Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.180 keer bekeken

Wat je moet weten voor veilige zomer-seks op vakantie…

10 juli 2019,

geschreven door

Of je deze zomer nou naar Frankrijk, Spanje of Italië gaat; veilige sex op de camping of in een hotel is een belangrijk onderwerp! Een vakantieliefde zal je ongetwijfeld tegenkomen tijdens je vakantie en het behoort nog steeds tot de heetste en opwindendste (korte-termijn)relaties. Voor het gevel jij deze zomer een hete Spanjaard, Italiaan of Fransoos aan de haak wil slaan, dan hebben wij alvast een paar goede tips voor je! Deze kunnen als veiligheidsnet dienen, als je samen de tent of hotelkamer induikt…

Ga voorbereid op reis

Beeld je in dat je in een situatie terecht komt dat het net even iets soepeler moet lopen, dan is glijmiddel toch echt wel jouw redding! Alles moet gesmeerd lopen voor geweldige vakantie sex en vooral als je sex op de camping hebt in een krap tentje. Neem daarom altijd een flesje glijmiddel mee op reis, maar natuurlijk komen condooms ook super goed van pas. Een ongelukje kan in een klein hoekje zitten 😉

“Alles moet gesmeerd lopen voor geweldige vakantie sex en dan is glijmiddel echt jouw redding.”

Als je een langere periode weggaat kan een grootverpakking condooms zeker uitkomst bieden! Zowel glijmiddel als condooms kun je het beste meenemen in je ruimbagage. Maar ook op je hotelkamer of in je tentje vinden deze producten het fijn om in een koffer te liggen. Te veel zonlicht en warmte kan een nadelige invloed hebben op zowel je condooms als je glijmiddel.

Veilige seks is het halve werk

Als je scharrel geen Engels spreekt of als je je niet meer in het Engels kunt redden, kun je altijd deze vertalingen er even bij pakken. Veilige seks is ten slotte het halve werk! Je wilt natuurlijk niet thuis komen met een pijnlijke souvenir. De allerbelangrijkste vertalingen hebben we voor jou op een rijtje gezet:

Heb je een condoom?

Spaans: ‘¿Tiene usted un condón?’
Italiaans: ‘Avete un preservativo?’
Frans: ‘Es ce-qu tu as un préservatif?’

Ik ga geen seks met je hebben zonder dat we een condoom gebruiken!

Spaans: ‘¡No hago sexo, a menos que utilicemos un condón!’
Italiaans: ‘Non faccio sesso, a meno che usiamo un préservativo!’
Frans: ‘Je ne couche pas avec toi sans préservatif!’

Waar kan ik een pakje condooms kopen?

Spaans: ‘¿Dónde puedo comprar un paquete de condónes?’
Italiaans: ‘Dove posso comprare un pacchetto di preservativi?’
Frans: ‘Où pourrai-je acheter un paquet de préservatifs?’

Welke smaak condoom heb jij het liefst?

Spaans: ‘¿Qué sabor de condón usted prefiere?’
Italiaans: ‘Quale essenza preferite di preservativi?’
Frans: ‘Quel est ton prafum de préservatif préféré?’

Vakantie sekstips om te onthouden

Seks is leuk en lekker, maar vooral met een spannende vakantieliefde! Veiligheid staat hoog in het vaandel en denk hier dan ook om. Terugreizen naar Nederland met een SOA of een ongewenste zwangerschap is het laatste wat je wil. Dus, neem de tips van hieronder voor je eigen veiligheid ook nog even extra goed in je op!

“Terugreizen naar Nederland met een SOA of een ongewenste zwangerschap is het laatste wat je wil!”

1. Laat iemand weten waar je uithangt

Een date of een seksafspraak is altijd spannend! Maar, laat altijd even iemand weten dat je met hem of haar bent en hoe je bereikbaar bent. Mocht je bijvoorbeeld niet meer terugkomen in het hotel of op de camping, kan de ander actie ondernemen. You never know!

2. Spreek af op jouw kamer

Naast dat het handig is om te laten weten waar je uithangt, is het ook verstandig om de eerste keer af te spreken op een plek waar het voor jou fijn voelt. Denk bijvoorbeeld aan je eigen hotel kamer of tentje! Op die manier heb je zelf de controle over wat er gebeurd.

3. Leer hem/haar eerst een beetje kennen

Weet je waar je vlam vandaan komt? Of hoe hij of zij denkt over seks? En voel je je wel op je gemak? Ga met elkaar in gesprek en leer hem of haar eerst een beetje kennen voordat je het bed in duikt. Je hoort wel eens dat er ruzies ontstaan omdat de man heel anders over seks denkt dan dat een vrouw had verwacht.

Kleine sextoys om makkelijk mee te nemen…

Als je niet al te veel ruimte in je koffer hebt, of je wil gewoon iets kleins meenemen op vakantie bestaan er ook kleine seksspeeltjes voor man en vrouw!


Ga jij voorbereid op zonvakantie? Of blijf je lekker in Nederland?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Ik hoor als seksuoloog heel vaak dat mensen zich een beetje schamen voor het feit dat ze een seksspeeltje bezitten. Er hangt nog altijd een beetje een taboe omheen. Alsof het iets is dat je alleen maar zou hebben als je eenzaam bent, geen partner heb…
3.220 keer bekeken