door NaughtyNick

TEST: Wat is jouw secret fetisj?

30 juli 2019 door NaughtyNick

Bijna iedereen heeft wel bepaalde seksuele fantasieën en wensen. Niet iedereen durft deze echter uit te spreken of er überhaupt over na te denken er ooit iets mee te doen. Heb jij er weleens bij stil gestaan dat jij misschien ook wel een secret fetisj hebt? Doe de test en kom erachter welke fetish bij jou past!

Heb je altijd de touwtjes in handen?

Welke outfit zou jij het liefst dragen?

Welk lichaamsdeel windt jou het meest op?

Wat zou jij het liefst in huis halen?

Je wil een partner...

Met welk gevoel voel jij je het meest verbonden?

Wat is jouw secret fetisj? Deel je uitkomst met ons door middel van een reactie!

Reageer

Gerelateerde berichten

6 reacties op TEST: Wat is jouw secret fetisj?

  • Ik val als een blok voor vrouwen in (wollen) (kol) truien. Lang, dik, strak en zacht…heerlijk! Kan al opgewonden raken door alleen te kijken en te fantaseren.

    • Ja ooo…als bliksem als ik een vrouw in een dikke wollen trui of vest zie, dat het lichaam omsluit.. zo opwindend. En in combi met bv leren broek, niet te houden

  • Ik heb een fetisj voor slippers. Niet die teenslippers (ook wel een beetje) maar vooral die ouderwetse houten dingen met een dikke (houten) zool en een verstelbaar dwarsbandje. Vind t heerlijk om meisjes/vrouwen daar op te zien lopen, vooral als ze een beetje moeite moeten doen om ze aan te houden en de zolen tegen hun voeten klepperen; heerlijk!!

  • Deze test klopt toch wel 🤪. Ik hou ervan om te spelen en heb liefst sex met outfit aan en dus niet naakt. Zo voel ik me extra sexy.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid