Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

1.392 keer bekeken

Toy Tuesday: Three In One Vaginaballetjes

28 april 2020,

geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen we je graag kennis laten maken met een uniek setje vaginale balletjes. Met de vagina balletjes wordt je heerlijk gestimuleerd, terwijl je tegelijkertijd de bekkenbodemspieren traint!

 • Balletjes met gewicht
 • Set van 3
 • Verschillende afmetingen
 • Traint je bekkenbodemspieren
 • Zacht siliconen

De set bestaat uit drie vagina ballen met verschillende afmetingen. Dit maakt het een ideaal setje voor beginners, waarmee je geleidelijk kunt opbouwen naar een groter formaat en meer gewicht. De twee balletjes hebben metalen balletjes binnenin die heen en weer bewegen als jij je lichaam beweegt. De balletjes geven niet alleen een plezierig gevoel, maar trainen tegelijkertijd de bekkenbodemspieren. Het trainen van deze spieren kan talloze voordelen hebben voor je seksleven!

Win de Three In One Vaginaballetjes

Ben je enthousiast geworden over deze drie vaginaballetjes? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Wij geven de aankomende week* namelijk een setje weg! Je maakt kans op dit speeltje door te reageren** op deze blog. Kopieer de onderstaande zin en maak deze af om deel te nemen aan deze winactie. It’s that simple!

Je kunt inmiddels niet meer meedoen met deze winactie. Wil jij op de hoogte blijven van geldende winacties? Check dan al onze Toy Tuesday’s!

Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want…

*= Je kunt meedoen tot en met dinsdag 05-05-2020 12:00. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.
**= We maken de winnaar niet bekend in dit artikel, maar we benaderen hem of haar via e-mail. Vul daarom een juist e-mail adres in tijdens het reageren.
De EasyToys Magazine actievoorwaarden zijn van toepassing op deze winactie.

Wil jij deze vagina balletjes winnen? Kopieer bovenstaande zin, maak hem af en deel hem met ons in een reactie!

101 reacties

 1. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want zou mijn vriendin er graag mee willen verrassen opdat we graag experimenteren met speeltjes en haar het ultieme genot wil bezorgen met het speeltje,leuk bij voorspel en geniet er ook zelf van haar te zien genieten 😉

 2. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want wij willen graag nieuwe ervaringen opdoen. Nog nooit geprobeerd en benieuwd erna..

 3. Ik wil de vagina balletjes in mijn nachtkastje omdat ik niet kan wachten om ze te gebruiken . Ik ben benieuwd naar het plezierige gevoel en wil ze graag in als ik boodschappen ga doen. Lijkt mij zooo spannend !

 4. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want…Onze oude zijn aan vervanging toe. Het zou toch lekker zijn om mijn meissie op Moederdag hier lekker mee te verwennen.

 5. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want…
  Het is tijd om een nieuwe ervaring toe te voegen.

 6. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want…ik heb nog nooit balletjes gebruikt. Ik ben nieuwsgierig naar het gevoel.

 7. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want ik wil nieuwe dingen uitproberen met mijn vriend 😊 En hiernaast ben ik er zelf gewoon enorm benieuwd naar ook hoe het in combinatie met de bekkenbodemspieren in zijn werking gaat. Ik ben heel erg enthousiast (:

 8. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want ik wil graag mijn bekkenbodemspieren beter trainen en wil wel wat meer toys dan alleen een kleine vibro

 9. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want…ik weet dat in mijn familie bekkeninstabiliteit snel optreedt. Fijn dat deze balletjes dus een ‘driedubbele’ functie hebben ;-). Lijkt me dus super om te mogen proberen.

 10. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want dan kunnen ze fungeren als upgrade voor mijn genotsgrot

 11. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want…dan kan ik mijn vriendin ontzettend verassen ,het zal haar eerste seksspeeltje zijn.
  En wie weet volgt er daarna wel meer🤗

 12. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want… ik heb vaginale balletjes altijd al eens uit willen proberen. Vooral nadat ik las dat orgasmes intenser worden van het trainen van je bekkenbodem!

 13. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want dan kan ik ontladen van mijn baan als ambulanceverpleegkundige in deze Corona tijd. Fingers crossed… Ofja legs crossed misschien?

 14. Wil jij deze vagina balletjes winnen?
  Ja zeker! Nu met de Corona crisis heb ik een intensieve tijd achter de rug als ambulanceverpleegkundige. Om de komende periode door te kunnen, wil ik af en toe de tijd voor mezelf nemen om te kunnen ontladen en dat zou super zijn als ik dit met de kegels kon doen. Fingers crossed! Ofja.. legs crossed misschien?

