Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

625 keer bekeken

Gezien in Paalstraat 69: #11 Is mijn partner kinderachtig, of lijk ik wel 80?

9 september 2023,

geschreven door

Maakt jouw partner weleens flauwe grapjes, terwijl jij een serieus gesprek wilde voeren? Of steek jij juist de draak met je partner, terwijl die zich ergens druk om maakt? Zoals we gezien hebben in Paalstraat 69, kunnen zulke verschillen in persoonlijkheid weleens leiden tot frictie! Daarom delen we in dit artikel graag wat tips en advies om de balans te bewaren.

Jonge zielen vs. oude zielen

Heb jij weleens van jonge zielen en oude zielen gehoord? Het klinkt misschien een beetje zweverig, maar het draait eigenlijk om hoe mensen in het leven staan.

Ben jij het type dat altijd klaarstaat voor spontane uitstapjes en ben je dol op alles dat vernieuwend is, of gaat jouw voorkeur meer uit naar diepgaande gesprekken en heb je een ontwikkelde smaak? Dit soort karaktereigenschappen hebben een grote invloed op je liefdesleven.

Heb ik een oude ziel of een jonge ziel?

Het concept van zielsleeftijd komt net als reïncarnatie voort uit spirituele overtuigingen, zoals het boeddhisme en hindoeïsme. Het heeft alles te maken met hoeveel en wat voor levens je al hebt geleefd. We zouden jonge en oude zielen als volgt van elkaar kunnen onderscheiden:

Een jonge ziel heeft nog weinig ervaring, maar brengt een flinke dosis energie, verrassende spontaniteit, avontuurlijkheid en een frisse blik met zich mee.

Een oude ziel heeft vele levens meegemaakt en biedt juist kalmte, betrouwbare stabiliteit, diepgaande wijsheid en een gelaagd begrip van het leven.

Hoe kun je de balans bewaren? ☯

Denk je nu: oh jee, ik heb een jonge/oude ziel! Maak je dan niet te druk, want vaak is het niet zo zwartwit. Mensen kunnen zich op verschillende vlakken jonger of ouder gedragen. Bovendien is een verschil in volwassenheid of jeugdigheid tussen partners compleet normaal en kan dit de dynamiek juist nog leuker maken!

“Je zou het kunnen zien als Yin en Yang; tegenpolen die elkaar aanvullen om evenwicht te creëren.”

Hoewel het concept van jonge en oude zielen voorkomt uit spirituele overtuigingen, kun je het ook vanuit een psychologische invalshoek bekijken. Het draait allemaal om hoe jouw ervaringen en persoonlijkheid je voorkeuren en gedrag in een relatie vormgeven.

Tips voor een harmonieuze relatie

Heb je gemerkt dat kleine irritaties soms onnodig escaleren? We hebben wat handige tips voor je! De sleutel tot succes is begrip hebben voor elkaar. Dat betekent dat je elkaars eigenschappen moet leren waarderen en omarmen, zodat ze jullie relatie juist verrijken in plaats van verstoren. Hoe pak je dat aan?

  • Open communicatie: Praat openlijk over jullie eigenschappen, wat je leuk vind aan je partner en waar je behoefte aan hebt.
  • Compromis sluiten: Als je ergens niet uitkomt, zoek dan naar een middenweg waar jullie je allebei in kunnen vinden.
  • Ontdek en leer: Leer elkaars voorkeuren en interesses kennen om een diepere band en meer begrip te creëren.
  • Humor: Lach samen om de kleine verschillen en neem het leven niet altijd te serieus!

Over Paalstraat 69

Paalstraat 69 is een comedyserie die exclusief te zien is op TikTok waarin we een samengesteld gezin volgen dat open en eerlijk over sekszaken praat. Weg met het taboe! Elke week uploaden ze vier video’s die razend populair zijn. Kijken dus!

@paalstraat69 Hoe hou jij het spannend? #comedy ♬ origineel geluid – Paalstraat 69

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

6.984 keer bekeken

Geschreven door

Als jij van ruige seks houdt, ben je niet de enige. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat ruige seks een van de meest voorkomende dingen is waar mensen over fantaseren. De meeste mensen – ongeacht geslacht en seksuele geaardheid – zijn weleens opg…
6.984 keer bekeken