Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

erotisch verhaal
10.638 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘De sportschool’

14 juni 2024,

geschreven door

We gaan weer lekker het weekend in met dit erotische verhaal van Maud! In dit verhaal komt de hoofdpersoon iemand tegen in de sportschool die ze al jaren kent van de voetbalclub van hun beide kinderen. Ze kunnen hun ogen niet van elkaar afhouden en de temperatuur begint al snel te stijgen…

Wil je meer lezen van Maud? Je vindt haar andere verhalen hieronder!

 

De sportschool

Ik kende hem al jaren van de gemeenschappelijke voetbalclub van onze kinderen en zag hem een paar weken geleden voor het eerst ook bij mij op de sportschool. Het was echt tijd om weer eens wat te gaan sporten na mijn scheiding vorig jaar, want die gezellige feestmaanden met vriendinnen lieten hun sporen na op én aan mijn lijf.

Die ochtend was ik vroeger dan normaal, vanwege een afspraak bij de kapper. Na mijn reguliere warming-up op de fiets begon ik dit keer met mijn buikspieren. Terwijl ik mijn best deed om mijn schema te volgen, zag ik uit mijn ooghoek plots een lange atletische gestalte naderen. De man legde zijn handdoekje niet zo ver van mij vandaan op de mat, want verder was er niet echt plek. Toen ik even lag bij te komen op mijn rug keek ik opzij en net op dat moment keek hij naar mij.

Ik kende hem ergens van maar kon niet direct plaatsen waarvan, deels omdat ik half liggend dus schuin omhoog keek en waarschijnlijk ook omdat hij hier andere kleding droeg dan waar ik hem mogelijk van kende. Toen ik wat omhoog kwam keek ik nogmaals en zag hem vlotjes zijn oefeningen doen. Hij was duidelijk beter getraind dan ik. Hij maakte zijn serie af en bleef zitten uitpuffen. Hij keek opzij en toen realiseerde ik mij pas dat ik nog steeds naar hem zat te kijken.

Nog ging er geen lampje branden, maar hij lachte en vroeg mij of ik niet de moeder van Tom was, van de voetbal. Ja, dat was ik… En toen pas viel bij mij ook het kwartje. Hij was de vader van een teamgenoot van mijn zoon en we hadden elkaar al vaker gezien langs de lijn. We hadden elkaar echter nog nooit gesproken, want meestal stonden de vrouwen en mannen apart van elkaar.

Hij lachte zijn mooie tanden bloot en moest bekennen dat hij even twee keer had moeten kijken, omdat ik nu heel andere kleding droeg. Ik lachte terug en zei van hem hetzelfde. Vervolgens begon hij een praatje over de sportschool, de oefeningen en nog wat van die zaken en ik kletste vrolijk met hem mee. Ondertussen kon ik nu zijn postuur een stuk beter zien dan langs de lijn. Hij was goed getraind, een brede borst en schouders met sterke armen en in het geheel geen buikje. Dit in tegenstelling tot mijn eigen ex-man, moest ik met een glimlach erkennen.

Mijn gedachten dwaalden wat af en ik schrok uit mijn overpeinzingen toen hij zei dat ik er nog erg goed uitzag. Sportief… En hij complimenteerde me met mijn goede figuur. Hoorde ik dat nou goed? Zo expliciet had ik al jaren geen compliment gekregen, zelfs niet plichtmatig van mijn eigen man. Ik bloosde en hij glimlachte.

“Daar hoef je niet voor te blozen”, zei hij, “daar mag je trots op zijn.” Ik stamelde suf dat ik juist bezig was om mijn lijf wat strakker te trainen. Hij reageerde dat iedereen dat hier deed, maar dat ik ook al blij mocht zijn met hoe ik er nu uitzag.

Hoorde ik dat nou goed? Zo expliciet had ik al jaren geen compliment gekregen, zelfs niet plichtmatig van mijn eigen man. Ik bloosde en hij glimlachte.

Toen wenste hij mij nog een fijne verdere training en stond op. Spijtig zag ik hem weglopen, maar niet zonder hem goed na te kijken. Wat een heerlijk figuur had hij eigenlijk, breed, strak, slank en een goede kop met haar, ook al volledig tegengesteld aan mijn eigen kale wat pafferig wordende ex-man. Hij verdween uit mijn beeld en ik bleef nog even zitten. Wat was mij hier nu gebeurd? Wat een complimenten, van een leuke man. Er werd toch niet met mij geflirt? Nee, dat zal niet, maar toch voelde ik dat ik straalde en met hernieuwd zelfvertrouwen maakte ook ik mijn oefeningen af.

De week daarna ging ik bewust opnieuw wat vroeger trainen, stiekem hopend hem weer te treffen. En inderdaad, ik zag hem al trainen op een apparaat dat ik nooit zou gebruiken. Ik lachte toen hij mij zag en liep naar de zone voor buikspieren. Ik legde mijn matje neer en terwijl ik met een schuin oog naar hem keek, begon ik in alle rust mijn oefeningen te doen. Vrijwel direct rondde hij zijn oefening af en, toeval of niet, kwam hij mijn kant op. Hij lachte naar me en legde zijn handdoekje vlak bij mij. Ik kwam overeind, ging bewust zo rechtop mogelijk zitten zodat mijn figuur zo goed mogelijk uitkwam en lachte terug.

