Masturbeer met je weerwolf tijdens volle maan

24 mei 2019 door ToyRoy

Masturbators zijn geen onbekenden in de We ❤ Weird, maar zoiets als deze masturbator zie je ook niet vaak. Dit weerwolf-achtige seksspeeltje is voor de echte fantasy liefhebbers. Of voor diegene die een spannende fetisj heeft. Hoe dan ook, het seksspeeltje past volledig binnen het thema!

Kusje van een weerwolf

Waarschijnlijk gebeurt het niet dagelijks dat je een weerwolf tegenkomt, laat staan dat het je een stimulerende kus geeft op je penis. Not a chance. Die mythische wezens bestaan niet eens! Thans, niet echt, maar nu wel als masturbator. En dat is misschien nog wel een stuk enger.

De vlijmscherpe tanden die je kent uit de horror films en van je eerste vriendin zijn ingewisseld voor ietwat zachtere tanden. Je hoeft je tevens totaal geen zorgen te maken dat deze weerwolf jouw jongeheer eraf bijt, want de stevigheid bepaal jijzelf door de masturbator steviger vast te pakken.

Werewolf Masturbator

David’s Muzzle Werewolf Masturbator

Het grote bek van het beest sluit zich goed over je penis en de textuur van het speeltje voelt levensecht aan. De tong zal je strelen, terwijl de keel van de weerwolf masturbator je hoofd op hol brengt. Howling at the moon!

Of het nu je fantasie is. Of onderdeel van je mythische rollenspel.. het maakt niet uit. Je kunt alle kanten op met dit wilde dier. Als voorbeeld, je kunt de David’s Muzzle Werewolf Masturbator zo ongeveer helemaal zelf inkleuren. Er zijn 12 verschillende kleuren om uit te kiezen, maar je mag natuurlijk ook zelf spelen met het kleurenknopje. Dit is het moment om boven jezelf uit te stijgen qua creativiteit. Op de website van Bad-Dragon kun je aan de slag én de weerwolf tegelijkertijd bestellen.
Is een masturbator zoals deze iets voor jou? Of komt het iets te dicht bij de realiteit?

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid