Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

7.452 keer bekeken

Van deze fetishen heb je nog NOOIT gehoord

16 oktober 2017,

geschreven door

We weten allemaal van het bestaan van sommige fetisjismes, zoals een voorliefde van het likken van voeten of een fetisj voor leer. Er zijn echter tal van fetisjen waar je eigenlijk nooit iemand over hoort, maar die bewijzen dat mensen echt van ALLES opgewonden kunnen worden. Om deze bijzondere seksuele voorkeuren wat meer onder de aandacht te brengen hebben we een lijstje van de 10 meest opmerkelijke fetisjen voor jullie samengesteld.

1. Formicofilie

Bij Formicophilia wordt iemand seksueel opgewonden wordt van insecten. De insecten hoeven niet eens in aanraking met het geslacht te komen, insecten die kruipen en nibbelen op andere delen van het lichaam zijn net zo kenmerkend voor deze fetisj. Soms worden de insecten ook met behulp van een speculum in bepaalde lichaamsopeningen gebracht. Het schijnt een prikkelend en kietelend gevoel te geven en in sommige gevallen wordt deze vorm van parafilie binnen een BDSM achtige setting tot uiting gebracht.

2. Plushofilie

De liefhebbers van deze fetisj hebben een voorliefde voor knuffels en verkleden zich in sommige gevallen ook zelf als knuffel. Bij de meeste mensen komt deze fetisj voort uit hun jeugd, waar de knuffelbeesten goede herinneringen uit hun kinderjaren naar boven halen. Sommige plushofilisten kunnen verliefd worden op een knuffeldier en anderen gebruiken een knuffel ook als seks object, bijvoorbeeld bij het masturberen. Vaak verkleden de mensen met deze fetisj zichzelf ook als knuffel door een fursuit te dragen. Vaak zijn deze knuffelpakken zo ingericht dat het ook mogelijk is om met andere als knuffel verkleden personen seksueel om te gaan.

3. Fornifilie

Fornifilie is een vorm van BDSM waarbij het lichaam van de onderdanige wordt gebruikt als menselijk meubilair. Iemand kan gebruikt worden als stoel, tafel en soms zelfs als asbak. Meestal is de onderdanige naakt om het geheel een erotische lading te geven.

4. Yeastiality

Yeastiality is een fetisj waarbij iemand opgewonden wordt van gebakjes, cake of vers gebakken brood en ook daadwerkelijk seks hebben met bakkerswaren. Misschien komt sommigen van jullie dit bekend voor van de film American Pie, waar iemand de liefde bedrijft met een warme appeltaart.

5. Hierofilie

Bij hierofilie voelt iemand zich aangetrokken tot religieuze voorwerpen. Sommige mensen zullen dit zien als een vorm van heiligschennis, maar sommige mensen met deze fetisj kunnen het juist beleven als een vorm van aanbidding. Voorbeelden van hierofilie zijn het masturberen met religieuze voorwerpen of het hebben van seks in een religieuze setting zoals bijvoorbeeld een kerk.

6. Psychrofilie

Waar de meeste mensen hun seks graag hot and steamy hebben, kan het bij een psychrofiel niet koud genoeg zijn. Iemand met psychrofilie als fetisj wordt opgewonden door de kou en vooral het seks hebben in de kou. Kippenvel en stijve tepels kunnen we ons nog iets bij voorstellen, maar klappertanden en bevroren ledematen – en een heel klein pielemuisje – lijkt ons toch wat minder opwindend..

7. Acrotomofilie

Een seksuele aantrekking tot mensen met één of meerdere geamputeerde ledematen wordt acrotomofilie genoemd. Deze fetisj wordt door veel van de liefhebbers als opwindend beschouwd door de immobiliteit die iemand met een amputatie met zich meedraagt. Omdat het soms lastig kan zijn om iemand te vinden met een amputatie, worden er ook rollenspellen gespeeld waarbij bij iemand één been wordt afgebonden. Ook zijn er seksspeeltjes verkrijgbaar in de vorm van een geamputeerd been.

8. Nasolingus

Bij nasolingus word je seksueel opgewonden van het zuigen en het likken iemand anders zijn neus. In sommige gevallen vinden mensen met deze fetisj het ook prettig om de inhoud van de neus uit te zuigen. Scheelt je weer een stoombadje of twee..

