Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

12.092 keer bekeken

QUIZ: De anale kennis quiz

29 januari 2019,

geschreven door

Anale seks, je houdt ervan of je vindt het helemaal niks. Toch zijn er steeds meer mensen die af en toe of met enige regelmaat wagen aan een anaal avontuurtje. Wij zijn erg benieuwd hoe jullie anale kennis ervoor staat. Doe de test en laat ons weten welke uitkomst je had!

De grootste concentratie aan zenuwuiteinden vind je….

De hoogste concentraties aan zenuwuiteinden vind je rond de anale opening zelf.

Wat is geen synoniem voor anus?

Rectum is geen synoniem voor de anus, maar een andere benaming voor de endeldarm.

Welke hotspot is niet via de anus te bereiken?

De clitoris is niet via de anus bereikbaar. Een hoop mensen weten niet dat het ook mogelijk is om haar G-spot te stimuleren door middel van anaal vingeren, maar dit kan echt! De mannelijke G-spot, de prostaat, ligt ongeveer 5 cm in de anus en kan van binnenuit gestimuleerd worden.

Wat is het beste materiaal voor een anaal seksspeeltje?

Siliconen is over het algemeen het beste materiaal voor een anaal seksspeeltje. Siliconen is flexibel en zacht en past daarmee perfect bij de 'relatief' kwetsbare anus.

Wat is het beste glijmiddel voor anale seks?

Over het algemeen is een glijmiddel op siliconenbasis het meest geschikt voor anale seks. Dit glijmiddel heeft een dikkere viscositeit, waardoor je het minder vaak opnieuw hoeft aan te brengen. Siliconen Glijmiddelen moet je echter niet combineren met een anaal seksspeeltje van siliconen. Dit reageert niet goed op elkaar. Gebruik in dat geval een anaal glijmiddel op waterbasis.

Een anaal orgasme. Bestaat dat?

Het bestaat niet! Ondanks dat je anus heel wat zenuwuiteinden bevat, zijn die zenuwen niet gemaakt om tot een hoogtepunt te komen. Wel kan het orgasme versterkt worden door tegelijkertijd de clitoris of penis te stimuleren.

Moet je anale sex ook met condoom doen?

SOA's zijn ook via anale seks over te dragen, dus wees op je hoede!

Als je anale seks wilt voorstellen aan je vriendin, dan kan je…

Wij zouden er gewoon rustig over beginnen en kijken wat haar of zijn reactie is. De andere opties raden wij niet aan!

5 reacties

 1. Vraag: “Een anaal orgasme. Bestaat dat?”
  ‘Goede’ antwoord: “Nee, dat kan niet! *bla* *bla*”

  Ik weet niet wie deze kwis heeft geschreven, maar een ‘anaal orgasme’ bestaat echt wel hoor! Ooit gehoord van een prostaatorgasme? En raad eens op welke manier die prostaat bij mannen over het algemeen het makkelijkste te bereiken is? …. JUIST! Via de anale route dus!

  Misschien is mijn mannenlichaam speciaal ofzo, maar ik kan jullie 100% beloven dat het (in ieder geval als man dus) volkomen mogelijk is om klaar te komen van enkel anale penetratie. En ja, dat is inderdaad zonder dat er ook maar iemand (of iets!) aan m’n penis, eikel, perineum of welk ander gedeelte dan ook van mijn lichaam hoefde te komen. Het enige dat bij mij nodig is voor een prostaat orgasme, is continue rustige, ongeveer 10-12cm diepe anale penetratie. Na ongeveer een minuut of 5 voel ik ‘m opbouwen, beetje bij beetje, en na ietwat 20 minuten ongeveer begin ik sterretjes te zien en moet ik mij beginnen met concentreren op zo diep mogelijke ontspanning (want als ik mijn perineum zelf aanspan, dan zakt het orgasme direct weer weg). En dit klinkt raar, dat weet ik, maar ik weet niet goed hoe ik dit goed kan uitleggen/uitdrukken in woorden. Je kunt proberen om te googelen op “Super-O”, want dat is waar ik het resulterende orgasme ontzettend veel op vind lijken, maar na dus een kleine 5 tot 10 minuten van mij zo diep mogelijk “naar het orgasme toe te ontspannen” (zoals ze ook zo mooi “relaxing into the orgasm” zeggen in het Engels) komt de ontlading/ontploffing/het ‘hoogtepunt’, en die duurt normaal gesproken ongeveer iets van 30 tot 45 seconden waarbij gedurende de hele tijd mijn lichaam gewelddadig schokbewegingen maakt (precies op dezelfde manier eigenlijk waarop wij mannen eigenlijk altijd vrouwen zien klaarkomen als we echt ontzettend goed ons best hebben gedaan) en waarbij het mij doorgaans ook tevens de grootste mogelijke moeite kost om niet veel te veel herrie te maken, aangezien mijn appartement ontzettend gehorig is. Daarna voelt het alsof mijn hele lichaam gloeit en tintelt van de hele prettige ontspannende warmte, en die staat van heerlijke ‘after glow’ duurt ongeveer een kleine 30 tot 60 minuten meestal. Ik weet overigens niet of jullie wel eens gehypnotiseerd zijn geweest, maar nadat je onder hypnose bent geweest voel je je voor een uurtje of twee echt zo ontiegelijk heerlijk rustig in je hoofd en lijf. Een ietwat vergelijkbaar gevoel met alsof je bijvoorbeeld een pammetje/kalmeringsinjectie/tablet in het ziekenhuis/van de (huis)arts hebt gehad bijvoorbeeld. Dat is eigenlijk het enige waar die ‘after glow’ die ik bedoel me ontzettend aan doet denken.

  Maar ik hoop dat dit enigsinds succesvol mijn punt weet te illustreren?

  1. Hoi Alain,

   Gebruik voor anale seks altijd een anaal glijmiddel. Dit is wat dikker dan ‘gewoon’ glijmiddel en het blijft ook langer glad. Hoe er rekening mee dat anale seks altijd rustig opgebouwd moet worden en dat je lichaam er langzaam aan moet wennen. Neem altijd een stapje terug als het pijnlijk of oncomfortabel aanvoelt. Voor anale seks raden wij dit glijmiddel aan:
   https://www.easytoys.nl/easyglide-anaal-glijmiddel-150-ml-p-14215/
   Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.706 keer bekeken

Geschreven door

Er zijn tegenwoordig zoveel beautyproducten en seksspeeltjes op de markt, dat het soms lastig kan zijn om deze van elkaar te onderscheiden. Ze zien er steeds vreemder, mooier of unieker uit. Kan jij ze uit elkaar halen? Test hier je kennis!  QUIZ: W…
1.706 keer bekeken