Weer ontspon zich een vriendelijk gesprekje, tot hij vroeg of ik zijn complimenten van de week daarvoor misschien niet wat te vrijpostig vond. Hij wilde mij geen vervelend gevoel geven, integendeel, maar het was hem gewoon spontaan ontschoten. Hoe direct kun je zijn dacht ik nog, maar lachte het vrolijk weg. Ik bevestigde dat het juist leuk is om een compliment te krijgen, helemaal van een leuke vent… Huh, zei ik dat nou echt? Hij moest blozen en lachte naar me.
“Sorry”, zei ik nog, maar nu wuifde hij mijn excuses weg.

“Dan staan we quitte”, zei hij lachend en hij stelde voor nog wat oefeningen te doen.

Ik keek hem eerst onbegrijpend aan en dacht, hij bedoelt toch niet…? Maar nee, hij bedoelde buikspieroefeningen en lachte er hartelijk bij.

“Je dacht toch niet…” Weer bloosde ik. Hij kwam voor mij zitten, sloot zijn handen rond mijn enkels en zei dat ik zo meer steun had bij de sit-ups. Braaf deed ik er een aantal, maar ik had mijn gedachten er niet goed meer bij. Elke keer dat ik omhoog kwam, waren onze gezichten amper vijftig centimeter van elkaar verwijderd en als ik mij liet zakken had ik het gevoel dat ik te kijk lag. Ik werd rood en kreeg het warm. Na een setje van vijfentwintig herhalingen was ik helemaal af en hijgend liet ik mij achterover vallen op de mat. Tussen mijn knieën door zag ik hem naar mij lachen.

erotisch verhaal Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou... Na een intense trainingssessie bood hij aan om haar een ontspannende massage te geven. Langzaam liet hij zijn handen over haar naakte lichaam glijden en verspreidde hij de warme, zachte olie over haar hele lijf. Langzaam verdween de spanning uit haar spieren, maar een hele andere, meer intieme spanning verzamelde zich in haar onderbuik...
 

“Kom, nu is het mijn beurt”, zei hij toen. Hij ging achterover liggen en keek mij aan, tot ik eindelijk mijn handen rond zijn enkels zette als steun. Hij kwam soepel overeind en ik kon er niets aan doen, maar zag niets anders dan zijn kruis uit mijn ooghoek. Ik moest me dwingen hem in zijn gezicht aan te kijken, maar mijn gedachten dwaalden af. Bij zijn laatste rep kwam hij omhoog en pakte mijn schouders.

“Dankjewel, dat gaat lekker zo”, zei hij hijgend en hij vroeg of ik zin had in nog wat andere oefeningen.

“Dat ligt eraan”, antwoordde ik, doelende op de apparaten die ik lang niet allemaal begreep. Hij lachte en vroeg wat ik zou willen. Tsja, wat ik wil… Wat ik echt wil?

“Nou, waar denk je aan?” zei hij terwijl hij knipoogde. Ik werd helemaal warm toen ik eindelijk dacht te begrijpen wat hij bedoelde. Hij keek me diep in de ogen en hoe ik het durfde weet ik nu nog niet, maar ik zei hem dat ik eigenlijk zin had om hem te zoenen. Ik schrok bijna van mezelf, maar bleef hem aankijken. Hij verblikte en verbloosde echter niet, stond op en keek mij aan met een blik van ‘kom maar dan’. Ik stond ook op en rustig liep ik iets achter hem aan, naar de uitgang. In de gang naar de buitendeur verwachtte ik dat hij zich om zou draaien, maar hij opende de deur van een ander halletje en ik volgde hem. Aan het eind bleken nog wat deuren, met o.a. een douche, een invalidentoilet en wat kasten of privéruimtes te zijn. Hij opende de deur van het invalidentoilet en stapte naar binnen.

Ik volgde hem en zodra ik binnen stond, draaide hij de deur op slot en pakte mij bij mijn schouders. Hij trok mij stevig tegen zich aan en bracht zijn mond naar die van mij. Zachtjes zoenden we, heerlijk loom, tastend en zoekend naar elkaar. Hij stopte even en keek me aan.

“Zoiets?”

“Zoiets, ja”, reageerde ik terwijl ik naar hem toe boog en het puntje van mijn tong direct tegen zijn lippen drukte. Nu zoenden we iets intenser, maar nog steeds heerlijk zwoel, niet te wild maar wel allebei met onze tongen erbij. Ik voelde zijn sterke handen over mijn rug en ik drukte me nog iets meer tegen hem aan. Mijn heupen drukten tegen die van hem en ik voelde dat hij opgewonden raakte. Hij liet zijn handen naar mijn billen zakken en ik kreunde zachtjes toen hij mij nog steviger tegen zich aan drukte.

