Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

334 keer bekeken

System JO glijmiddelen: genieten met een smakelijke twist!

28 februari 2024,

geschreven door

Stel, je wil een keer iets nieuws proberen tussen de lakens. Dan is glijmiddel niet het eerste waar je aan denkt, toch? Maar eigenlijk is dat zonde, want glijmiddel is allesbehalve saai. Daar weet System JO alles van! En dan hebben we het natuurlijk niet over de gebruikelijke glijmiddelen met smaakjes of de verwarmende lubes, maar de écht bijzondere varianten.

Meer plezier in bed met glijmiddel

Glijmiddel is niet alleen een manier om penetratie soepeler te maken, maar is een geweldige toevoeging aan elke vorm van seks! Wil je extra stimulatie? Dan zit je goed met lubes met een verwarmende, verkoelende of tintelende werking. Is orale seks helemaal jouw ding of wil je het juist wat fijner maken voor jezelf, ga dan voor glijmiddel met een heerlijk smaakje. Wil je wel glijmiddel gebruiken, maar heb je allergieën of een zeer gevoelige huid? Ook daar zijn geschikte lubes voor!

Als het aankomt op glijmiddelen dan is System JO een expert. Hierbij een kleine introductie op de bijzondere collectie.

System JO Gelato

Als je op zoek bent naar glijmiddel met een smaakje, dan kun je natuurlijk kiezen voor iets voor de hand liggends, zoals aardbei of ananas. Daar is uiteraard niks mis mee, maar tegelijkertijd is het ook niet erg inspirerend. Waarom zou je bijvoorbeeld niet voor de heerlijke smaak van Italiaans ijs gaan? Het kan met de Gelato-collectie! Probeer bijvoorbeeld eens double chocolate of zeezout karamel. Lekker Italiaans genieten in het comfort van je eigen slaapkamer.

Tip: Kan je niet zo goed kiezen? Ga dan voor een proefsetje en probeer meerdere smaken uit!

System JO cocktails

Of het nou zomer of winter is, een cocktail/mocktail is altijd lekker! Met de System Jo Cocktail glijmiddelen kun je tijdens de seks heerlijk genieten van de smaak van jouw favoriete cocktail. Ga jij voor iets zomers, zoals een Mai Tai of een Mimosa? Of kies je toch liever iets klassieks, zoals een Mojito?

Bekijk ze hier allemaal!

Zelf cocktails maken met glijmiddel

De glijmiddelen met smaakjes van System JO zijn zo lekker dat je er zelfs echte cocktails mee kan maken. Ja, echt! Zo heeft System JO zelfs een menukaart en receptenboekje gemaakt waar precies instaat hoe je deze cocktails kan maken. Daarnaast kun je de glijmiddelen ook verwerken in je dessert of koffie.

Wil je meer weten over hoe je glijmiddel kan gebruiken om cocktails te maken? Lees dan de blog hieronder!

Goed om te weten: aan deze glijmiddelen is geen suiker toegevoegd

system jo menukaart

Bijzondere smaken

Zijn de Gelato en Cocktail smaken toch niet helemaal jouw ding, maar wil je wel een bijzondere smaak proberen? Dan heeft System JO uiteraard ook iets voor jou. Wat dacht je bijvoorbeeld van Suikerspin of Bubblegum? Perfect voor de zoetekauwen onder ons 😉

System JO Aromatix

Glijmiddelen met smaakjes zijn een geweldige toevoeging aan elk seksueel spel. Maar als je je bedpartner écht wil verwennen met iets speciaals, dan is een massage natuurlijk the way to go. En wat is een massage zonder een goede massageolie waar je lekker van ontspant?

System Jo heeft hiervoor een speciale Aromatix collectie, waar je heerlijke geurende massageoliën vindt. Deze voelen niet alleen super zacht en glad aan, maar hebben ook een hydraterende en beschermende werking. Hierdoor wordt de zachtheid en elasticiteit van de huid verbetert. Ontspanning én verzorging dus!

Let op!

De Aromatix massageoliën zijn alleen geschikt voor uitwendig gebruik! Wil je een erotische massage geven met penetratie? Kies dan voor All-In-One massageolie. Deze is namelijk ook te gebruiken als glijmiddel.

Heb jij al één van de nieuwe producten van JO geprobeerd? Deel je ervaring dan met ons in een reactie hieronder! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

149 keer bekeken