Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.686 keer bekeken

Voeg een beetje magie toe aan je seksleven met de Unicorn Dildo!

1 december 2017,

geschreven door

Wie wordt er nou niet vrolijk van unicorns? Wij in ieder geval wel! Denkend aan deze vrolijke mythische wezens wanen we onszelf in een wereld vol roze wolken, regenbogen, hartjes en snoepgoed. Met het volgende seksspeeltje blijf je ook met de ogen open nog even in deze droomwereld hangen. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

De eenhoorn hype

Eenhoorns zie je de laatste tijd steeds vaker voorbij komen. Wellicht heeft het iets te maken met de regenboogkleuren, die vandaag de dag symbool staan voor gelijke rechten voor de LGBT community. Daarnaast is het fantasy genre ook in populariteit toegenomen, met series als Stranger Things, The Walking Dead en Game of Thrones. Producent Geeky Sex Toys produceert op fantasy geïnspireerde seksspeeltjes en sluit wat dat betreft helemaal aan op deze huidige trend. Het verbaast ons dan ook niks dat er inmiddels ook een Unicorn Dildo op de markt is gebracht, zodat we de trend ook kunnen doortrekken naar onze vagina (of anus, voor de echte waaghalzen).

eenhoorn dildo

De Unicorn dildo

De Unicorn dildo van Geeky Sex Toys is verkrijgbaar in verschillende kleuren: roze, lila en wit. Allemaal voorzien van een glanzende finish. De sex toy is gemaakt van 100% lichaamsveilig siliconen. De dildo heeft een brede basis van 14 cm en loopt taps toe naar een smalle punt van 5 cm. De invoerdiepte van de dildo bedraagt maar liefst 19 cm. Niet voor beginnende gebruikers dus!

Verder is de dildo voorzien van een super sterke zuignap waardoor je hem op elk glad en vlak oppervlak kunt bevestigen. Je kunt hem natuurlijk ook op iemand zijn hoofd bevestigen, voor een super levendig rollenspel! Misschien dat deze unicorn tails rollenspel buttplug je dan ook kan bekoren!

De eenhoorn dildo heb je voor $ 50 dollar in huis. Misschien een leuk sinterklaas- of kerstcadeau voor één van je vriendinnen?

Heb jij iets met unicorns? Deel het met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

We hoeven er geen poll voor uit te gooien om te weten dat we allemaal van een goed potje seks houden. Iedereen vindt seks lekker, maar wist je ook dat het gewoon hartstikke gezond is? Ik weet niet hoe het nu met jou zit, maar ik heb mijn…
2.678 keer bekeken