Doe jij mee met de MEI MASTURBATIE CHALLENGE 2024?! Check ‘m hier!

erotisch verhaal
15.226 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Koningsnacht’

26 april 2024,

geschreven door

Zijn jullie al klaar voor Koningsdag? Kom lekker in de stemming met dit erotische verhaal van Maud! In dit verhaal gaat de hoofdpersoon samen met haar man op stap in de stad tijdens Koningsnacht. Maar stiekem is ze al een tijdje ondeugende appjes aan het sturen met een man die ze eerder ontmoette bij de nieuwjaarsduik. En hij zou nu ook ergens in de stad moeten zijn…

Wil je meer lezen van Maud? Je vindt haar andere verhalen hieronder!

Koningsnacht

De stad is chaotisch. Het is nu al overal gezellig druk met mensen die hun marktkraampje alvast aan het opbouwen zijn voor aankomende Koningsnacht en -dag. Overal reuring en gezelligheid, terwijl wij teruglopen van een heerlijk etentje bij vrienden. Supergezellig, maar ik merk dat mijn gedachten af blijven dwalen naar jou… en je ondeugende appjes.

Via via waren we bij de nieuwjaarsduik aan elkaar voorgesteld. Ik terwijl ik probeerde uit de wind te blijven in mijn dikke winterjas en jij terwijl je je afdroogde van je duik in het ijskoude water. Vol bewondering keek ik stiekem net iets te vaak naar je, deels uit respect voor het trotseren van het koude zeewater en de ijzige wind, maar eigenlijk vooral vanwege je indrukwekkend strakke lijf.

Mijn man en jouw vrouw bleken elkaar via het werk te kennen en zo kwamen we in gesprek. Gezellig en met een glaasje glühwein werd iedereen weer lekker warm. Je had wel in de gaten dat ik naar je gluurde, maar ik hield het netjes. Ik bloosde maar gaf de wijn de schuld en toen we afscheid namen zocht ik eigenlijk naar een excuus om je nog een keer te zien, maar durfde niets te zeggen.

We liepen ieder naar onze eigen auto en toen ik lichtelijk teleurgesteld mijn handschoenen aantrok, voelde ik plots een papiertje. Ik viste het er verbaasd en voorzichtig uit. Mijn man stond al aan de andere kant van onze auto en stapte gelukkig al in, dus die kon niets zien. Ik zag dat het het bonnetje van de drankjes was. Met een telefoonnummer erop geschreven… én jouw naam. Weer bloosde ik en snel stopte ik het briefje weg.

Toen ik mijn handschoenen aantrok, voelde ik plots een papiertje. Met een telefoonnummer erop geschreven… én jouw naam.

Dat was het begin van in eerste instantie wat aardige en grappige appjes over en weer. Maar de appjes werden al snel flirterig en ondeugend. Heerlijk elkaar plagen en uitdagen bleven we de afgelopen maanden al append contact houden. We waren gewoon openlijk aan het flirten, maar het bleef wel steeds netjes en met respect en eigenlijk steeds net niet concreet aansturend op ook maar iets meer.

Tot ik vandaag je appje ontving met het bericht dat jullie dit keer bij ons in de stad Koningsnacht zouden vieren… Met de toevoeging dat het wel een hele leuke verrassing zou zijn als we elkaar ergens onverwacht zouden tegenkomen. Inderdaad, heel leuk, maar ook rete-spannend en de gedachte aan een onverwacht weerzien met jou liet mij vanaf dat moment niet meer los. Al was de kans natuurlijk klein, want de stad krioelde van de mensen uit de hele regio.

Enigszins onrustig volg ik mijn man door de drukte van de stad, zie vele bekenden en geniet van de avond. Uiteindelijk belanden we in een gezellig cafeetje waar wel vaker mensen van onze leeftijd komen (45+) en leuke muziek uit de 80’s en 90’s gedraaid wordt. Er heerst een amicale sfeer, de ramen zijn al beslagen en ik voel de warmte direct in mijn lijf. We halen wat te drinken en nestelen ons in een hoekje waar we gezellig verder kletsen.

