Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

1.361 keer bekeken

Fixen op een festival? Do’s & Don’ts!

11 augustus 2021,

geschreven door

Oke, enfin. Wederom zijn er weer veel festivals geannuleerd als gevolg van de coronamaatregelen. Maar, dat neemt niet weg dat je alvast wat hulp kan gebruiken voor wanneer je wel weer flink kan feesten op jouw favoriete deuntjes. Beeld je maar alvast in; oorgasme na oorgasme, fijne muziek én wulpse mensen die zich voor je knieën werpen. 

Geiligheid alom

Op zo’n festivalterrein vol met wulpse, hitsige, krolse en opgewonden festivalgangers hangt er altijd liefde in de lucht. Maar om er voor te zorgen dat die ene knappe verschijning zich voor jouw voeten werpt, moet je toch nog wat meer uit de trukendoos halen. Wij helpen je graag een handje op jouw weg naar gegarandeerd succes.

DO: Vermaak jezelf

Iemand die lekker aan het dansen en lachen is en zich obviously goed vermaakt, is een stuk aantrekkelijker dan iemand die zich uit verdriet opsluit in een dixi. Je bent op een festival! Niet koeienkak aan het scheppen op het weiland naast je.

DON’T: Ongewenst seksueel gedrag

Eigenlijk te bizar voor woorden dat dit genoemd moet worden, maar ongewenste seksueel gedrag is écht NIET OKE. Spreek een ander er dan ook op aan als je ziet dat iemand wordt lastiggevallen. Behandel elkaar altijd met respect. Onthoud: Iemand die als een wanhopige Willem naar billen aan het grijpen is op festivals, eindigt altijd alleen in bed. Of op het plaatselijke politiebureau.

DO: Blikken vangen

Kijk goed rond, scan alle prachtige festivalbezoekers en wees niet bang voor een potje oogseksen. Oogcontact is het begin van elke flirt, elke relatie en elk huwelijk. Eye fucking makes the dream work!

DON’T: Helemaal naar de getver

Alhoewel we altijd iedereen de liefste en de mooiste vinden op festivals, is er niemand nog charmant na het drinken van 21 bier of het slikken van 6 pillen. Less is more. Een kleine portie van jouw favoriete verdovende middelen kunnen ervoor zorgen dat je zelfvertrouwen een boost krijgt, maar teveel zorgt vooral voor een boost naar de dixi’s.

DO: Niet bang zijn

De meeste mensen bijten niet en iedereen is wel in voor een praatje. Helemaal na niet zo’n sociaal corona jaar. Zolang je een gesprek niet begint met een opmerking over je ex, Among Us (zooo 2020) of Rapper Sjors, volgt er vast wel een leuk gesprek. Die laatste kan misschien nog wel, maar verwerk hem dan wel in een originele openingszin.

DON’T: Zwetende stuiterbal

Pak af en toe je rust. Niemand zit te wachten op een zwetende stuiterbal met een hartslag van 250bpm. Drukte is nergens voor nodig; tijdens een chillmoment is er de uitgelezen kans om iemand beter te leren kennen. Lekker relaxen op een zitzak in de zon en kletsen over de mooie dingen in het leven. Dialogen vlak voor de mainstage die bestaan uit: “WAT STUDEER JE?” “WAT?” “WAT STUDEER JE?” “IK MASTURBEER WEL JA, RARE VRAAG!” worden ook snel vermoeiend.

“Tijdens een chillmoment is er de uitgelezen kans om iemand beter te leren kennen.”

Op welk festival ga jij iemand aan de haak slaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Beste Talitha, mijn vrouw en ik zijn al jaren getrouwd. We zijn dan ook niet de jongsten meer. Met mijn 73 jaar en haar 69 jaar, houden we nog altijd evenveel van elkaar en willen graag van elkaar blijven genieten. We hebben nog steeds seksuele behoe…
31.652 keer bekeken