Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

13.192 keer bekeken

QUIZ: Wat weet jij over blowjobs?

19 december 2017,

geschreven door

Ben jij een echte sexpert en lees je elke dag deze blog? Dan weet je vast wel het één en ander over blowjobs. Bekijk de stellingen en vragen en flip vervolgens het kaartje, om het antwoord te bekijken. Laat ons in een reactie hieronder weten hoeveel jij er goed had!

Je kunt een geslachtsziekte krijgen van pijpen

Click to Flip
Helemaal waar. Orale seks kan absoluut soa’s overbrengen. Voorbeelden zijn herpes, gonorroe, syfilis en chlamydia. Technisch gezien is het ook mogelijk om HIV over te brengen, maar die kans is erg klein. Gebruik bij twijfel altijd een condoom.

Wanneer je wilt deepthroaten kan je een verdovende spray voor je keel gebruiken..

Click to Flip
Vergeet de verdovende sprays en probeer in plaats daarvan meer naar je lichaam te luisteren. Wanneer het niet lukt om alles naar binnen te krijgen of zelfs pijn doet is dat een signaal dat je beter kunt stoppen. Wanneer je verder gaat loop je het risico dat je keel schade oploopt.

Een onbesneden partner zal meer genieten van een pijpbeurt als je eerst de voorhuid terugtrekt

Click to Flip
Dit is niet waar. Je moet nooit een voorhuid gedwongen naar achteren trekken. Dit kan pijnlijk zijn en zelfs kleine scheurtjes in de huid veroorzaken. Soms is directe stimulatie van de eikel met de voorhuid teruggetrokken ook te intens. De belangrijkste les is om altijd je partner te vragen wat goed voelt.

Is het normaal wanneer je partner je hoofd naar beneden duwt tijdens een blowjob?

Click to Flip
Dit is onjuist. Tenzij je hier zelf het startsein voor hebt gegeven, mag je verwachten dat mannen woorden gebruiken om je te vertellen wat ze willen. Hoewel sommige mannen het wel eens willen proberen, is het niet netjes om iemand geforceerd naar beneden te drukken.

Frenulum praeputii penis is een moeilijk woord voor...

Click to Flip
Het frenulum is het kleine ‘draadje’ wat de eikel met de voorhuid verbindt. Een ander woord voor frenulum is toompje.

Is een blowjob nog wel een ‘echte’ blowjob wanneer je jouw handen erbij gebruikt?

Click to Flip
Er is niks mis met een beetje ondersteuning tijdens orale seks. Gebruik één of twee handen om je partner af te trekken terwijl je met je mond en tong de eikel stimuleert. Je partner zal het geweldig vinden!

Met wat produceer je meer speeksel: koffie of een pepermuntje?

Click to Flip
Terwijl cafeïnehoudende dranken je mond kunnen uitdrogen, zal een zuigtablet wel helpen bij het aanmaken van meer speeksel. Of probeer een ijsklontje in je mond te houden terwijl je hem oraal bevredigt. Dit zorgt voor meer vocht en geeft daarnaast ook extra koele sensaties af. Wanneer je mond te droog is, glijdt je mond minder makkelijk over zijn piemel. Een beetje speeksel of glijmiddel maakt het dus ook voor jou prettiger om een BJ te geven!

Ongeveer 30 procent van de vrouwen slikt na ejaculatie...

Click to Flip
Klopt. Hoewel mannen dit percentage graag wat hoger zouden willen zien, slikt 'slechts' 30 procent van de vrouwen het sperma na de ejaculatie door.

Op hoeveel vragen had jij het goede antwoord? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

6 reacties

 1. eerste keer in slaapkamer heb ne kleine , wacht maar eens af tot ik er klaar mee ben, gepijpt en ja ook nog geslikt , wow zegt hij niet evident maar zo geil dat je dat doet , dat ik daarvoor zo oud moet geworden zijn , 65, ja beter laat dan nooit, , binnenkort voor mij een operatie gepland verklevingen in bekken ten gevolge van laparascopische hysterctomie 2001 zal dus niet binnenkomen worden bij mij voorlopig lukt het nog wel zonder pijn , nadien zal het met het mondje en tong worden zeg ik hem, geen bezwaar daartegen hoor, nog nooit zo zalig gepijpt geweest, nice and slow doe ik het, een prostaatmassage doe ik ook uitwendig perineum masseren, deep troat ook wel eens gedaan tot bepaald punt niet verder want kotsreflexlaatst had ik het bijna terug likken aan het lekkerste deel het froompje draai cirkeltjes ook met tong en hangt dan bijna in de luster, ik geniet ook en das dan dubbel genieten

 2. Had enkel die andere naam Voor
  Toompje fout, rest 👍👍 tssss duuh wist ik
  Wel haha…..

  Is deepthrooth voor een man echt zo lekker? Of enkel het idee dat de vrouw hem
  Zo ver erin duwt?

  Snap nie trouwens dat
  Sommige doorgaan tot het echt pijn gaat doen, dan ben je toch nie lekker als
  Je dat doet,Of ligt dat nou aan mij?

  Doeidoei love your collums ❤️

  1. Er zijn inderdaad sprays die speciaal bedoeld zijn voor oraal gebruik 🙂 Sommige mensen gebruiken dit om het kokhalsreflex niet teveel te irriteren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

5.082 keer bekeken

Geschreven door

Schaamhaar. Iedereen heeft het, maar over het algemeen zijn we er niet erg open over. Of je het nu lekker lang laat groeien of liever kort houdt; dat maakt ons niet uit. Hoeveel weet jij over jouw haar downunder? Doe de test om te ontdekken of jij ee…
5.082 keer bekeken
2.315 keer bekeken

Geschreven door

Het is weer tijd voor een quiz! Waarschijnlijk heeft iedereen zichzelf wel eens afgevraagd wie hij of zij was in een vorig leven. Maar wat nou als jij in je vorige leven een gay toy bent geweest? Welke past dan het best bij jou? Wij hebben het antwoo…
2.315 keer bekeken