Na verloop van tijd moet ik even naar het toilet en als ik daarna via de trap weer naar beneden kom, zie ik mijn man met een voor mij vaag bekende vrouw kletsen. Ik kan haar niet direct plaatsen en wurm mij in hun richting. Een grote vent met een heerlijke bos krullen staat met zijn rug naar mij toe en pas als ik weer naast mijn man sta herken ik de vrouw van de nieuwjaarsduik en realiseer ik mij dat jij het bent die naast mij staat. Nu pas kijk ik je in de ogen, bloos en val stil.

Mijn man stelt ons nogmaals aan elkaar voor en alsof ik het mij niet meer herinner stamel ik nogmaals mijn naam. Je lacht breeduit en geeft mij een stevige hand. Ik voel mijn hand klam worden en mijn benen week. Gelukkig is het rumoerig en het licht gedimd en valt het niet zo op dat ik me eigenlijk geen raad weet met de situatie. Jij neemt het voortouw en begint een gesprekje terwijl mijn man en jouw vrouw een uitgebreid gesprek voeren over iets in hun werk. Je legt je hand op mijn schouder, buigt je naar mij toe en vertelt me dat ik er prachtig uitzie. Als het nog niet zichtbaar was dat ik bloosde, moeten mijn wangen nu wel knalrood zijn.

Hoe spannend ook, toch voel ik mij zo langzamerhand ook wel op mijn gemak en we kletsen gezellig verder. Ook ik raak jou nu af en toe aan en door de drukte komen we ook steeds dichter bij elkaar te staan. De drank zal zijn werk wel doen denk ik, want mijn lijf begint al aardig te gloeien en ik durf mijn heupen nu zelfs lichtjes tegen die van jou te duwen. Je kijkt me diep in mijn ogen, zegt even niets, maar dan voel ik jouw hand in mijn zij en je trekt me net nog iets dichter tegen je aan.

De drank zal zijn werk wel doen denk ik, want mijn lijf begint al aardig te gloeien en ik durf mijn heupen nu zelfs lichtjes tegen die van jou te duwen.

Je fluistert in mijn oor dat ik je over 2 minuten moet volgen naar het toilet en voor ik kan bedenken of ik het wel goed heb gehoord, loop je langs mij richting de trap naar boven. Maar niet zonder je hand subtiel maar overduidelijk doelbewust langs mijn buik en heupen te laten gaan. Ik tril en nip nog even aan mijn drankje. Ik denk dat iedereen het gezien moet hebben, maar als ik rondkijk heeft niemand aandacht voor mij. En terwijl ik mijn man en jouw vrouw nog zie kletsen tel ik de seconden af, draai mij na 120 tellen om en verdwijn zo relaxed mogelijk richting het toilet.

Boven aan de trap zie ik de deur van de personeelsruimte aan het eind van de gang half open staan. Ik passeer zowel het dames- als het herentoilet en duw de deur verder open. Het is schemerig, maar direct voel ik een hand op mijn arm en word ik verder de ruimte in getrokken. De deur gaat achter mij dicht en op slot, maar ik voel en ruik dat jij het bent. Nu mijn ogen langzaam wennen aan het duister zie ik je ook voor mij staan. Sjonge, wat ben je aantrekkelijk zo.

erotisch verhaal tip
Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou...

Zonder enig moment te twijfelen wat ik in godsnaam aan het doen ben, stap ik op je af en druk mijzelf tegen je aan. Jij slaat je armen om mij heen en ik strek mijzelf naar je mond. We drukken onze monden op elkaar en zoenen eerst nog voorzichtig en sensueel. We gaan echter al snel over op een heerlijk geile tongzoen. Ik druk mijn heupen tegen die van jou, voel dat jij net zo opgewonden bent als ik en merk aan al je bewegingen dat jij ook hetzelfde wilt als ik.

