Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

1.434 keer bekeken

Back to the past: het halscorset uit de middeleeuwen

8 maart 2019,

geschreven door

Het middeleeuwse tijdperk staat bekend om traditionele gebruiken en een grote westerse geschiedenis. Super saai natuurlijk, maar het staat ook bekend om zijn brute martelingen en horrifying werktuigen! Iets interessanter? Van de pijnbank tot aan de kwelpeer, dit soort werktuigen zijn er niet meer. Al lijken sommige speeltjes van vandaag de dag nog verdacht veel op deze werktuigen.

v

Dit houten halscorset is met een tijdmachine naar het heden gebracht

Breid je collectie uit of creëer je eigen dungeon

Het lijkt erop dat dit houten halscorset uit de middeleeuwen stamt. Alsof het geheel met een tijdmachine naar het heden gebracht! Het is een ontzettend handig attribuut voor als je aan BDSM doet. Of als je helemaal into de middeleeuwse rollenspellen bent. Je kunt het halscorset verticaal of horizontaal ophangen, maar het zware houten blok kun je natuurlijk ook gewoon op de grond leggen!

Dit houten gevaarte is gemaakt van oud dennenhout uit Nieuw-Zeeland en wordt bij elkaar gehouden door een stalen omheining. Én door ontzettend sterke magneten! Het zware BDSM-attribuut kan trouwens goed tegen een stootje, dus je hoeft jezelf niet in te houden. Dat geldt natuurlijk ook voor jouw middeleeuwse submissive en/of partner.

Ben je er klaar voor?

Het middeleeuwse halscorset is helemaal handgemaakt en komt in een gave koffer. Alles blijft in het middeleeuwen-thema en past perfect in een dungeon, kelder of zolderkamer. De stalen kettingen, bevestigingbeugels en zachte neksteunen horen er allemaal bij. Een paar schroeven in het plafond en je bent vrijwel good to go! Dit hele pakket is te koop op een Amerikaanse website voor een heerlijke prijs van $389.

Zou jij dit fantastische halscorset uit de middeleeuwen gebruiken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.323 keer bekeken

Geschreven door

Stel je eens voor dat je in de ochtend met een glimlach op je gezicht opstaat, in plaats van jezelf uit het bed te trekken op geluid van een luid en irritant alarm. Met de orgasmewekker word je elke ochtend gewerkt door een heerlijk orgasme en begin …
1.323 keer bekeken