Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

9.910 keer bekeken

De Grote Dildo Quiz – Welke dildo past bij jouw persoonlijkheid?

26 juni 2020,

geschreven door

Ben je op zoek naar jouw eerste dildo, je tweede of misschien wel je honderdste? Het aanbod is zo groot dat kiezen een flinke uitdaging kan zijn. Altijd al willen weten welke dildo het beste bij jouw persoonlijkheid past? Beantwoord de 5 vragen hieronder en ontdek direct wat jouw best friend is. Bye bye keuzestress!

1. Hoe zou je jouw kledingstijl omschrijven?

2. Wat is voor jou de perfecte eerste date?

3. Hoeveel ervaring heb je met sextoys?

4. Wat is jouw spirit animal?

5. Hoe ziet jouw interieur er uit?

Welke dildo had jij als uitkomst? Deel het met ons in een reactie!

3 reacties

  1. Hoi met Susan, bij mij paste de realistiche dildo’s het beste en dat klopt helemaal (ik had van tevoren niet gekeken om welke dildo’s het allemaal ging) ik word heel snel opgewonden als een man zijn penis al een stijve is. Mijn vriend heeft dat gelukkig altijd dus daar hoef ik niet eerst te trekken,zuigen enz. Tot ik een “ons” weeg. Ik heb een uitkering dus kan niet zoveel uitgeven aan heel veel speeltjes, maar wat allang op mijn verlanglijstje staat is om van zijn penis een kopie te maken, WAUW dat lijkt me ook nog eens supergeil, en zijn we weer bij de realistiche dildo”s.
    Zo dat wou ik graag met jullie delen, ik vind van deze soort kleine spelletjes superleuk!! Groetjes Susan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

4.441 keer bekeken

Geschreven door

Vakantieliefdes… zucht. Ze kunnen zo leuk zijn. Vooral als het bij een vakantieliefde blijft. Maar wat nou als jullie liefde verder gaat dan alleen een vakantie? Ben jij nog steeds hoteldebotel wanneer jij weer thuis bent en is de liefde wederzijds…
4.441 keer bekeken
3.329 keer bekeken

Geschreven door

Als je een dildo zou zijn, wat voor type dildo zou je dan zijn? Dit heb jij jezelf vast weleens afgevraagd! Niet? Nouja, in elk geval hebben we deze quiz voor je! Mocht je in reïncarnatie geloven, dan weet je alvast als welke dildo je wellicht terug…
3.329 keer bekeken