 15. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want… als vrijgezel ben ik opzoek naar spanning en genot… En erg nieuwsgierig naar een onbekende wereld: sextoys

 16. ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want hiermee zou ik graag leren spelen. ik ben erg benieuwd wat voor gevoel en beleving dit mij kan geven

 17. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want dan weet ik zeker dat er leuke nachtjes aan gaan komen !

 18. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want ik vind het geil dat ik zo opgewonden kan zijn zonder dat iemand het doorheeft.

 19. Ik zou graag mee willen doen aan de winactie op de vagina balletjes, omdat ik nog nooit ben klaar gekomen en nieuwe dingen wil proberen zodat het hopelijk wel lukt. Ik denk dat het trainen van de bekkenbodem spieren me daar bij zouden kunnen helpen.

 20. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want ik wil hiermee wel eens jongleren en deze vaginaballetjes uit wil proberen.

  1. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want ik heb ze in de film Fifty Shades gezien en ben er enthousiast over geworden. Ik ben benieuwd wat dit voor ervaring met zich meebrengt!

 21. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want…ik wil mijn vriendin een keer verleiden om deze ervaring te beleven

 22. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want… dan kan ik lekker multitasken. Meeting hier, spiertraining daar, jeweetwel 😉

 23. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want dan kan ik mijn vriendin verwennen. Ze heeft nog geen speeltjes en moet haar studiejaar opnieuw doen. Ook woont ze over de grens dus kan ze momenteel alleen haarzelf verwennen en hopelijk lukt dat hiermee.

 24. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want zoiets heb ik nog nooit gezien of gevoeld, en ik ben heel benieuwd

 25. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want…wie wil zijn eigen partner nou nog meer verwennen met stevige bodem bekken spieren. mmmmm

 26. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want…
  Dat zou betekenen dat ik ook een nachtkastje krijg 😷

 27. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want… zo kan ik mijn bekkenbodemspier trainen waardoor mijn vaginisme afneemt en ik weer heerlijk kan genieten.. en ook omdat ik wel benieuwd ben naar de andere balletjes😏

 28. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want nu zwanger van ons derde kind. Dus een beetje hulp om het strakker en fijner te maken is altijd welkom.

 29. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want mijn vrouw heeft het wel verdiend. Ivm complicaties tijdens en na zwangerschap, blessures en een zware hersenschudding heeft de boel helaas wat minder aandacht kunnen krijgen dan we gewild hadden. De bevalling heeft ervoor gezorgd dat er veel problemen zijn gekomen in het bekkengebied, waardoor het gevoel bij mijn vrouw onder zo goed als weg is/ ongemakkelijk… Dit setje zou goed helpen om het gevoel tijdens de sex voor haar weer beter te kunnen laten worden… Het zou haar ( en natuurlijk ons beiden) veel goeds doen.

 30. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want ik zit er al langer naar te kijken op jullie site. Elke keer denk ik ‘Ja nu wordt het tijd dat ik ze ga kopen’, maar ik doe het uiteindelijk toch niet omdat ik niet weet wat voor nut ze zullen hebben.

 31. Ik wil de vaginaballetjes graag in mijn nachtkastje, omdat ik door complicaties tijdens en na de bevalling praktisch al het gevoel down-under ben kwijtgeraakt.. Door die complicaties ben ik helaas ook 29 kilo aangekomen. Nu, 3 jaar later, kan ik eindelijk weer rustig starten met het echte herstel en ben ik rustig aan mijn lichaam en zelfbeeld weer aan het verbeteren. Het is me inmiddels al met veel pijn en moeite gelukt om 19 kilo af te vallen. Maar dat zelfbeeld en mijn sex-leven.. Naja, dat blijft nog steeds een moeilijk punt.. Van 6+ orgames per keer ( voor de zwangerschap) ging ik naar een bijna compleet orgasme-loos sex-leven. Het is zo frustrerend en slecht voor mijn zelfvertrouwen.. :'( Om deze reden zou ik de balletjes graag willen winnen. Het zou mijn zelfvertrouwen, lichaam en sex-leven een enorme boost geven. <3

 32. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want…ik zou graag mijn eerstvolgende date na Corona verrassen 😌🤗😍

 33. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want ik wil mijn vriend hiermee verrassen om ons seksleven spannend te houden

 34. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want…als ik het artikel lees is dit een must have voor een spannende workout voor een moeder van 2 kids.

 35. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want… om keer zot de doen Zal ook wel werken bij jongens é 🙂

 36. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want ik wil mijn bekkenbodemspieren trainen zodat ik later geen problemen krijg 🙂

 37. Straks als ik bevallen ben (over een paar maandjes) zou ik graag weer een wat strakker poesje willen hebben of die in iedergeval iets in de buurt van. En graag willen trainen zodat mijn man en ik ook natuurlijk weer meer kunnen genieten

 38. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want… als mijn man aan het werk is ik toch heerlijk kan genieten en mijn bekkenspieren trainen😊

 39. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want…door mijn bekkenbodemspieren te trainen heb je én nu het genot én heb je daar nog jaren later plezier van😉

 40. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want…deze combinatie van genot en training vind ik echt wel super.

