Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

Standje van de maand: The Bumpy Ride

7 maart 2022,

geschreven door

Innig, romantisch, sensueel en intiem; ben jij klaar voor standje 110? Deze maand bespreken wij een standje dat een variant is op de lotus, maar dan íets spannender. Ben jij klaar voor een heel comfortabel ritje? Lees dan snel verder.

Seksstandje: The Bumpy Ride

standje van de maand

  • Categorie: Face-to-face, intiem, strap-on
  • Stimulatie: Vaginaal
  • Penetratie: Diep
  • Niveau: Gemiddeld

Hoe

Ken je dat nummer van Mohombi- Bumpy ride? Daar zingt hij: “I wanna boom bang bang with your body girl.” Wij snappen je Mohombi, wij snappen je… Want iedereen wil af en toe toch gewoon even lekker boom bang bangen met een heerlijke body?!

Met dit standje bezorg jij jouw partner de ride van haar leven! De man (of vrouw met strap-on) gaat op de knieën zitten en de vrouw neemt face-to-face bovenop plaats. Zij strekt haar benen zodat ze op haar voetzolen kan steunen. Haar armen gebruikt ze om haar partner goed vast te houden.

Als de onderste partner korte hamstrings of gevoelige knieën heeft kan dit standje niet zo prettig zijn… Maar gelukkig kan je dit oplossen door een kussen (of twee) tussen je kuiten en bovenbenen te plaatsen. En dan? Rijden maar!

” Iedereen wil af en toe toch gewoon even lekker boom, bang, bangen met een heerlijke body?!”

Sextoys combineren met The Bumpy Ride

The Bumpy Ride is zeer geschikt voor girl-on-girl! Dus gebruik een voorbinddildo als jij je vriendin lekker wil verwennen met dit spannende ritje. Daarnaast kan je dit standje extra spannend maken door wat tepelstimulatie, dan hebben jullie ook nog eens extra opwindend uitzicht!

Wat vind jij van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

1 reactie

  1. kom je met deze strandjes met je penis lekker strak in de vagina of valt dat mee als wij gaan sexen dan stimuleer ik mijn vrouw lichamelijk dan bef ik haar met De vinger stimuleer ik haar g spot als zij tegen de orgasme aan zit dan gaat de penis er in echt een genot is dat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Is zondag ook jouw favoriete dag van de week? Vast, want op deze dag bespreken wij weer een nieuwe sekkstandje met je! Voor het standje van deze week heb je geen man nodig, want een zuignap dildo komt al het werk doen. Dus voor de vrouwen en mannen…
4.414 keer bekeken