Mijn ene hand ging over zijn rug en de andere glipte in zijn broeksband, zodat ik zijn billen door zijn strakke boxer voelde. Ook hij kreunde zacht ter bevestiging. Zijn hand gleed verder naar beneden, over de achterkant van mijn been en aan de binnenkant weer omhoog. Ik bedacht me niet eens meer wat hier allemaal gebeurde, maar ging volledig op in het moment. Dit was heerlijk. Ik kantelde mijn bekken iets zodat hij met zijn hand makkelijk tussen mijn benen kon en kneep ondertussen hard in zijn bil. Ik voelde hoe zijn vingers van achteren over mijn kruis gleden en volgens mij kon hij door de stof van mijn sportbroekje voelen dat ik al flink nat was geworden. Het kon me nu niet meer schelen, ik was razend opgewonden geraakt van dit alles en had nu gewoon zin in seks.

Dat zei ik hem ook en daarop trok hij direct zijn shirt uit. Mmmm, wat een heerlijk lijf. Ik liet mijn handen erover gaan en voelde hoe hij ook mijn hesje uitdeed over mijn hoofd. Hij bevrijdde meteen mijn borsten uit mijn sportbeha en tastte met zijn handen naar mijn borsten en tepels. Heerlijk om weer eens een man echt aan mijn lijf te voelen, in plaats van de routinematige seks in het weekend met mijn eigen ex-man. Hier voelde ik dat ik werd begeerd en ook ik ging nu doortastender te werk. Mijn hand gleed vanaf de achterkant verder naar voren in zijn sportbroekje en ik omvatte zijn inmiddels stijve pik. Hij kreunde. Toen stopten we allebei, keken elkaar aan en zodra ik mijn broekje uitdeed, trok hij ook alles uit. Bloot stonden we tegen elkaar aan te rijden. We zoenden geil en onze handen gingen overal en nergens heen. Hij had een flinke stijve en ik voelde dat ik drijfnat was geworden. Hij haalde zijn vinger tussen mijn lippen door en likte die vervolgens demonstratief af.

Mijn hand gleed vanaf de achterkant verder naar voren in zijn sportbroekje en ik omvatte zijn inmiddels stijve pik. Hij kreunde.

Toen draaide hij mij om zodat ik kon leunen op de wastafel en kwam hij achter me staan. Ik wist het en ik wilde het. Ik zou eindelijk weer eens echt geneukt worden. Geil duwde ik mijn billen naar achteren terwijl ik met een hand mijn billen van elkaar trok. Dit moest een geweldig gezicht voor hem zijn, want hij zette zijn eikel tegen mijn lippen en bewoog rustig heen en weer. Op deze manier smeerde hij mijn vocht over mijn hele kutje en net toen ik me afvroeg of het nog ging gebeuren, voelde ik hoe hij langzaam zijn eikel naar binnen drukte.

“Ooooooooh…” zei ik met een langgerekte zucht. Heerlijk dit, hard en groot voelde ik hem vervolgens steeds dieper in mij verdwijnen, tot hij met zijn schaambeen tegen mijn billen drukte. Hij zat diep in mij en ik voelde zijn lul kloppen in mijn kut. Ik bracht mijn ene hand naar mijn clitoris en terwijl hij rustig stond te stoten, begon ik mijzelf heerlijk te masseren.

Na verloop van tijd voerde hij het tempo op en ik was nu niet alleen drijfnat maar ook botergeil. Ik voelde dat als ik mijn vingers juist zou gebruiken ik zo kon klaarkomen, maar wilde bewust op hem wachten. Steeds harder stootte hij zijn lul in mijn kut en ik genoot. Ik zat al een tijdje tegen mijn hoogtepunt aan en toen ik hem zwaarder hoorde zuchten en kreunen, nog feller voelde stoten en hoorde hijgen, kneep ik mijn kut zo strak mogelijk om zijn paal. Hij hield het niet meer en stootte hard en diep in mij, terwijl hij kreunde dat hij zou komen. Op dat moment liet ik mijn vingers hun laatste werk doen en ook ik bereikte direct het hoogtepunt waar ik al een tijdje tegenaan hikte. Samen kwamen we heerlijk schokkend klaar.

We stonden nog even na te hijgen en toen ik zijn pik voorzichtig uit mijn kut voelde glijden, merkte ik dat er meteen een straaltje van zijn sperma langs mijn benen droop. Het kon me niets meer schelen. Ik kwam overeind, draaide me om en zoende hem vol op de mond.

“Heerlijk dit”, zei ik tegen hem. Met rode konen zei hij zachtjes dat het voor hem ook heerlijk was. We keken elkaar aan en ik stelde voor… volgende week, same place, same time? Hij lachte en knikte. We trokken onze kleren aan, fatsoeneerden wat er nodig was en verlieten met een verhit hoofd de toiletruimte, waarna we allebei richting de uitgang en onze auto liepen, op naar huis voor een welverdiende douche en wat opwindende gedachten over een volgende training.

Wat vond jij van dit erotische verhaal?

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten