door NaughtyNick

3 Femdom rollenspel scenario’s om uit te proberen

2 maart 2021 door NaughtyNick

Mannen zijn echt niet de enigen die fantaseren om eens de volledige controle te hebben in de slaapkamer. Veel vrouwen lijkt het heerlijk om eens de leiding te nemen. Toch kan het best eng zijn om voor het eerst een dominante rol aan te nemen wanneer je dit niet gewend bent. Vind jij het eng om het initiatief te nemen in de slaapkamer? Wij hebben een drietal scenario’s voor je waarmee je comfortabel aan de slag kunt gaan met een dominantere rol. 

Femdom: vrouwen die van wanten weten

Femdom is een term die binnen de BDSM wordt gebruikt en staat voor Female Domination. Veel vrouwen lijkt het heerlijk om de touwtjes in handen te nemen en hun partner te domineren. Femdom heeft betrekking op een relatie waarbinnen de vrouw dominant is over de man. Hoewel jij je partner niet gelijk 24/7 in en buiten de slaapkamer hoeft te domineren (totale femdom), kan het heerlijk zijn om als vrouw te experimenteren met een spel bestaande uit macht en onderwerping. De volgende scenario’s moeten je daar in ieder geval een handje bij gaan helpen!

Bespreek het eerst met je partner

Bij al deze rollenspellen wordt ervan uitgegaan dat jij en je partner jouw dominantere rol van tevoren hebben besproken – en jullie een stopwoord hebben afgesproken voor het geval een van jullie zich niet prettig voelt bij de situatie. Als je ervoor kiest om iemand vast te binden of iemand te blinddoeken zonder dit vooraf te introduceren, kan dit tot een behoorlijk teleurstellend einde van al jouw plannen leiden.

Let op: vergeet niet een stopwoord af te spreken voor het geval een van jullie zich niet prettig voelt bij de situatie.

Scenario’s:

1. Oefen controle uit op zijn orgasme

Hem plagen tijdens een handjob is natuurlijk hartstikke leuk, maar in deze scène tillen we het controle uitoefenen op zijn orgasme naar een iets hoger niveau. Vertel, nadat hij akkoord is gegaan met jullie machtsuitwisseling, dat jij een tijdje de controle over hem gaat nemen. Zeg hem dat, wanneer hij zich goed gedraagt, je hem zijn zin met je laat hebben nadat je klaar bent. Gehoorzaamt hij niet of beweegt hij bijvoorbeeld te veel, dan begin je overnieuw of beëindig je het spel.

Tip! Heb je geen blinddoek of oogmasker in huis? Je kunt ook uitstekend zijn stropdas of een panty gebruiken.

Zodra hij akkoord is gegaan met jouw ‘voorwaarden’, laat je hem liggen of zitten op de manier die voor jou het meest comfortabel is. Voeg een blinddoek aan het spel toe en vertel hem dat hij geen enkel lichaamsdeel zonder jouw goedkeuring mag verplaatsen. Mocht hij het echt heel moeilijk vinden om stil te blijven, kan je hem eventueel iets geven om vast te houden.

Nu hij volledig aan jouw genade is overgeleverd en zijn zicht is ontnomen, ben je vrij in wat je met zijn lichaam wil doen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om met een veer of kietelaar over zijn lichaam te laten lopen. Ga met je vingernagels lang zijn meest gevoelige plekjes of gebruik een massage olie om zijn lichaam te masseren. Kietel zijn erogene zones met een vibrerend seksspeeltje of trakteer hem op orale seks, terwijl je hem dwingt om stil te blijven te liggen. Heeft hij zich in jouw ogen goed gedragen? Vertel hem dat je het leuk vond om met hem te spelen en dat je het fijn vindt dat hij zo gehoorzaam is geweest. Je kunt de leiding in het spel houden door te bepalen wat jullie volgende handeling wordt of lekker achteroverleunen en hem jou laten plezieren. Jij bent de baas!

bdsm

2. Bondage voor beginners

Het domineren van je partner wordt nog eenvoudiger en spannender wanneer je gaat experimenteren met bondage. Voor je partner kan het enorm opwindend zijn om de controle uit handen te geven en volledig aan jou te zijn overgeleverd. Andersom geeft het jou de mogelijkheid om je partner volledig te domineren en te plagen naar wens, zonder dat hij kan tegenstribbelen. Bondage hoeft daarnaast helemaal niet moeilijk te zijn. Als je een spreidstang, enkelboeien of polsboeien hebt – gebruik die dan! Een stropdas, sjaal of panty’s kunnen evengoed gebruikt worden om je partner aan het hoofdeinde van het bed vast te maken.

“Een stropdas, sjaal of panty’s kunnen evengoed gebruikt worden om je partner aan het hoofdeinde van het bed vast te maken.”

Vraag hem om naakt op het bed plaats te nemen. Wanneer hij straks geboeid op bed ligt, wordt het lastig om hem nog van zijn kleren te ontdoen 😉 Om het extra spannend te maken kan je ook bij deze scène gebruik maken van een blinddoek of oogmasker. Door ook het zicht te ontnemen, worden zijn overige zintuigen versterkt en zal elke sensatie intenser bij hem binnenkomen.

Met je partner vastgebonden, geblinddoekt en overgeleverd, ben je vrij om te doen wat je maar wil (mits het binnen de afgesproken grenzen past). Je partner zal niet weten wat hij kan verwachten!

Enkele voorbeelden:

3. Je partner is jouw speeltje

Wil jij graag de lakens uitdelen in de slaapkamer? Door middel van een sexy rollenspel, waarin je als het ware in de huid van een ander kruipt, wordt het makkelijker om te experimenteren met een dominantere rol. Er zijn onwijs veel verschillende scenario’s te bedenken waarbij een bepaalde machtsdynamiek komt kijken, die je tijdens het spel in je voordeel kunt gebruiken 😉 Denk aan een spel tussen baas en werknemer of tussen een vrouwelijke arts en haar patiënt. Probeer het rollenspel zo levendig mogelijk te maken door bijvoorbeeld je kleding aan te passen of bepaalde attributen toe te voegen aan jullie spel. De mogelijkheden zijn oneindig!

Wat is jouw favoriete rollenspel?

Reageer

Gerelateerde berichten

Een reactie op 3 Femdom rollenspel scenario's om uit te proberen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid