Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

7.694 keer bekeken

QUIZ: Hoeveel weet jij over beffen?

25 september 2018,

geschreven door

Niet iedereen is even fan van het geven van orale seks. Toch is het een van de eenvoudigste manier om haar tevreden te houden. Om goed te kunnen beffen moet je echter wel een beetje befkennis hebben. Ben jij een echte befkoning? Kom erachter en doe onze beftest!

Kan je van beffen een SOA krijgen?

Ja, dit klopt. Een SOA kan onder andere worden doorgegeven via bacteriën in vaginaal vocht en slijmvliezen. Heeft degene die jouw beft een koortslip, dan kan ook het herpes virus worden doorgegeven. Soa's die via het beffen kunnen worden doorgegeven:

  • genitale wratten
  • hepatitis B
  • syfilis
  • HIV
Wil je zeker weten dat je geen SOA krijgt van het beffen? Gebruik dan een beflapje!

Hoeveel zenuwuiteinden heeft de clitoris?

Goed nieuws dames: de clitoris heeft meer dan 8000 zenuwuiteinden!!

Komt orale seks alleen bij mensen voor?

Nee, ook een aantal dieren beleeft plezier aan het geven en ontvangen van orale seks. Onder andere geiten, apen, hyena’s, vleermuizen en schapen nemen het geslacht weleens in de mond!

Verkiezen vrouwen een befpartij boven ‘gewone’ seks?

Volgens een onderzoek onder Amerikaanse studentes bleek dat de meeste vrouwen liever orale seks ontvangen dan dat ze ‘gewone’ seks hebben. Orale seks zou intiemer zijn en sneller een orgasme opleveren, aldus de dames.

Iedere vrouw wil op dezelfde manier gebeft worden

Dit is niet juist. Niet iedere vrouw is hetzelfde. Wat de ene vrouw heerlijk vindt, kan de andere vrouw misschien wel verschrikkelijk. Luister daarom goed naar haar geluiden tijdens het beffen en communiceer met elkaar! Het is veel beter om af en toe te vragen of er iets beter kan, dan constant verkeerd bezig zijn!

De zuurtegraad van de vagina is vergelijkbaar met…

De zuurtegraad van het slijmvlies van de vagina vergelijkbaar is met dat van een glas wijn. Ze hebben ongeveer dezelfde pH-waarde (de pH-waarde van de vagina schommelt tussen de 3,8 en 4,5).

Hebben bepaalde voedingsmiddelen invloed op de smaak van de vagina?

Net als bij sperma, kan ook de smaak van de vagina minder worden door bepaalde voedingsmiddelen. Koffie of knoflook kunnen bijvoorbeeld een sterke smaak van je vagijn veroorzaken. Ook vleesetende vrouwen smaken sterker dan vegetariërs.

Wie kan er het beste beffen?

Geen idee 😉 Wij zijn nog nooit door één van bovenstaande personen gebeft. Wat we wel weten is dat Herman Brusselmans op het woord ‘befkoning’ te vinden is.

En, hoeveel vragen had jij goed?

17 reacties

  1. Ik had ze gelijk correct 🎉🎉
    Wat wil dit nu zeggen, mijn exen en huidige meid vinden het geweldig als ik ze bef maar met deze test erbij zou ik eigelijk wel een befcertificaat willen als soort van keurmerk😜

  2. Ik had er zes goed. Maar was er van overtuigd dat de vrouw beter kon bedde als die clown en die acrobaat. Haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.501 keer bekeken

Geschreven door

Hey, jij Single! Deze quiz is voor jou. Je weet wel dat je single bent, maar weet je ook hóe single je precies bent? Doe deze test en kom erachter hoeveel % single jij bent. Het is bijna Singles’ Day en om dat te vieren hebben wij speciaal…
2.501 keer bekeken
45.315 keer bekeken

Geschreven door

Is elke dildo niet gewoon hetzelfde? Nee, absoluut niet! Er zijn heel veel verschillende dildo’s verkrijgbaar. Door dat grote aanbod kan het echter best lastig zijn om te bepalen welke dildo het beste bij jou past. Dat dilemma is vanaf nu echter ve…
45.315 keer bekeken
3.154 keer bekeken

Geschreven door

Maak jij continue perverse grapjes en link je onbewust de meest alledaagse dingen aan seks? Of wordt jij alleen maar moe van al dat ‘kinderachtige’ gedoe? Speciaal voor jou hebben we deze test in het leven geroepen. Doe de test en kom erachter of ji…
3.154 keer bekeken