Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

1.471 keer bekeken

De top 10 raarste glijmiddel smaakjes!

6 oktober 2017,

geschreven door

Een glijmiddel met een toegevoegd smaakje zie je steeds vaker en is een leuke manier om wat meer smaak aan de seks toe te voegen. Sommige smaakjes zijn echter meer voor de hand liggend dan andere smaken. De 10 meest opvallende glijmiddelen hebben we hieronder voor je uiteengezet!

1. Boink N’ Oink

boink n oinkHet Boink N’ Oink glijmiddel van WET heeft een lekkere baconsmaak voor de echte vleesliefhebbers. Wanneer je dit glijmiddel tussen je benen smeert zal je vent tekeer gaan als een beest en schreeuw jij het uit als een gillend speenvarken!

2. Whiskey dick

whiskey dickEen whiskey dick is een fenomeen waarbij je hem niet meer omhoog krijgt na iets teveel drankjes. Waarom er een glijmiddel naar vernoemt is, is ons daarom niet helemaal duidelijk. Niet een hele handige naam voor een glijmiddel zou je denken, wil het niet dat dit glijmiddel de smaak van een authentieke bourbon whiskey heeft. Net zo lekker als het echte spul, maar dan zonder de kater!

3. Unicorn spit

unicorn spitWanneer jouw vrijpartij een beetje magie kan gebruiken is een beetje eenhoorn spuug de perfecte oplossing. Het Unicorn Spit glijmiddel van WET heeft een heerlijke donut smaak om de seks extra zoet te maken.

4. Bubblegum

bubblegum blastHeeft jouw vriendin last van een iets te hoge zuurtegraad? Maak van orale seks een feestje met dit mierzoete Bubblegum Blast glijmiddel. Hoe zoet dit glijmiddel ook moge zijn, er is geen suiker toegevoegd waardoor je niet bang hoeft te zijn voor vaginale ongemakken.

5. Schoolgirl Prison Pee

schoolgirl prison peeDat de Japanse cultuur een beetje verschilt van de onze, zullen de meeste van jullie wel weten. Toch liet dit Schoolgirl Prison Pee glijmiddel bij ons ook even de wenkbrauwen fronsen. Het glijmiddel heeft blijkbaar dezelfde kleur en geur van urine en is bedoeld om een golden shower ervaring te simuleren. Het plaatje op de verpakking brengt ons in ieder geval aardig in de stemming!

Een quote van de website van Kanjotoys:

“The realistically colored lube replicates the sensation of being drowned in the yellow liquid that flows from between the forbidden legs of a Japanese female school student. It also comes with a true-to-life smell.”

6. Honing

honey bearEen beetje honing voor de geile beren onder ons!

7. Hazelnut

system jo hazelnutDe hele collectie van Jo Gelato is gebaseerd op verschillende lekkere smaken die naast de seks ook gebruikt kunnen worden om verschillende lekkernijen mee te creëren. Elk smaakprofiel wordt gecreëerd rond een basis die suiker, parabeen en propyleenglycolvrij is, voor een zacht gevoel wat nooit kleverig aanvoelt en geen nare nasmaak geeft. Voeg een paar snufjes toe in je taartbeslag, koffie of cocktail. Een paar drupjes van JO in je koffie en je maakt zelfs van je oploskoffie nog een lekker bakkie!

8. Cannabis

wiet glijmiddelWanna get high? Je wordt er niet stoned van maar dit Cannabis glijmiddel helpt je ladyparts wel extra te ontspannen. Floria Pleasure is gemaakt van de toppen van een vrouwelijke wietplant en bevat ongeveer 450 mg THC. De olie heeft een ontspannende en langdurige werking, die zo een aantal uur aan kan houden. Als we de recensies op internet moeten geloven wordt je van dit glijmiddel een stuk vochtiger dan de meeste glijmiddelen en ook het orgasme zou krachtiger aanvoelen..

9. Woo Woo

woo woo
WOO WOO! Liefhebber van schnapps? Dan is dit het ideale glijmiddel voor na een stevig avondje stappen of voor in je festivaltentje. De smaak van dit glijmiddel is een mix van vodka, schnapps en cranberry en maakt daarnaast gebruik van bestandsdelen die goed zijn voor de huid.

10. Crisco

criscoJe kunt er een eitje mee bakken, maar ook je vagina of anus mee insmeren. Wij hebben zelden zo’n veelzijdig glijmiddel gezien als Crisco! Door de hoge viscositeit is Crisco vooral populair bij mensen die zich bezighouden met fisten. Je kunt het gewoon in je keukenkastje opbergen en het is spotgoedkoop!

Crisco kan door zijn vettigheid niet gebruikt worden met latex toys en condooms.

Heb jij één van bovenstaande glijmiddelen in huis, of weet je nog een glijmiddel wat perfect in deze lijst past? Deel het met ons in een reactie hieronder!

4 reacties

  1. misschien een beetje een domme vraag hoor, maar is die met baconsmaak vegetarisch of zit daar dan echte bacon in?!

    1. Er bestaan geen domme vragen Veggie 🙂 De Boink N’ Oink is zeker geschikt voor veganisten en vegetariërs. Het heeft dan wel de smaak van bacon, maar er zit geen echte bacon in. Het is enkel een toegevoegde aroma 🙂

    1. Als het glijmiddel glycerine bevat dan kan dat inderdaad. Dit is een soort suiker en maakt de vagina gevoelig voor infecties. Zover ik weet bevatten de bovenstaande glijmiddelen geen glycerine.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.692 keer bekeken

Geschreven door

Thuiswerken heeft meerdere voordelen. Zo heb je geen afleiding van collega’s, hoef je niet het hele kantoor door voor koffie en heb je geen reistijd. Dus als je het zo bekijkt is thuiswerken eigenlijk effectiever dan waneer je op kantoor werkt. Maar,…
1.692 keer bekeken