Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

3.065 keer bekeken

Haal een mytische lifelike sex doll in huis!

27 mei 2020,

geschreven door

Een levensgrote en lifelike sex doll is perfect voor een realistische seksuele ervaring. De meeste poppen kun je in verschillende standjes positioneren en dat gaat je ook zeker lukken met deze sex doll, de Kori! Deze dame heeft iets weg van een vampier, maar het kan je ook laten denken aan een elfje.

Een customizable sex doll

Dus, je bent erover uit dat je deze een realistische sex doll wil, maar je wilt haar haarkleur veranderen? Dat kan! Sterker nog, deze lifelike sex doll Kori kun je helemaal samenstellen zoals jij dat wil. Het kleine elfje van 150cm hoog heeft standaard een M-cup, maar de rest kun je geheel aanpassen. Denk aan de tepels, huidskleur, schaamhaar en je kunt zelfs een opbergkist bijbestellen!

lifelike sex doll kori
lifelike sex doll Kori

Daarnaast heeft sex doll Kori drie openingen, namelijk de vagina, anus en de mond! Als je helemaal into de de fantasy bent of heel erg van Halloween houdt, dan is dit vast en zeker een sex doll voor jou. Kleedt haar aan, verzorg haar en maak af en toe een nummertje met d’r!

Is een lifelike sex doll, zoals deze, iets voor jou?

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

5.720 keer bekeken

Geschreven door

Thank God it’s Fetish Friday! Elke vrijdag behandelen we de meest uiteenlopende en bijzondere seksuele voorkeuren. Deze week bespreken we de fetisj Cuckolding. Ben je benieuwd wat dat inhoudt? Lees dan snel verder! cuckolding: zelfst.naamw. (m) Ee…
5.720 keer bekeken