NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

1.347 keer bekeken

3Fap – vrijheid is de sleutel tot geluk!

7 september 2018,

geschreven door

Als je van alle gemakken van een echte vrouw gebruik wilt maken, heb je gelijk al drie verschillende masturbators nodig. Prima, maar het geld groeit ons niet op de rug natuurlijk. Gelukkig hebben een hoop mannen hun wens naar een alles omvattende masturbator kenbaar gemaakt. En, het resultaat mag er wezen!

3Fap

Bij ander mannelijk seksspeeltjes moet je voortdurend van sleeve wisselen (als je al meerdere sleeves in huis hebt) om verschillende sensaties te ervaren. Met de komst van de 3fap is dat nu verleden tijd! Dankzij het unieke 3-in-1 ontwerp van 3fap kun je 3 openingen, 3 verschillende texturen en 3 intensiteiten ervaren.

3fap

Het enige wat misschien roet in je masturbatie ervaring kan gooien, is het formaat van het mannenspeeltje. Hij is aan de brede kant, zeg maar. Houd er rekening mee dat je twee handen nodig hebt om hem te kunnen gebruiken.

Ben je uitgespeeld met de drie openingen? De behuizing van de masturbator kan eenvoudig worden opengeklapt, waardoor de sleeves zo weer schoon hebt. Masturberen hoeft helemaal niet moeilijk te zijn!

Indiegogo

Dat het speeltje op de markt is gekomen, hebben we te danken aan de meer dan 500 mannen die op Indiegogo hun interesse in een dergelijk speeltje kenbaar maakten. Naast die versie met de drie verschillende openingen, is er ook een versie met drie verschillende vagina’s verkrijgbaar. Goed nieuws voor de masturberende man, dunkt ons!

Is je interesse gewekt? Je kunt de 3fap bestellen via bol.com!

Wat vinden jullie mannen, lijkt dit jullie beter dan losse masturbators? Of lijkt het je maar een onhandig en lomp ding? Deel het met ons in een reactie hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

In de slaapkamer tijdelijk even in de rol van een ander kruipen. Even niet zijn wie je bent, maar een compleet ander persoon spelen. We hebben het over een rollenspel. Voor veel mensen bekend terrein, voor anderen een spannende fantasie en voor weer …
1.539 keer bekeken