 41. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want…mijn nachtkastje is verder nog erg leeg
  Ik had eerder al eens aan de Sint gevraagd of ik deze kreeg
  Maar helaas werd het toen een of ander kookboek
  Dat was nu net niet het plezier dat ik zoek
  Dus daarom een poging op deze manier
  Op naar hopelijk heel veel plezier!

 42. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want…Een nieuwe ervaring kan ik wel gebruiken in m’n saaie seksleven!
  Spannend is het allang niet meer!

 43. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want ik want ik ben de verjaardag van mijn vriendin vergeten en zou het graag goed maken met dit setje

 44. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want deze zijn van siliconen en dat lijkt me heel erg fijn!
  De variant die ik heb verbindt de balletjes namelijk met een touwtje en dat is toch minder makkelijk schoon te maken/houden dan siliconen, dus ik vervang de mijne heel graag door deze! Vaginaballetjes met bewegende balletjes binnenin zijn namelijk wel heel leuk en fijn, haha!

 45. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want…
  Ik wil heel graag meer fun en plezier hebben in bed , na een tijdje gebruiken zou ik me ook zekrder voelen over me en mijn poesje . Mvg paulina

 46. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want dan kan ik meedoen met de #smartballchallenge van Miss Poppie, Tess Tesst en Luna Climaximaal!
  Ik wil het langer eens proberen en deze balletjes zouden perfect zijn om mee te beginnen, ideaal dus. 😁

 47. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want…
  Nouja het liefst heb ik ze natuurlijk niet in mijn nachtkastje, maar het lijkt me wel heel fijn om ze te proberen. Daarbij wil ik natuurlijk ook de boel trainen, want wie wil nou niet een intensere orgasme!?

 48. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want… mijn vriendin zit al een tijdje in (lockdown) Spanje en ik wil haar verrassen, zo kunnen we nog een speeltje toevoegen aan onze collectie!

 49. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want dan kan ik meedoen met de #smartballchallenge van Miss Poppie, Tess Tesst en Luna Climaximaal! Ik heb nog nooit zulke balletjes geprobeerd en deze set zou ideaal zijn om ermee te beginnen! 😁

 50. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want… Ik zou graag willen experimenteren met het trainen van mijn bekken bodem spieren waardoor mijn orgasmes intenser worden.

 51. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want… ik zou graag mijn bekkenbodemspieren willen trainen, ik heb al een nachtkastje vol speelgoed maar dit item ontbreekt nog.

 52. Ik ben sinds kort beginnen experimenteren met speeltjes en vaginaballetjes is iets wat mij altijd al is opgevallen. Helaas durfde ik dat nog nooit zelf te kopen. Dus het zou wel leuk zijn om deze op deze manier te verkrijgen en mijn bekkenbodemspieren te trainen.

 53. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want ik wil iets nieuws proberen. En lekker van mezelf te kunnen genieten en met mijn partner.

 54. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want…
  Het is tijd om iets nieuws uit te proberen. En je bekkenbodemspieren trainen en tegelijk een aangenaam stimulerend gevoel krijgen. Wie wil dat nou niet?

 55. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want dan kan… Ho stop die horen niet in mijn nachtkastje die horen ergens anders in 😂

 56. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want ik ben al een tijdje aan t zoeken naar geschikte bekkenbodem “trainers”.. natuurlijk voor een heel fijn seksleven maar ook om “medische” redenen 🤭
  Voor mij zou t 3 vliegen in één klap zijn, winnen van deze balletjes, “winnen” van de slappere bekkenbodem na 3 kinderen (ja thema is 3😂) en “winnen” door beter seksleven met meer gevoel en controle!

 57. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want had na advies van jullie sexuologe om ze te nemen en wilde ze bestellen. Dus doe nu eerst mee met deze actien

 58. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want…dan kan ik mijn vrouw het plezier en het hoogtepunt geven die zij verdiend als vrouw.

 59. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want deze ontbreken nog in mijn nachtkastje. Ik heb al aardig wat speeltjes bij Easytoys besteld, maar de vaginaballetjes nog niet. Deze staan nog op mijn verlanglijstje!

 60. Om mijn nachtkastje van de binnenkant ook wat plezier te bezorgen Maar eigenlijk heb ik ze liever ergens anders in!

 61. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want…ik ben 5-5 jarig en jeetje wat zou dat een leuk cadeau voor mezelf zijn !! zoooo benieuwd !!!

