It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

551 keer bekeken

Mondriaan’s kunst was nog nooit zo stimulerend!

23 augustus 2019,

geschreven door

Kunst kun je op vele manieren uiten, denk dan aan een schilderij of fotografie. Maar een kunstzinnig seksspeeltje is weer net even een stap verder dan normaal! Het op Mondriaan geïnspireerde design geeft net even een andere touch aan jouw nachtkastje.

Van Mondriaan naar Mondri-Anne

Het is geen kunstroof, maar gewoon een hele mooie clitorisstimulator. Laat je betoveren door de felle kleuren van de Mondri-Anne! Het zusje van Mondriaan heeft de klassieke strakke lijnen en de welbekende kleuren met zich, maar ook een toelopende punt waarmee je de clitoris gericht kunt stimuleren. Door het kleurrijke design is deze mini vibrator een one of a kind!

De Mondri-Anne heeft een uitgebreid pakket aan opties, want je hoeft haar niet alleen voor de clitoris te gebruiken. Met de tien vibratiestanden kun je echt alle kanten op! De mini vibrator is onder andere geschikt voor tepel-, penis-, scrotum- en clitorisstimulatie. Beleef samen met de Mondri-Anne intieme genotsmomenten en kom tot rust dankzij dit kleine kunstwerk.
Zou jij deze kunstzinnige clitoris stimulator tussen de lakens gebruiken? 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.842 keer bekeken

Geschreven door

Relaties bevatten oneindig veel mijlpalen. De eerste ongemakkelijke kus, de eerste keer seks, het moment dat het ‘facebook-official’ wordt, enzovoort ;-) Om er zeker van te zijn dat alles voorspoedig verloopt in je relatie, hebben we een lijstje met …
1.842 keer bekeken
1.479 keer bekeken

Geschreven door

De Fidget Spinner an sich is oorspronkelijk bedacht om iets in je handen te hebben, om de godganse dag mee te friemelen. Maar Frisky zou Frisky niet zijn als ze het klassieke speeltje uit de jaren ’90 niet zouden omtoveren tot iets seksueels! Spinnin…
1.479 keer bekeken