Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

sekshoroscoop
7.005 keer bekeken

Sekshoroscoop Oktober 2023

1 oktober 2023,

geschreven door

De bladeren vallen van de bomen en de gure herfstwind brengt een belofte van cozy avonden met zich mee. Oktober wordt een tijd van warmte en sensualiteit, maar wat je precies te wachten staat..? Lees snel jouw sekshoroscoop van oktober 2023

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari)

Sterrenbeeld waterman

Waterman, dit is jouw maand om indruk te maken op jezelf en anderen. Oktober zit boordevol verrassingen, die jij met gemak over je heen laat komen. Je barst tenslotte van de creatieve energie en staat open voor veranderingen in je leven. Mocht je je toch wat overvallen voelen, vind dan rust bij de gedachte dat alles wel op z’n pootjes terechtkomt.

De diepste connecties maak je als je geduldig en eerlijk bent. Alle tijd die je over de laatste periode in anderen hebt gestoken, geeft jou nu een positieve boost om eropuit te gaan. Dus steek jouw tijd in romantiek en verwen jouw partner of spring weer in het diepe met daten.

Maak diepe connecties met…

Sekshoroscoop Vissen (21 februari – 20 maart)

Sterrenbeeld Vissen

De herfst kan zorgen voor wat weemoed in je leven, Vissen. September was een stressvolle maand en ging eigenlijk maar wat moeizaam. Tijd om al deze negatieve gevoelens van je af te schudden! Dit is het moment om je onderbuikgevoel te vertrouwen, vooral nu er mogelijk een moeilijke keuze op je wacht. Dus maak van jezelf een prioriteit en plan de nodige rustmomenten in.

Je kunt je ei kwijt bij je partner of je vrienden, maar zorg er wel voor dat je niet constant klaagt. Als het even teveel wordt, kun je deze energie het beste besteden aan een hobby, sport of wat nodige zelfliefde in de slaapkamer.

Spendeer je rustmomenten met…

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sterrenbeeld ram

De stijgende lijn van september gaat nog even door in oktober, Ram. Deze maand is gevuld met emotionele connecties en passie. De romantiek is bijna verslavend aan het worden en het is moeilijk om verleidingen te weerstaan. Je sleurt je partner vaak met je mee het bed in, of als je single bent heb je vele succesvolle dates. Hoe dan ook, je wordt overspoeld met liefde!

Al deze rozige energie zorgt ervoor dat je onverwachtse stappen zet die je anders niet zou nemen. Hier ligt natuurlijk altijd risico en het is mogelijk dat je offers moet maken. Maar weet je wat? Je voelt je er helemaal klaar voor! Je gaat voor succes en niks houdt jou tegen om de top te bereiken.

Neem risico’s met…

Sekshoroscoop Stier (21 april – 20 mei)

Sterrenbeeld stier

Stier, oktober is jouw moment om nieuwe mensen én een potentiële liefdespartner te ontmoeten. Dat is ook niet heel gek, want jouw charismatische kunsten zijn in topvorm. Communicatie en empathie zijn je deze maand niet vreemd en je sociale leven piekt. Als je single bent, zou een nieuwe vlam zomaar kunnen verschijnen.

Vergeet jezelf niet in alle sociale hectiek! Het kan best stressvol zijn om overal heen te vliegen en met vrienden, familie, dates of je partner af te spreken. Verdeel je aandacht onder iedereen, waaronder ook jijzelf. Met alle liefde die je krijgt, kom jij deze maand wel door 😉

Deel de liefde met…

Sekshoroscoop Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Sterrenbeeld tweelingen

In oktober krijg jij bevestiging dat je het juiste pad bewandelt in je leven, Tweelingen. Niet alleen met betrekking tot je werk, maar ook op persoonlijk vlak. Je hebt meer geluk dan je denkt, vooral als jij je hart blijft volgen. Dromen beginnen nu écht uit te komen na een lange tijd manifesteren. Als je recent pas weet wat je wil, is dit het moment om te beginnen met manifesteren.

Als je single bent, voel je je ietwat onrustig en doe je je best om een potentiële partner te vinden om het leven mee te delen. Wie weet wie er om de hoek staat, zolang jij je ogen maar openhoudt! Als je een partner hebt, plan dan samen een quality time weekendje om samen op te laden en te genieten van het leven.

Volg je hart met…

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sterrenbeeld kreeft

Oh oh oh, wat wordt dit een romantische maand voor jou, Kreeft. Zelfs het treurige herfstweer weerhoudt jou er niet van om op een roze wolk te zitten. Voor onze singles: je hebt nu veel kans om jouw zielsverwant tegen het lijf te lopen. Heb je een relatie? Het is net of jullie je honeymoon-fase weer in zijn gestapt. Jullie knuffelen en seksen erop los!

