Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

4.241 keer bekeken

Bakken en fisten met Crisco!

28 september 2018,

geschreven door

Omdat de anus zelf geen vocht aanmaakt wanneer je opgewonden bent, is glijmiddel eigenlijk altijd een vereiste! Een smeersel met een langere werktijd en een dikke viscociteit, bijvoorbeeld een glijmiddel op siliconenbasis, heeft dan waarschijnlijk je voorkeur. Maar er is altijd een baas boven baas, ook in de wereld van glijmiddelen. Maak kennis met Crisco: s ’werelds meest multifunctionele glijmiddel!

Multifunctioneel glijmiddel

Met Crisco kan je werkelijk alles! Misschien heb je het weleens in je lokale supermarkt zien liggen? Dan lag het waarschijnlijk tussen de bakspulletjes. Crisco is een plantaardig vet, waar je uitstekend je bakschaal mee kunt invetten wanneer je een lekkere taart of cake wilt maken. Maar wat ze niet vertellen in je supermarkt, is dat je er ook onwijs goed mee kunt fisten!

crisco

Crisco is vanwege de 100% natuurlijk ingrediënten een uitstekend glijmiddel om mee te fisten. Het is lekker vettig, waardoor je verzekerd bent van uitstekende glij-kwaliteiten. Het grootste voordeel is misschien wel dat je niet telkens glijmiddel hoeft te blijven aanvullen. Je kunt makkelijk je sessie voltooien met een potje Crisco!

Crisco is verkrijgbaar in een pot van 450 gram en een extra grote pot van 1500 gram:

Let op: dat je de boter niet gebruikt in combinatie met een latex condoom of seksspeeltje. Dit kan het materiaal aantasten.

Wat doe jij liever, bakken of fisten? Deel het met ons in een reactie! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.036 keer bekeken

Geschreven door

Hoewel er niet vaak over gepraat wordt, hebben de meeste mensen weleens gehoord van natte dromen. Iets met puberjongens die in hun slaap een zaadlozing krijgen toch? Maar wist je dat jij er ook zomaar eentje kan krijgen? En je partner? En eigenlijk i…
2.036 keer bekeken