9. Coprofilie

“Lusten jullie ook een broodje poep?”, was een vraag die Ome Willem vroeger standaard in elke aflevering aan de aanwezige kinderen vroeg. Waar de kinderen toendertijd heel hard “NEEEEEE” riepen, zou een coprofiel bij het horen van deze vraag juist keihard ‘JAAAAAAAA’ roepen. Coprofilie is een vorm van parafilie waarbij iemand plezier beleeft aan seksueel contact waarbij ontlasting een rol van betekenis speelt. Het lichaam kan bijvoorbeeld worden ingesmeerd met ontlasting, of in sommige gevallen wordt de ontlasting ook opgegeten. Een meer onschuldige vorm van coprofolie is het bekijken van de partner wanneer deze aan het poepen is.

10. Infantalie

Iets gemist in je jeugd? Je kunt het allemaal overdoen door je te verkleden als baby, peuter of tiener. Mensen met een voorliefde voor infantalie, doen zich vaak jonger voor dan ze daadwerkelijk zijn. De andere partner neemt dan de rol van ouder of familielid aan. Het in de praktijk brengen van infantalie door middel van een rollenspel wordt age-play genoemd. Sommige mensen die aan age play doen vinden het heerlijk om bepaalde verantwoordelijkheden uit handen te geven en te ontsnappen aan de alledaagse stress.

Een andere overweging om aan age-play te doen is het missen van een goede vader-dochterrelatie in het verleden. Sommige mensen met deze fetisj dragen bijvoorbeeld een luier, laten zich voorlezen of helpen met hun huiswerk. Er zijn vele scenario’s mogelijk. Iets voor jou misschien?

Had jij al een keer van één van bovenstaande fetishen gehoord, of weet je er nog meer? Deel het met ons in een reactie hieronder!

10 reacties

 1. Ik word heel geil van vrouwen die luid/hardop boeren laten, zonder gène. Als ze het gewoon tijdens een gesprek doen, zonder enige moeite, dan houd ik het vaak niet lang.

 2. haai Talitha .myn naam is hans . ben nu 42 jaar getrouwd en ben 64 . ik met myn partner hebben alles wel zo beetje gedaan . nu een klein jaar is er iets fout .niks doet me wat .en een soort fetich denk ik heeft de overhand genomen .rokende vrouwen . die er hoerig bylopen . smoking site genoeg en soms doet het me wat . nu weer een donker type .veel make up en roken . opwinding komt dan . nu ik hier zo zit .naar een nare dag waar weer alles misging en myn vrouw .die hiervan weet alles doet om ook my te laten roken enz. .is ook daar de lol er een beetje van af .ik weet het ff niet meer . heb je tips of kan je me helpen .ik hoor graag . groetjes hans

 3. Hoi Talitha,

  Nou als ik dit stuk lees dan is er echt niets op de wereld van fetishen dat abnormaal is. En dat doet mij goed! Desalniettemin zie ik je reactie op mijn e-mail van 28-07-18 en 01-08-18 toch nog graag tegemoet want jij bent de expert. Ik heb inmiddels ook gesproken met mijn ouders, mijn zus en een ontzettend goede vriend en die hebben allemaal onafhankelijk van elkaar bevestigd dat ik voorkomen normaal ben, en helemaal niet bang moet zijn voor mijn fetisj/fantasie – hahaha :). Maar toch…. jij bent de expert dus jouw reactie vind ik heel, heel erg belangrijk.

  Groetjes,

  Daan

  1. Hoi Daan, jouw emails zijn in goede orde ontvangen hoor 🙂 Ik was op vakantie vanaf 26 juli, dus vandaar dat ik nu pas jouw mails en reactie zie. Je hoort zsm van mij via mail! 🙂

  1. Ik kan me dat wel voorstellen hoor, Pluisje! Niet iedereen is dol op insecten of de inhoud van een neus.. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Zit je er weer klaar voor? Het verhaal van deze week is geschreven door Hans! Als John een appje krijgt van Lotte met de vraag of hij samen met haar wil lunchen, hoeft hij niet lang over het antwoord na te denken. Hij heeft haar leren kennen via…
1.851 keer bekeken