door NaughtyNick

5 redenen waarom seks onder water niét zo sexy is als het lijkt

12 juli 2022 door NaughtyNick

Seks onder water; het lijkt zo romantisch en opwindend, maar het valt in het echte leven best wel tegen. Het is eigenlijk vooral onhandig, onhygiënisch en ongemakkelijk! Sorry to burst your bubble. Wij delen in dit artikel de 5 grootse ongemakken van seks in het water. 

1. Water is géén glijmiddel

Je zou misschien denken dat water een uitstekend glijmiddel is. Maar niets is minder waar! Water spoelt je natuurlijke glijmiddelen weg, waardoor het juist extra stroef verloopt daar beneden. Water is dus zeker niet geschikt als glijmiddel. Zorg ervoor dat je altijd glijmiddel bij je hebt als je seks in het water gaat hebben.

TIP!

Een glijmiddel op siliconenbasis is de beste optie voor seks onder water. Dit glijmiddel spoelt minder snel weg dan een glijmiddel op waterbasis.

seks in water

2. Je kunt sneller wondjes oplopen

Het gebrek aan glijmiddel kan problemen opleveren bij de penetratie onder water. En als de vagina niet vochtig genoeg is, vindt er te veel wrijving plaats en zo kunnen wondjes ontstaan. Wanneer je een condoom draagt tijdens seks in of bij het water, kan die wrijving er ook voor zorgen dat het condoom sneller scheurt.

3. Het is niet altijd even hygiënisch

Je zal heus niet zomaar een levensbedreigend virus oplopen, maar water kan vervelende bacteriën bevatten, zoals E. coli en salmonella. Dit geldt voor zwembaden en bubbelbaden met onjuiste pH-waarden, maar ook voor buitenbaden, meren en zelfs de zee. Als je seks hebt onder water, bestaat de kans dat de bacteriën uit het water in de vagina terechtkomen.

“Grote watermassa’s kunnen behoorlijk grove bacteriën bevatten, zoals E. coli en salmonella.”

seks in het water

4. Je hebt sneller kans op een schimmelinfectie

Seks hebben in wat voor water dan ook kan de kans op een schimmelinfectie vergroten. Met name chloor is lastig, omdat het je vagina kan irriteren en de pH-waarde daar beneden flink kan verstoren. En alles dat de pH-waarde van je vagina verstoort, kan een schimmelinfectie in de hand werken.

Dus de sexy scènes in films waar een stelletje het heel gezellig heeft in het zwembad… Doe maar niet na! Wat je natuurlijk wel kan doen is lekker zoenen en tegen elkaar aan glijden in het warme water. De clitoris stimuleren kan ook, maar breng niks naar binnen terwijl je in het water bent. Zie het water als voorspel en ga uit het water voor de grand finale!

“Met name chloor is lastig, omdat het je vagina kan irriteren en de pH-waarde daar beneden flink kan verstoren.”

5. Je loopt sneller een soa op

Seks onder water kan het risico op een soa of een ongewenste zwangerschap vergroten. Het water spoelt natuurlijk geen eventuele soa’s weg. Daarnaast kan het dragen van een condoom onder water voor nogal wat problemen zorgen. Denk dus twee keer na voordat je een scharrel oppikt in het zwembad 😉

Wat zijn jouw ervaringen met seks onder water? Deel het met ons in een reactie!

Reageer

Gerelateerde berichten

Een reactie op 5 redenen waarom seks onder water niét zo sexy is als het lijkt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid