It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

36.585 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Het dichten van de kloof’

19 april 2019,

geschreven door

Marc van Lier blijft maar leuke erotische verhalen voor ons schrijven! In het volgende verhaal kunnen Karin en Barry wel wat meer pit in hun seksleven gebruiken. Wanneer Karin een spotje op TV voorbij ziet komen, worden haar ogen geopend.  Wij wensen jullie weer veel leesplezier!

Geen zin om te lezen? ‘Het dichten van de kloof’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal! 

Het dichten van de kloof

Karin was deze middag alleen thuis. Barry, haar man, was met zijn vrienden naar een of andere wedstrijd. En dus was het ‘me time’. Even een momentje voor haarzelf. Met een wijntje in de hand zat Karin in de tuin te genieten van de voorjaarszon op haar ontblote benen. Gedachteloos bladerde ze door het internet op haar iPad, toen ze op een artikel stuitte op de website van een damesblaadje. Het artikel ging over de ‘orgasmekloof’. Tot dat moment had ze nooit zo stilgestaan bij de orgasmeongelijkheid tussen haar en Barry. Het zette haar aan het denken.

“Met een wijntje in de hand zat Karin in de tuin te genieten van de voorjaarszon op haar ontblote benen.”

Het was op dat moment dat ze zich realiseerde dat sleur een sluipmoordenaar was. Zeker, ze hadden heus nog wel seks. Maar het was een beetje een ‘huishoudelijk klusje’ geworden. Het hoorde er en beetje bij, zoals de was doen en de ramen zemen. En nu ze er over nadacht moest ze bekennen dat ze lang niet altijd klaarkwam. Tot nu toe was ze er een beetje van uit gegaan dat dat er bij hoorde.

Misschien was het de wijn, misschien was het de zon, of misschien was het toch dat artikel. Maar Karin besloot dat het maar eens afgelopen moest zijn. Had zij immers niet evenveel recht op een orgasme dan Barry? Nou dan! Ze moest denken aan een spotje dat ze had gezien op TV. Hadden ze het daar niet over ‘mannen die vrouwen een orgasme geven’ gehad? Karin ging rechtop zitten en tikte de reclameslogan in in de zoekbalk. Het idee van een middel dat haar vaker en intensiever zou kunnen laten klaarkomen intrigeerde haar. Het wond haar zelfs een beetje op.
Het voelde ondeugend en stout om zo schaamteloos research te doen naar orgasmes. Maar, fuck, wat kon haar dat schelen? Karin keek op haar horloge. Er was nog tijd. Resoluut stond ze op.

“Het voelde ondeugend en stout om zo schaamteloos research te doen naar orgasmes. Maar, fuck, wat kon haar dat schelen?”

In de drogisterij bekoelde haar vastberadenheid. Karin voelde het bloed naar haar hoofd stijgen. Wat nu als ze een bekende tegen zou komen? Wat moest de verkoopster wel niet denken? Toen een van de medewerksters vroeg of ze haar ergens mee konden helpen, deed Karin of haar neus bloedde. “Nee, hoor. Ik kijk alleen wat rond”, had ze gelogen. Maar er was geen tijd meer voor leugens en ontkenning, verdorie. Het was fucking tijd voor een orgasme waar haar benen van zouden trillen! En zo geschiedde het dat Karin – zij het met enige schroom – voor het eerst een flesje clitorisgel kocht.

Het was niet ver lopen van het winkelcentrum naar hun huis. De zon brandde op Karin’s gezicht en het kleine flaconnetje dat ze zojuist had gekocht brandde in haar hand. De tijd was haar gunstig gezind. Barry zou pas over een uurtje thuiskomen. Hoewel er niemand anders thuis was, sloop Karin stiekem naar de slaapkamer. Ze kon niet wachten om zich helemaal uit te kleden en snel op het bed te gaan liggen. Er was gen moment te verliezen.

“Barry zou pas over een uurtje thuiskomen. Hoewel er niemand anders thuis was, sloop Karin stiekem naar de slaapkamer.”

Voorzichtig liet ze een paar druppeltjes van het serum op haar vingers vallen. Het rook naar niets. Het was nu of nooit. Karin stak haar hand tussen haar benen en verspreidde de vloeistof. De eerste seconden leek er niets te gebeuren. Maar voor ze tijd had om teleurgesteld te raken, begon een licht brandende tinteling op te komen. Karin besloot om nog wat extra gel te gebruiken. Die smeerde ze met haar vingers tussen haar lipjes en over haar gevoelige knopje.

“Mijn god”, zuchtte ze. De zinderende prikkeling maakte haar bloedgeil. Het was een gevoel dat ze nog niet eerder had meegemaakt. De jeuk die de clitoris gel veroorzaakte was onweerstaanbaar en moest gestild worden. Met de vingervlugheid van een illusionist speelde Karin met zichzelf tot ze – tot haar eigen verbazing – in een mum van tijd een orgasme wist op te wekken.

“De zinderende prikkeling maakte haar bloedgeil. Het was een gevoel dat ze nog niet eerder had meegemaakt. De jeuk die de clitoris gel veroorzaakte was onweerstaanbaar en moest gestild worden.”

Karin had het gevoel dat ze het ei van Columbus had gevonden. Met dit kleine flesje zou de orgasmekloof voorgoed gedicht worden. Ze voelde nog steeds een zweempje van de kriebel die het had veroorzaakt, toen ze beneden de voordeur open hoorde gaan.

“Karin, ik ben thuis!” Normaal gesproken zou ze zich wellicht betrapt hebben gevoeld. Maar nu niet. Want nu was alles anders.

“Hai, Bar. Zeg, kom es naar boven. Ik wil je iets laten zien.” Nu was het tijd om Barry en dit kleine flesje kennis met elkaar te laten maken. En als het aan Karin lag, zou dit een innige en langdurige vriendschap worden.

Hoe vond jij dit erotisch verhaal? Laat een reactie achter!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

10.769 keer bekeken

Geschreven door

Het erotische verhaal van deze week is geschreven door Lauren! Zij schreef eerder ook het verhaal ‘Dit smaakt echt naar meer.’ In ‘Een vroege lunch… of toch niet?’ spreekt de hoofdpersoon met haar minnaar af bij een massagesalon, maar hun plannen l…
10.769 keer bekeken