door NaughtyNick

BONQUE: seksspeeltjes tot kunst verheven!

17 november 2017 door NaughtyNick

Eens in de zoveel tijd kom je een merk tegen dat zich echt weet te onderscheiden van de massa. De dildo’s en buttplugs van BONQUE vallen op door hun stijlvolle vormgeving en maken gebruik van originele materialen zoals eierschalen, parelmoer en lak. Daarnaast hebben ze vibrators die elk met de hand worden geschilderd, waardoor geen eentje er hetzelfde uitziet. De seksspeeltjes zien er niet alleen erg mooi uit, maar doen hun werk ook nog eens naar behoren!

De volgende unieke materialen zijn terug te vinden in de vibrators, plugs en dildo’s van BONQUE:

Eierschalen

Vibrators met een mozaïek van eierschalen; het ziet er een stuk fraaier uit dan het klinkt! Door kleine stukjes eierschalen naast elkaar te leggen creëer je een uniek effect wat wel wat wegheeft van een drakenhuid of de schubben van een vis. Door verschillende inlegtechnieken kunnen meerdere, artistieke looks worden gecreëerd. Dat je ook van een relatief simpel uitziende vibrator op deze manier een kunstwerk kan maken, hadden wij ook niet gedacht!

eierschalen

eierschalen kunst

Hand geschilderde toys

In alle speeltjes van BONQUE zijn vele uren handwerk gestopt. Vooral de handgeschilderde reeks van BONQUE vertegenwoordigt liefde voor kunst, detail en precisie. De seksspeeltjes worden individueel geschilderd, waardoor je nooit twee keer dezelfde vibrator tegenkomt.

bonque

Bling bling!

Een seksspeeltje als status symbool? Naast de prachtig beschilderde speeltjes, heeft BONQUE is het ook mogelijk om een toy van zilver of goud aan te schaffen! Door goud- of zilverfolie binnenin de casing van het speeltje te plaatsen wordt een luxueus en elegant voorkomen gecreëerd. Ben jij een echte diva? Dan moet je eigenlijk wel zo’n gouden of zilveren toy in huis hebben!

Parelmoer

Parelmoer wordt al jarenlang door verschillende culturen verwerkt in voorwerpen en kunstwerken. BONQUE is zover wij weten de eerste producent die dit fraaie materiaal ook in seksspeeltjes verwerkt. De speeltjes gemaakt van parelmoer zijn een andere stijlvolle toevoeging aan het assortiment van BONQUE. Het gepolijste parelmoer geeft de toys een fraaie glans. De fluorescerende kleuren van dit natuurlijke materiaal maakt elk speeltje tot een waar kunstwerk.

Laqué

BONQUE heeft door dat het niet altijd ‘rare fratsen’ hoeft uit te halen om de speeltjes er mooi uit te laten zien. De toys laqué van zijn mooi door hun eenvoud. De toys van lak worden met de hand gepolijst tot het bijna een spiegel lijkt.

De speeltjes mogen wat kosten, maar dan heb je ook wat! De prijzen van de vibrators en dildo’s beginnen bij € 169 en kunnen oplopen tot € 300, afhankelijk van het materiaal. Ook zo’n speeltje hebben? Neem dan een kijken op de shop van BONQUE!

Zou jij ook iets meer geld willen uitgeven voor een luxe toy zoals de speeltjes van BONQUE? Deel het met ons in een reactie!

Reageer

Gerelateerde berichten

2 reacties op BONQUE: seksspeeltjes tot kunst verheven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid