn. Zo kan je de vibrator precies instellen zoals jij fijn vindt. Beide motoren hebben 7 verschillende standen, met 3 snelheden en 4 patronen. De toy is volledig waterproof en kan worden opgeladen met de bijgeleverde USB-kabel.

lepeltje lepeltje

Standjes met de Teazer koppel vibrator

Klinkt goed toch? Lees snel verder om te zien welke standjes jij wat pittiger kan maken door deze toy!

#1. Lepeltje lepeltje

teazers vibratorHet standje lepeltje lepeltje is heel intiem en eigenlijk best lazy en chill. Máár je kan dit standje veel opwindender en spannender maken door de Teazers Pair Vibrator te gebruiken! De gevende partij kan de vibrator gebruiken om haar clitoris of tepels te stimuleren. Het ronde gedeelte is daar perfect voor, zoals je kan zien op de afbeelding, maar je kan ook het andere uiteinde van de toy gebruiken. Wees lekker creatief!

“Stimuleer de tepels of de clitoris met het ronde gedeelte.”

#2. Double Penetration Doggystyle

doggy styleHouden jullie van dubbele penetratie? Dan is de Teazers vibrator jullie beste vriend tijdens doggystyle! Hij kan haar vaginaal penetreren en de Teazers met zijn hand bedienen of om zijn penis schuiven en dan anaal inbrengen bij haar. Zo geniet zij van dubbele penetratie, zonder dat jij haar hoeft te delen met iemand anders. De toy is best groot, dus op deze manier niet echt geschikt voor beginners op anaal gebied. Gebruik sowieso veel glijmiddel.

Tip: je kan ook de smalle uiteindes van het ronde gedeelte gebruiken om de vagina en anus te stimuleren! Dan is het wel geschikt voor beginners

“Gebruik de toy om haar anaal te penetreren.”

#3. Reversed cowgirl dubbele trouble!

cowgirlDit standje, de parelwitte poort, is geschikt voor dubbele penetratie, maar dan net een beetje anders. Want vaak denk je bij dubbele penetratie aan het standje doggystyle, maar dat hoeft dus niet!  Voor dit standje brengt hij de toy weer om zijn penis en penetreert haar anaal met zijn penis terwijl de toy haar vaginaal penetreert.

“Gebruik de toy voor vaginale penetratie.”

#4. Bufferring en vibraties voor hem

teazers vibratorSoms moet de gevende partij zich inhouden tijdens het stoten omdat het voor de partner pijnlijk kan zijn. Maar in het heetst van de strijd vergeet je je nog wel eens in te houden. Don’t worry, het kan de beste gebeuren… Maar ook dan is de Teazers vibrator te gebruiken! Want door de dikke ring om je penis te plaatsen, zal deze werken als een soort bufffer waardoor je minder diep kan stoten.

Bijkomend voordeel is ook nog dat hij de vibraties zo goed voelt in zijn balzak en perineum

Welke van deze standjes is jouw favoriet?!

2 reacties

  1. Ik ben dol op dubbele penetratie! Dus zowel standje 2 als 3 zijn favoriet bij mij!
    Maar ik vind dit ook een heerlijke toy om in mijn eentje te gebruiken: de teazers toy vaginaal inbrengen en met één hand op en neer stoten, terwijl je met je andere hand een luchtdruk speeltje op je clitoris houdt. Gegarandeerd een spetterend hoogtepunt!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.205 keer bekeken

Geschreven door

Bijna dagelijks wordt onze webshop gevuld met de mooiste, nieuwste en leukste toys, lingerie, accessoires en fun artikelen! Hieronder vind je de leukste recente toevoegingen aan de online shop, zodat je niks mist. Wie weet zit jouw droom sextoy of lingeriesetje er wel tussen!…
1.205 keer bekeken