NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

4.454 keer bekeken

TEST: Ben jij ready voor anale seks?

18 oktober 2019,

geschreven door

Anale seks. Het is niet gek en ook totaal niet vies. Je vindt het het einde of je vindt het helemaal niks! Of je er nu helemaal fan van bent of niet, het is wel belangrijk om je kennis over anale seks op peil te hebben. Voor het geval je er ooit aan wil beginnen bijvoorbeeld. Met deze test breng je je kennis weer op peil én weet je aan het einde of je helemaal klaar bent voor anale seks!

Anale seks verloopt soepeler als je relaxt bent

Giphy

Er zijn mannen die hun geslachtsdeel gewoon zonder pardon stevig naar binnen stoten. Dit is niet de oplossing en het is zeker niet fijn! Anale seks verloopt het allerfijnst als je geheel ontspannen bent en je je spieren niet al te veel aanspant. Een verdovende creme zou hier bijvoorbeeld aan kunnen bijdragen. Maar ook als je je mentaal ontspannen voelt heeft dit positieve voordelen.

Na het scheren rondom de anus is de kans op een soa groter

Giphy

We beweren niet dat je direct een soa krijgt als je het gebied rondom de anus, penis en balzak scheert. Maar de kans wordt groter zodra je je lichaamsbeharing rondom deze plekken scheert, want door de kleine wondjes die er ontstaan is een overdracht net zo makkelijk als tijdens penetratie. Je kunt het beste een dag of twee van te voren deze gebieden scheren met een scheermes, of hars deze plekken enkele dagen van te voren!

Anaal spoelen is een echte must

Giphy

Als je tijdens anale seks poepresten tegenkomt is dat niet fijn, maar dit kunt je oplossen door anaal te spoelen met water. Hiervoor zijn anaal douches! Maar het is absoluut geen must om anaal te spoelen. Je kunt bijvoorbeeld ook opletten met wat je eet, of ga even naar de wc of neuk niet te diep. Wil je meer weten over anaal spoelen? Lees dan de onderstaande blog.

Pijn tijdens of na de anale seks kan veroorzaakt worden door...

Giphy

Het kan voorkomen dat je pijn ervaart na of tijdens het hebben van anale seks, dit kan meerdere factoren hebben! Bijvoorbeeld een te groot seksspeeltje of een te grote penis. Maar het kan ook voorkomen dat je je spieren niet goed hebt ontspannen en dat je daardoor een bijna stekende pijn ervaart. Neem even rust, doe even iets anders en probeer het opnieuw. Oefening baart kunst!

Met rimmen loop je extra veel risico op hiv

Giphy

Tijdens het rimmen kun je zeker wel een soa krijgen! De meest voorkomende zijn; chlamydia, syfilis, gonorroe en hepatitis A & B. Het is daarnaast ook niet aan te raden om je te laten rimmen door iemand met een koortslip. Maar hiv is niet overdraagbaar tijdens het rimmen, want hiervoor moet je écht direct in aanraking komen met bloed of sperma. Al dit geldt natuurlijk ook vice versa!


Ben jij een echte anale seks kenner? Of moet je nog heel wat bijleren de komende tijd? Laat het ons weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.633 keer bekeken

Geschreven door

Wist je het al? De Naughty & Nice Adventskalender is weer verkrijgbaar Een mega pakket vol spannende speeltjes, accessoires en ander leuks om de zintuigen mee te verwennen. Ken jij de Adventskalender al inside and out? Bewijs ’t maar eens in de…
1.633 keer bekeken