Het is een erg gebalanceerde maand en alles loopt op rolletjes. Mogelijk dat je je hierdoor wat onzeker voelt, juist omdat het zo goed gaat, maar dit is nergens voor nodig! Loop jezelf niet voor de voeten en geniet van deze heerlijke tijd.

Zit op een roze wolk met…

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 22 augustus)

Sterrenbeeld leeuw

Leeuw, terwijl de herfstwind een vleugje mysterie met zich meebrengt, sta jij klaar om deze nieuwe fase in te gaan! Oktober brengt een balans tussen je professionele succes en je zoektocht naar liefde en verbinding. De mogelijkheden die je in september hebt verkend, kunnen nu vruchten gaan afwerpen. Richt je op het begrip, vertrouwen én de intimiteit tussen jou en je partner.

Voor de singles onder jullie is oktober een periode van nieuwe kansen. Je hebt jezelf op verschillende vlakken ontwikkeld en straalt daarom van het zelfvertrouwen. Sta open voor verrassende ontmoetingen, want tussen de herfstbladeren kan zomaar een onverwachtse vonk van passie ontstaan ✨

De vlam aanwakkeren met…

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 22 september)

Sterrenbeeld maagd

Na de intensiteit van de afgelopen maanden is het tijd om je focus naar binnen te richten en te reflecteren, Maagd. Dat je ambitieus bent en bijna overloopt van de liefde, dat trekt niemand in twijfel! Maar nu moet je ook je welverdiende rust pakken 😉

In de romantiek is er een verschuiving merkbaar. Terwijl de Maagd in een relatie bloeide in september, vraagt oktober om wat meer geduld. Voor de vrijgezellen geldt dat dit een tijd is om te observeren en te leren. Wees dus niet te gehaast en maak van de gelegenheid gebruik om bewuster te worden van je emoties. Laat je meeslepen door de introspectieve sfeer van het seizoen!

Leer de rust waarderen met…

Sekshoroscoop Weegschaal (23 september- 23 oktober)

Sterrenbeeld weegschaal

Voor jou draait deze maand om genot, Weegschaal. Spooky season of niet, laat al die verlangens niet enkel in je hoofd rondspoken en verken ze zonder angst! Laat de herfstblues achter je en omarm juist het plezier.

Of je nu solo door het leven gaat of samen het liefdespad bewandelt, oktober brengt jou magische momenten. Voel je dus vrij om je hart te openen en laat je lekker opwinden door spannende, ongekende sensaties. Lach, flirt en laat je nieuwsgierigheid je gids zijn. En vergeet niet dat een open gesprek met je crush of partner een extra dimensie aan de relatie kan geven.

Spanning en sensatie met…

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen, jij houdt in oktober de spanning goed vast. Maar dat betekent niet dat deze maand een herhaling van stappen zal zijn. Nee, jij verbreedt je sensuele horizon met nieuwe standjes en nieuwe plekken om de liefde te bedrijven. Schrap seks in bed! Wat dacht je van bovenop de keukentafel, onder een stomende douche, of zelfs achterin de auto tijdens een avontuurlijke roadtrip?

Zowel voor de single Schorpioen als die in een relatie: laat jezelf zien zoals je bent en maak je waardering voor jouw (potentiële) partner echt kenbaar. Alleen op die manier zul je jouw relatie nog meer betekenis geven!

Elkaar goed opwarmen met…

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sterrenbeeld boogschutter

Maak je niet zo druk om bij iedereen in de smaak te vallen, Boogschutter. Wees eens eerlijk: zou je het niet lekker vinden om even niet in de spotlight te staan? Als het relaties betreft heb je op dit moment in je leven meer aan kwaliteit dan kwantiteit. Concentreer je dus op authentieke relaties, dat levert een stuk minder kopzorgen op. 

Na een hoop inspiratie op te hebben gedaan in september, voel je een vurig verlangen om je partner te verwennen én om verwend te worden 😉 De stoute dingen die jij in oktober beleeft, geven je niet alleen nieuwe energie om meer actie te ondernemen, maar zijn ook goed voor je innerlijke balans.

Plezier in het vizier met…

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sterrenbeeld steenbok

De sterren voorspellen een golf van energie en verandering, Steenbok. Een combinatie van afscheid en een nieuw begin komt op je pad en dat kan gemengde gevoelens teweegbrengen.

Maak je ook weer niet te druk, want door passie én begrip te tonen, sla je je erdoorheen. Het openstellen voor opwindende nieuwe kansen brengt zelfs een sensuele ondertoon met zich mee. Denk aan een knisperend haardvuur op een stormachtige nacht… In al die diepgaande gevoelens is potentie voor een romantische en onvergetelijke vrijpartij!

De storm trotseren met…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

358 keer bekeken

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van Februari? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Recente Sekshoroscoop Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hi…
358 keer bekeken
329 keer bekeken

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van November? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Recente Sekshoroscoop Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hi…
329 keer bekeken