 62. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want ik zou heel graag mijn bekkenbodemspier verbeteren. Graag zou ik mijn vriend beter willen bevredigen en mijn orgasmes willen vergroten. Ik heb al wat gelezen rond deze balletjes en deze zijn volgens mij exact wat ik nodig heb om zelf wat initiatief te nemen in bed. 🙏🙏

 63. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want na het lezen van de blog van sexercise lijkt het mij een goede toevoeging en kan ik de sex nog beter maken na alle trainingen uit de blog. En word ik ook nog eens slanker na al die quarantaine kilo’s oftewel win win 😀

 64. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want ik ben nieuw op het gebied van sextoys en nadat ik mijn eerste vibrator had gekocht ben ik razend benieuwd naar meer speeltjes. Buiten de coronatijd om deed ik de sportschool heel veel oefeningen om m’n bekkenbodemspieren te trainen. Die training wil ik graag voortzetten thuis. Ook ben ik natuurlijk benieuwd wat het met je doet en is het natuurlijk leuk om buiten uit te proberen!

 65. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want ben op dit moment heel erg in de modus om verschillende speeltjes uit te vinden. Ik doe zins dit jaar ook pas speeltjes. Dus ben nieuwsgierig naar wat ik lekker vind.

 66. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want mijn vrouw heeft een zware zwangerschap en bevalling achter de rug. Haar bekkenbodemspieren hebben het dus zwaar te verduren gehad. Een beetje trainen gaat haar enorm helpen om weer (samen) te genieten.

 67. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want…
  Ik heb deze of iets soortgelijks nog niet in mijn nachtkastje.
  Ook eigenlijk nooit aan gedacht om te kopen, heb genoeg andere speeltjes.
  Toch nu ik hem zo zie en het zo lees lijkt het mij best interessant 😏

 68. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want…ik wil het genot van deze training graag zelf ontdekken en heb ze dan ook graag in mijn buurt.

 69. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want… Dan kan mijn vriendje het eens uitproberen bij mij en dan is mijn collectie compleet.

 70. Mijn vriend en ik graag nieuwe dingen in bed uitproberen om ons seks leven nog spannender en leuker te maken!!

 71. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want dan kan ik meedoen met de 3 weken bekkenbodem challenge van Luna van Climaximaal.nl en van Tess van Tesstesst.nl en Ruud van Missspoppie.be. Ik train mijn bekkenbodem wel met een bekenfysio voor een toekomstige zwangerschap, maar hoe mooi zou het zijn als ik met dit setje optimaal thuis kan trainen!!

 72. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje want dan kan ik mijn vrouw eens plezierig verassen met een nieuw spannend speeltje

 73. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want door het trainen van de bekkenbodemspieren van m’n vrouw kan ze nog heftiger genieten als we samen ondeugende spelletjes doen.

 74. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want mijn bekkenbodem kan wel wat ballen gebruiken en het klinkt spannend om ze te gebruiken.

 75. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want … ik zou het plezierige gevoel graag ervaren, spannend! Mijn bekkenbodemspieren kunnen wel wat training gebruiken dus ik ben zeker erg benieuwd!

  1. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want… dan kan ik misschien toch nog mee doen met de challange van Luna en Tess (de smartball challenge). Had heel graag mee gedaan, maar heb jammer genoeg niet zulke balletjes.
   Fingers crossed! 🙂

 76. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want… Dit is iets dat ik al lang heel graag wil proberen… spannend!!!

 77. It’s that simpel…. nou zo simpel is het nog niet mee doen aan de challens van de dames van miss poppie tess test en Luna
  Super leuk!! Kom maar door met die balletjes;)

 78. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want… ik ben nog geen man tegengekomen die “the balls” heeft om het met mij uit te houden… dan maar deze ballen proberen, wie weer wil ik geen andere meer hierna 😉🙏

 79. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want door mijn aandoening kan en mag ik helaas niet meer mijn bekkenbodemspieren trainen met gewichten. Deze balletjes zijn dan een enorme uitkomst en het bied tegelijkertijd nog eens genot ook !

 80. Mijn vriendin en ik zijn de laatste tijd van alles aan het uitproberen om het allemaal nog wat spannender te maken in de slaapkamer…daar zal deze gadget goed van pas komen!!!

 81. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want… nja nachtkastje… Ik heb ze liever in mijn vriendin 😉

 82. Ik wil de vaginaballetjes in mijn nachtkastje, want… ik wil ze helemaal niet in mijn nachtkastje…. wil ze liever in mijn…… Als ze in mijn nachtkastje liggen hebben mijn bekkenbodemspieren er helemaal niets aan🤔😜😂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

517 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen wij je kennis laten maken met de Pete Piper G-spot Vibrator. Deze vibrator stimuleert zowel de clitoris als de G-spot. En of je nou van zacht en lief houdt of van snel…
517 keer bekeken