It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

4.043 keer bekeken

5 toys voor een romantisch avondje thuis

7 oktober 2022,

geschreven door

Heb jij zin in een date night met jezelf of je partner, maar is alleen kaarslicht niet magisch genoeg? Geen zorgen! Wij toveren 5 toys voor een romantisch avondje thuis uit de hoge hoed, die al jouw dromen waarmaken.

5 toys voor een romantische avond

1. Kleine vibrator voor grootse hoogtepunten

De Mini Wand Vibrator is perfect om erbij te pakken tijdens een romantische avond met je partner of een welverdiende self-care avond met jezelf. Ondanks het formaat heeft deze wand vibrator krachtige vibraties die jou of je partner een ontspannende mini-vakantie thuis geeft. Maar je kunt deze ook heel makkelijk meenemen op reis! Wil je deze wand écht laten toveren? Dan kun je dit opzetstukje nog toevoegen voor extra stimulatie.

2. Waar het hart vol van is…

…loopt de mond van over Nee, maar alle gekheid op een stokje, de Teazers Orale Masturbator haalt je de woorden uit de mond. Deze orale stimulator voor mannen vibreert én wordt warm, dus jouw avond kan niet meer stuk als je deze toevoegt aan jouw masturbatieroutine. Of heb je wel eens overwogen om samen met je partner te masturberen? Pak allebei jullie favoriete toy erbij en kijk elkaar diep in de ogen terwijl jullie opgaan in genot. Daar zijn geen woorden voor nodig!

3. Voor een soepele, maar zinderende avond

Op zoek naar een leuke koppeltoy set waar je direct mee aan de slag kunt? De Easy Choice Koppel Vibrator & Glijmiddel Set stimuleert jullie extra tussen de lakens en creëert een onvergetelijke, diepere connectie. Deze koppeltoy wordt gedragen door de vrouw en stimuleert zowel de clitoris als de G-spot. De man kan zijn penis met wat glijmiddel er bij in laten glijden. Als jullie het juiste standje hebben gevonden, kunnen jullie beide genieten van een romantische avond gevuld met heerlijke vibraties.

4. Zet samen de puntjes op de ‘i’

We promoten de Teazers Pair Vibrator niet voor niks als ideale toy voor koppels. Deze koppeltoy geeft eindeloos veel mogelijkheden om beide in de zevende hemel te belanden. De ronde kant kan bijvoorbeeld worden gebruikt als masturbator door de ring om de penis te schuiven, maar de puntjes kunnen ook worden gebruikt om de clitoris of tepels te stimuleren. De andere kant kan zowel anaal als vaginaal in worden gebracht. Zo kunnen jullie blijven experimenteren tot de magische vonken er vanaf vliegen!

5. Prikkel al je zintuigen

Of je nou single bent of in een relatie zit, dit is hét product die je naar het hoogste level van genot brengt voor minstens 24 romantische avonden. Alweer de 5e editie van The Naughty & Nice Advent Calendar prikkelt al jouw zintuigen én is vegan-friendly. De adventskalender is gevuld met toys en verzorgingsproducten die jouw winteravonden gegarandeerd magisch en romantisch gaan maken.

Wist je dat… een adventskalender de dagen tot kerst aftelt door vanaf 1 december iedere dag een vakje te openen?

Welke toy creëert voor jou de meest romantische sfeer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.214 keer bekeken

Geschreven door

Lingerie, dames ondergoed, onder mode…. Noem je het hoe je het noemen wil, maar lingerie is een fantastisch iets. Het is het ideale cadeau voor je vrouw of vriendin, de perfecte feel good aankoop en het dragen geeft ons vrouwen gewoon een heerlijk …
3.214 keer bekeken