Ik voel je handen over mijn billen, onder mijn jurkje, dan naar voren mijn borsten omvattend en ik duw mijn hand tussen onze heupen richting je kruis. Door je broek heen voel ik je opwinding hard en groot in je broek. Je kreunt en als ik vervolgens jouw hand naar mijn kruis voel glijden en je vingers achter het randje van mijn slipje voel, kreun ik mee. We zoenen geil, maar ik wil meer en begin je broek los te maken. Jij trekt mijn jurkje verder omhoog en duwt ondertussen mijn slipje opzij. Je vingers gaan al langs mijn lipjes en ik voel de warmte en het vocht tussen mijn benen.

Dan heb ik eindelijk je broek en boxer naar beneden en kan ik je stijve pik in mijn hand nemen. Voor ik kan bedenken wat de volgende stap is, duw je mij achteruit, til je mij op een tafel en spreid je mijn benen. Je duwt mijn slipje goed opzij, dringt tussen mijn benen en zet de eikel van je pik tegen mijn kutje. Je kijkt me vragend aan en het enige dat ik nog kan zeggen is, “Ja, kom in me, ik wil je, nu…” Duidelijker dan dat kan ik volgens mij niet zijn en gelukkig snap je wat ik wil.

Met een machtige stoot voel ik je heerlijk grote pik diep in mijn drijfnatte kut verdwijnen, zo diep dat ik even moet slikken, maar sjonge wat is dit heerlijk. Rustig beweeg je in en uit mij en ik knijp mijn kut hard om je pik. We grommen, weten dat we niet zo lang hebben, dus neuken hard en geil. Je brengt mijn armen ver boven mijn hoofd, zodat ik mijn rug hol trek en ik voel je pik lichtjes langs mijn klit glijden. Normaal is dat niet genoeg om klaar te komen, maar als je dan je duim van je andere hand ook nog eens op mijn klit zet, kan ik het niet laten om hard te kreunen en je aan te moedigen zo door te gaan.

Met een machtige stoot voel ik je heerlijk grote pik diep in mijn drijfnatte kut verdwijnen, zo diep dat ik even moet slikken, maar sjonge wat is dit heerlijk.

Ik voel dat ik op deze manier klaar kan komen en wring mijn kut om je pik en mijn klit tegen je duim. Na een tijdje voel ik mijn hoogtepunt naderen en zeg tegen je dat ik ga komen. Je kijkt me diep in mijn ogen, beukt nog iets harder in mijn kut en wrijft mijn klit heerlijk stevig… Dan is het daar. Ik voel een eerste golf door mijn lijf gaan en weet dat er nu geen weg terug is. Ik geef me over, voel mijn orgasme opkomen en kreun hard… Ik verkramp en kom heerlijk klaar. Terwijl ik nog wat naschok, voel ik je een paar laatste keren hard en diep in mij stoten en dan stop je diep in mij en voel ik je pik schokkend in mijn kut klaarkomen. Je kreunt en schokt rustig na terwijl je je ogen half dicht hebt.

We hangen nog even heerlijk tegen elkaar aan, maar moeten dan toch echt weer terug naar beneden. Je pakt een theedoek van de tafel en laat je pik uit mijn kut glijden. Je veegt ons zo goed en zo kwaad als het kan schoon en terwijl ik de theedoek tussen mijn benen hou, fatsoeneer ik mijn jurkje en haren. Jij hebt inmiddels je broek weer aan en geeft mij nog een heerlijk sensuele zoen voor je mij bedankt en wegloopt naar beneden.

Ik stift mijn lippen, haal een paar keer diep adem, gooi de theedoek in een hoek en loop met een blos op mijn wangen met rechte schouders en een heerlijk voldaan gevoel naar de trap. Ik meng me in de drukte, sluit mij weer aan bij het gesprek en krijg gelukkig net een frisje aangeboden van mijn man. Ik sla het glas bijna in één keer achterover en kijk daarbij stiekem over het glas naar jou. Ook jij hebt een blos op je wangen en ik zie een gelukzalige glimlach op je gezicht. Je knipoogt en ik weet zeker dat dit niet de laatste keer is dat we elkaar ‘toevallig’ ergens gaan tegenkomen.

Wat vond jij van dit erotische verhaal?

1 reactie

  1. Heerlijk ! Nu al zin om vanavond zelf de Koningsnacht in te duiken. Eens kijken of ik ook nog iemand “toevallig” tegenkom 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten